Episodi

Rakastatko elokuvien katsomista ja haluat ensimmäisenä tietää kaikista elokuvamaailman tärkeimmistä tapahtumista? Siinä tapauksessa Episodi on ehdoton valintasi!

Episodi on Suomen suurin ja paras elokuvalehti, joka esittelee elokuvat ja niiden tekijät, taustat sekä elokuvamaailman ilmiöt niin kotimaasta kuin maailmaltakin.

Kuukausittain ilmestyvä lehti arvostelee uudet elokuvat, haastattelee elokuvatähdet ja raportoi alan tapahtumista.

Tilaa Episodi-lehti tarjoushintaan

Episodi on suomalainen elokuvalehti, jota julkaisee Pop Media. Kuukausittain ilmestyvä lehti käsittelee elokuvan maailmaa, elokuvia ja niiden tekijöitä, taustoja ja ilmiöitä. Sen päätoimittajana toimii elokuva-asiantuntija Jouni Vikman.

Elokuva-arvosteluja, uutisia ja taustoja

Episodi on epäilemättä Suomen suurin ja paras elokuvalehti. Aina ajankohtaisen ja tyylikkään julkaisun parissa lukijat ovat "elokuvissa kuin kotonaan ja kotonaan kuin elokuvissa".

Korkealaatuinen Episodi arvioi kaikki ensi-iltaelokuvat, haastattelee elokuvatähdet sekä kertoo ensimmäisenä elokuviin liittyvät uutiset sekä kuulumiset alan tapahtumista. Se tarkastelee elokuvien lisäksi myös niiden tekijöitä ja taustoja. Lehti on niin kotimaisten kuin kansainvälisten elokuvamaailman ja sen ilmiöiden vankkumaton tulkki.

Kotona elokuvia harrastaville lehti tarjoaa kattavan dvd-oppaan sekä vinkkejä tulevista laiteuutuuksista.

Elokuvalehti Episodi on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena sekä irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Ilmestymispäivät 2024 löydät Pop Median sivuilta.

Episodi-lehden logo

Lehden historiaa

Episodi on perustettu vuonna 2003, jolloin lehdestä ilmestyi vain yksi numero. Seuraavana vuonna lehdestä ilmestyi seitsemän numeroa ja kahtena seuraavana vuonna 10 numeroa.

Vuoden 2007 alusta Episodi yhdistyi DVD Hohto -lehden kanssa, jolloin se alkoi ilmestymään nykyiseen tapaan 12 kertaa vuodessa.

Katso myös:

Kenelle?

Elokuvaviihteen ystäville

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Pop Media Oy

Päätoimittaja

Jouni Vikman

Ensimmäinen numero

2003

Lukijamäärä

72 000 (KMT 2011)

Lukijaprofiili

64 % mieslukijoita, 36 % naislukijoita

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1459-7381

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram