ELLE Mat & Vin

Elämyksellinen ja ruokahalua nostattava ELLE Mat & Vin on ollut viime vuosien kulinaarinen menestystarina, jonka yhä useammat lukijat ovat löytäneet.

Se tarjoaa herkullisia ideoita ja maukkaita reseptejä, jotka ovat sekä innovatiivisia että helppoja valmistaa. Ruokia ja juomia arkeen ja juhlaan, yksinkertaisia reseptejä sekä vinkkejä menuja, buffetteja, juomasuosituksia ja paljon muuta.

ELLE Mat & Vin -lehti tilattavissa nyt Suomeen puolen vuoden tai vuoden määräaikaistilauksena!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Prenumerera på Elle Mat&Vin tidningen

Elle Mat & Vin on ruotsalainen ruoka- ja juomalehti, jota julkaisee Aller Media. Lehti on perustettu vuonna 1995 ja sen nykyinen päätoimittaja on Suzanne Ribbing Hedelin.

Elle Mat & Vin on Elle-lehden sisarlehti ja se jakaa saman intohimoisen kiinnostuksen ruokaan, mikä Ellellä on muotiin. Siitä löydät parhaat jutut, mitä gastronomisessa maailmassa voit kuvitella. Ruokareseptejä, kakkuja, keksejä, viini- ja sampanjakatsauksia, hienoimmat ja käytännöllisimmät keittiötarvikkeet ja paljon paljon muuta. Joskus näitä vinkkejä jaetaan myös Elle.se -sivustolla.

Lehti on ollut viime vuosina varsinainen kulinaarinen menestystarina. Yhä useampi tunnistaa Elle Mat & Vinin ja lukee sitä.

Lehti on täynnä herkullisia ideoita ja maukkaita reseptejä, jotka ovat sekä innovatiivisia että helppoja valmistaa. Se tarjoaa ruokaa ja juomaa niin arkeen kuin juhlaankin sekä yksinkertaisia reseptejä, jotka tuovat makua elämään. Se kirjoittaa uusimmista trendeistä keittiöissä sekä antaa vinkkejä tarjoiluun ja keittiöremontteihin. Vinkkejä, menyitä, buffet-aterioita, juomaehdotuksia, ruokamatkakohteita, shoppailuvinkkejä ja paljon muuta!

Elle Mat & Vin on moderni, kaunis ja tarkoituksellinen lifestyle- ja ruokalehti heille, joilla on vähän aikaa, mutta paljon halua laittaa ruokaa ja seurustella. Sen vinkeillä onnistut keittiössä.

Elle Mat & Vin on tilattavissa Suomeen 7 tai 14 numeron määräaikaistilauksena. Huomaa, että ensimmäisen lehden toimitusaika on 4-6 viikkoa. Myös lahjatilaus on mahdollinen.

Katso myös:

Kenelle?

Heille, joilla on vähän aikaa, mutta paljon halua laittaa ruokaa ja seurustella

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Suzanne Ribbing

Ensimmäinen numero

1995

Levikki

36 400 (TS 2015)

Lukijamäärä

107 000 (Orvesto 2016)

Lukijaprofiili

81 % naislukijoita, 19 % mieslukijoita

Irtonumero

8,60 € (Lehtipiste)

ISSN

1653-9206

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram