Country Homes & Interiors

Country Homes & Interiors on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä maalla asumisen lehti.

Sen jokainen ihana numero sisältää Britannian idyllisien maalaistalojen esittelyjä, valokuvia ja omistajien haastatteluja, maalaistyylistä sisustusta, sisustusideoita, puutarhoja ja istutusvinkkejä, sesonkiruokia ja lifestyleä. Lisäksi lehti tarjoaa maaseudun pienyritysten esittelyjä, autenttisia käsitöitä ja maan upeimpia maisemavalokuvia.

Jo 56 maassa jaettava lehti tilattavissa nyt Suomeen painettuna lehtenä tai digilehtenä, vuoden tai kahden tilausjaksolla!

Country Homes & Interiors -lehden logo

Country Homes & Interiors on kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, jota julkaisee Time Inc. (UK) Ltd.  Se on ainoa brittiläinen lehti, joka on omistettu maaseudun modernille tyylille.

Lehti sai alkunsa huhtikuussa 1986 Lontoossa, Isossa-Britanniassa. Sen joka numero sisältää maalaistalojen esittelyjä ympäri Britanniaa, valokuvia ja omistajien haastatteluja, maalaistyylistä sisustamista, sisustusideoita, puutarhoja ja istutusneuvoja, sesongin mukaista ruokaa ja viihdettä. Muita osioita ovat muun muassa Earning a living, jossa esitellään maaseudun pienyrityksiä ja My favourite view, jossa esitellään maan upeimpia maisemia valokuvien kautta.

Modernia maalaiselämää

Country Homes & Interiors on Britannian johtava modernin maalaiselämän aikakausbrändi. Juhli modernia maalaiselämää sisustusinspiraatioilla, maalaistalojen kauniilla sisustuksilla, alkuperäisillä käsitöillä, sesonkiruoalla ja lifestyle-ideoilla.

Lehden joka numero tarjoaa rentoja ja kauniita lukijoiden koteja, sisustusideoita ja shoppailuvinkkejä, asiantuntijoiden kulutusoppaita, maalaispuutarhoja, sesongin mukaisia ruokia ja lifestylejuttuja. Kaikkea mitä lukijat tarvitsevat nykypäivän maalaistalossaan. Lisäksi päätoimittajan blogi, jossa hänen suosikkitekemisiä, -näkemisiä ja -ostoksia.

Lehti lyhyesti

 • Nykyaikainen lifestyle-lehti Country Homes & Interiors juhlii uutta ja osaavaa naisten sukupolvea, joka pakenee kaupungeista asuakseen maaseudulla.
 • Syntyy rakkaudesta kaikkeen maaseutuun liittyvään – keskiössä on koti.
 • Juhlii inspiroivia ihmisiä ja paikkoja, asetaa tyylejä ja standardeja maaseudun kotien ja puutarhojen sisustukseen.
 • Se puhuu ja puhuttelee elinvoimaista globaalia yhteistöä painetun lehden, sosiaalisen median ja lukijatapahtumien kautta.
 • Vuosittainen My Country Business Awards nostaa esiin ja palkitsee pieniä maaseudun yrityksiä.
 • Aikakauslehteä myydään 56 maassa.

Päätoimittajalta

"Country Homes & Interiors on ainoa brittiläinen nykyaikaisen maalaiselämän aikakauslehti. Joka numero tarjoaa kauniita ja rentoja lukijoiden koteja, inspiraatiota sisustamiseen ja shoppailuideoita, asiantuntijoiden oppaita, maalaispuutarjoja, sesonkiruokia ja lifestyleideoita. Se on kaikki mitä tarvitset maalla elämiseen."

-Rhoda Parry, päätoimittaja

Saatavuus ja tilaaminen

Lehti on saatavilla irtonumerona hyvin varustelluista Lehtipisteistä (hinta 8,00 €/numeroa, Lehtipiste 2017) sekä tilattavissa painettuna lehtenä kotiin tai digitaalisena versiona iPhone- ja iPad-laitteille.

Näin tilaat lehden:

 1. Siirry kustantajan verkkokauppaan klikkaamalla katso tarjous -nappia.
 2. Valitse toimitusmaaksi Suomi.
 3. Valitse painettu lehti tai digilehti.
 4. Valitse tilaatko itselle vai lahjaksi.
 5. Valitse tilausjakson pituus: vuosi (12 numeroa) tai kaksi vuotta (24 numeroa).
 6. Siirrä tuote ostoskoriin ja siirry maksamaan.

Voit maksaa tilauksen yleisimmillä luottokorteilla (Visa, MasterCard ja American Express) tai PayPalilla. Saat ensimmäisen numeron kahdeksan viikon sisällä tilauksesta.

Painetun lehden tilaukseen sisältyy digilehden kokeilujakso, joka on voimassa rajoitetun ajan. Kustantaja määrittää kokeilujakson pituuden.

Katso myös

Kenelle?

Maalla eläville tai siitä haaveileville, pääkohderyhmä 35-45 -vuotiaat naiset

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. (UK) Ltd

Päätoimittaja

Rhoda Parry

Ensimmäinen numero

huhtikuussa 1986

Levikki

75 603 (painettu+digi, ABC 2016)

Lukijamäärä

465 000

Lukijaprofiili

Lukijoiden mediaani-ikä 49 vuotta

Irtonumero

8,00 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

0951-3019

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram