Retki

Retki on Suomen monipuolisin ja paras outdoor-lehti, joka sopii kaikille aktiivisesti ulkona liikkuville.

Lehden artikkeleissa esitellään lajeja ja opastetaan kokeilemaan uusia retkimuotoja. Retken varustevertailun avulla lukijat voivat tehdä oikeita varustevalintoja. Lehti esittelee myös kiinnostavia persoonia, tarinoita ja retkikohteita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Joka numerossa myös suosttu Veikka Gustafssonin kolumni.

Retki-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se on tilattavissa kesto- ja määräaikaistilauksena.

Retki lehti tarjous ja tilaus

Retki on Suomen johtava outdoor-lehti ja monipuolisin ulkoilun, retkeilyn ja luontomatkailun media. Lehteä julkaisee Outdoor Media Oy ja sen päätoimittaja on Petri Laine. Sillä on noin 39 000 lukijaa (KMT S10/K11).

 

Miksi kannattaa tilata Retki-lehti?

Retki varustaa, valmentaa, kannustaa, viihdyttää, koskettaa ja yhdistää lukijoitaan. Lehden jokainen numero sisältää kattavan varustevertailun, jonka avulla teet oikeita vaate- ja varustevalintoja. Lisäksi siinä esitellään mielenkiintoisia matkakohteita kotimaasta, Euroopasta ja kaukomaista.

Retki-lehti esittelee ulkoilun kiinnostavimmat tarinat ja persoonat. Lehden lajiesittelyt opastavat ja johdattavat kokeilemaan ja harrastamaan uusia retkimuotoja. Lisäksi siinä on kattavia messuraportteja, uutuuksia, testejä, varustevertailuja ja markkinakatsauksia.

Retken  luonto-, teema-, koulutus- ja turvallisuusartikkeleista on hyötyä niin uudelle kuin kokeneemmallekin retkeilijälle. Retkikeittiö tarjoaa hyviä vinkkejä miten nauttia hetkistä kauniissa luonnossa. Jokaisessa numerossa myös suomalaisen vuorikiipeilijä Veikka Gustafssonin kolumni. Gustafsson on myös Retki-lehden julkaisija Outdoor Median toimitusjohtaja.

Retkeä lukevat niin patikoijat, vaeltajat, hiihtäjät, pyöräilijät, kiipeilijät, retkiluistelijat, lumikenkäilijät, melojat, geokätköilijät, seikkailijat kuin monet muutkin aktiiviset ulkoilun ja liikunnan harrastajat.

Lehden tavoitteena on kehittää suomalaista retkeilykulttuuria ja johdattaa lukijoita ulkoilmaelämän pariin!

Retki lehti logo

Retki-lehden nettisivut löytyvät osoitteesta Retkilehti.fi. Sivuilla voi lukea retkeilyaiheisia uutisia, varustetietoa ja digilehteä, tutustua alan kirjallisuuteen sekä tilata lehden kotiin. Retkilehti on myös Facebookissa.

Lehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa, joista kesäkuun numero on tuplanumero. Vuoden ensimmäinen numero valmistuu Matkamessuille.

Kenelle?

Aktiivisille ulkoilun harrastajille

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Outdoor Media Oy

Päätoimittaja

Petri Laine

Ensimmäinen numero

1999

Levikki

15 000 (painos)

Lukijamäärä

39 000 (KMT S10/K11)

Lukijaprofiili

74 % miehiä, 26 % naisia

Irtonumero

9,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1456-8837

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram