Kippari

Kippari on Suomen ja koko Pohjoismaiden suurin moottorivenelehti, joka on 20 vuoden aikana saavuttanut maineen luotettavana, opastavana ja hyödyllisenä veneilylehtenä.

Kuukausittain ilmestyvä Kippari kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää moottoriveneistä, moottoreista, varusteista, tarvikkeista ja vene-elektroniikasta. Se testaa puolueettomasti ja kritiikkiä kaihtamatta veneet, moottorit, elektroniikan, tekniikan ja varusteet opastaen samalla lukijoita käyttämään niitä.

Lehti esittelee uudet ja käytetyt veneet painottaen suomalaisten ulottuvilla olevia veneitä ja moottoreita. Lisäksi se tarjoaa hyötytietoa turvallisuuteen, huoltoon ja tuotevalintoihin liittyen. Unohtamatta myöskään alan uutisia sekä rentouttavaa ja viihdyttävää venematkailua.

 

Kippari lehti tarjous

Kippari on Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa moottorivenelehti ja jokamiehen seurallinen asiantuntija. Lehteä julkaisee Otavamedia. Sen levikki on 15 492 (LT 2014) ja sillä on 70 000 lukijaa (KMT 2016).

Kippari on 20-vuotisen taipaleensa aikana saavuttanut veneharrastajien keskuudessa maineen hyödyllisenä, luotettavana, opastavana ja käytännönläheisenä veneilylehtenä.

Se kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta. Artikkeleissa esitellään ja testataan moottoreita, nykyaikaisia elektronisia välineitä, opastetaan käyttämään niitä, esitellään veneilyn tekniikkaa, varusteita ja veneilykohteita sekä uusia ja käytettyjä veneitä. Pääpaino on suomalaisten ulottuvilla olevissa veneissä ja moottoreissa, mutta myös unelmille jätetään sopivasti tilaa.

Kippari tarjoaa paljon käytännön hyötytietoa lukijoilleen. Se testaa ja vertailee uudet veneet, moottorit ja laitteet sekä raportoi tuloksista kritiikkiä kaihtamatta. Se uutisoi myös venealan tuoreimmat uutiset meiltä ja muualta. Lehti opastaa, neuvoo ja auttaa lukijoitaan kaikissa veneilyyn liittyvissä asioissa huollosta korjauksiin ja turvallisuuteen sekä ohjaa tekemään oikeita valintoja.

Lehden lukijat liikkuvat vesillä moottoriveneellä. He tekevät veneretkiä, kalastavat, sukeltavat, kulkevat mökille tai kesäasunnolle tai piipahtavat lähisaaressa. Lukijat rentoutuvat veneillessä ja saavat siitä energiaa. He nauttivat olla tuttujen veneilijöiden parissa ja venetapahtumien keskiössä.

Kippari on lehti, joka tekee lukijoistaan moottoriveneilyn asiantuntijoita. Se kertoo mitä kannattaa ostaa, mitkä ovat moottoriveneilyn tulevaisuuden näkymät ja mihin suuntaan veneily, veneet, tarvikkeet ja laitteistot ovat kehittymässä.

Katso myös

  • Verkkosivut – Päivän puheenaiheet, veneilyuutiset sekä satamien ja venejakeluasemien ajankohtaiset tiedot. Sivuilla on myös muun muassa kirja-arvosteluja, videoita ja testejä. Osa digipalvelun sisällöstä on lehden maksullista sisältöä, joka on tarkoitettu etuasiakkaille.
  • Facebook

Kestotilaajana pääset lukemaan Kippari-lehteä näköislehtenä, joka toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Kenelle?

Moottoriveneharrastajille

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen (vt)

Ensimmäinen numero

1986

Levikki

15 492 (Levikintarkastus 2014)

Lukijamäärä

70 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

84 % miehiä, 16 % naisia (KMT K15)

Irtonumero

9,70 € (Lehtipiste)

ISSN

0780-5373

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram