Mondo

Mondo on Suomen suurin matkailulehti, joka palvelee matkoilla, kertoo innostavia tarinoita maailmalta ja antaa uusia matkaideoita. Se testaa, valitsee ja suosittelee.

Mondo kertoo uusimmat matkakohteet, tekee uusia löytöjä tutuista kohteista ja neuvoo parhaat matkailuniksit, kuten varusteet, laitteet ja appsit.

Se matkustaa ympäri maailmaa, haastattelee matkailupersoonia ja tekee matkoista tarinoita, jotka vievät lukijat kiehtoville nojatuolimatkoille. Vinkkien avulla matkakohteen valinta, matkan suunnittelu ja aktiviteetit kohteessa ovat entistä lähempänä!

Katso Mondo-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Mondo lehti tarjous

Matkailulehti Mondo on aikakauslehti kaikille matkailusta kiinnostuneille ja matkustelusta vielä haaveileville. Lehteä julkaisee A-lehdet ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Päätoimittajana toimii Kati Kelola. Mondon lukijamäärä on yli 100 000 suomalaista.

Mondo matkustaa maailman eri kolkkiin ja tekee reissuista kiehtovia tarinoita, jotka vievät lukijansa maukanaan uskomattomille nojatuolimatkoille. Lehti vie mukanaan niin tuttuihin kohteisiin, joista se löytää aina jotain uutta ja kiinnostavaa, kuin tuntemattomiinkin kohteisiin, joihin et välttämättä muuten tulisi koskaan lähteneeksi.

Mondo kertoo asiantuntijoiden parhaat vinkit matkan suunnitteluun, matkakohteen, majoituksen ja ruokapaikkojen valintaan, kiinnostavimpiin nähtävyyksiin ja ostospaikkoihin sekä aktiviteetteihin kohteessa.

Lehti testaa, valitsee ja suosittelee varusteet, laitteet, matkakosmetiikan ja appsit, sekä haastattelee haastatellaan ajankohtaisia ja kiinnostavia matkailijoita, jotka haluavat jakaa parhaat kokemuksensa lukijoiden kanssa – unohtamatta myöskään maailman keittiöitä.

Lehti julkaisee tasaisin väliajoin huiman suosion saaneita Mondon matkaoppaita, jotka sisältävät maiden, kaupunkien ja matkakohteiden esittelyjä sekä hyötytietoa erilaisista aktiviteeteista.

Mondo on elämyksellinen ja tyylikäs lehti kaikille matkailusta kiinnostuneille!

Lehden joka numerossa:

  • Matkakertomuksia ympäri maailmaa
  • Kohde-esittelyjä maailmalta
  • Lähimatkailua kotimaassa ja lähialueilla
  • Hotelli- ja majoitusvinkit
  • Ravintolasuositukset ja ruokatrendit
  • Ostosideoita
  • Uudet nähtävyydet

Katso myös:

Kenelle?

Matkailusta ja maailmasta kiinnostuneet, jotka etsivät uusia kokemuksia ja elämyksiä

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Kati Kelola

Ensimmäinen numero

2002

Levikki

27 000 (painos)

Lukijamäärä

108 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

62 % naisia, 38 % miehiä, suurin lukijaryhmä 45-64 -vuotiaat (KMT K15)

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1459-0964

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram