Ihana

Ihana on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä inspiroiva askartelu- ja käsityölehti, joka suorastaan pursuaa uusia ihania ideoita.

Lehti sisältää paljon innostavaa tekemistä ja monipuolisia ohjeita. Se seuraa askartelutrendejä, mutta pitää kiinni käsityötaitojen perinteistä.

Ihana-lehden ohjeet ovat selkeitä ja helppolukuisia. Mallit innostavat puuhastelemaan ja luomaan uutta. Ohjeissa käytetään paljon edullisia kierrätysmateriaaleja.

Joka numeron välissä 16-sivuinen Pikku-Ihana -liite, jossa askarteluohjeita lasten ja aikuisten yhteisiin käsityöhetkiin.

Katso Suomen paras Ihana-lehden tarjous alta ja ja tilaa askartelijan unelmalehti nyt kampanjahintaan!

Ihana lehti tarjous

Ihana on innostava askartelu- ja käsityöalan laadukas harrastelehti heille, jotka nauttivat käsillä tekemisestä. Lehteä julkaisee Inspia Oy ja se on perustettu vuonna 2007.

Ihana on ideoita pursuava lehti, joka sisältää paljon innostavaa tekemistä ja monipuolisia ohjeita. Tässä askartelulehdessä askartelu ja käsityöt yhdistyvät monipuolisesti, tuoreesti ja aina uusista näkökulmista. Lehti seuraa kädentaitojen trendejä, mutta pitää kiinni myös käsillä tekemisen perinteestä.

Lehti inspiroi ja innostaa puuhastelemaan ja useimmat työt soveltuvat tehtäviksi jokaiseen talouteen kuuluvilla työvälineillä. Mallit ovat selkeitä, mutta seikkaperäisiä. Näillä ohjeilla onnistut ja luot uutta.

Ihana-lehden kantava ajatus on kestävä kehitys, joten useimmissa ohjeissa suositellaan kierrätysmateriaalien käyttöä.

Haluatko luoda paperipussista tunnelmallisen valaisimen, solmeilla kukka-amppelin, taiteilla batiikkimunia tai neuloa maton köydestä? Ihanasta löydät paljon erilaisia aiheita, kuten paperiaskartelu, korujen valmistus, massatyöt, rautalankatyöt, betonityöt, metalliaskartelu, kierrätys, skräppäys, huovutus, lankatyöt, ompelutyöt ja luonnonmateriaalit. Kaikki lehden mallit ja niiden tekijät ovat suomalaisia.

Ihana-lehti sisältää runsaasti ideoita ja mielekästä tekemistä kaikentasoisille kädentaitajille - vasta-alkajista kokeneisiin askartelijoihin. Lehden jokaisen numeron välissä ilmestyy Pikku-Ihana, joka sisältää 16 sivua askartelu- ja käsityöohjeita aikuisten ja lasten yhteisiin askarteluhetkiin.

Monet lehden työt tarjoavat ideoita esimerkiksi päiväkoteihin ja monenlaisiin ohjaustoiminnan tilanteisiin.

Lehden blogissa pääset tutustumaan sen malleihin ja verkkosivuilta löydät lisää kaavoja, ohjeita, blogin ja kilpailuja. Ihanaa kannattaa seurata myös Facebookissa (6 000 tykkääjää), Instagramissa (770 seuraajaa) ja Pinterestissä (n. 200 seuraajaa).

Kenelle?

Askartelusta ja käsitöistä nauttivat

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Inspia Oy

Päätoimittaja

Kaarina Korventaka

Ensimmäinen numero

-

Levikki

14 000 (painos)

Lukijamäärä

Ei osallistu mittaukseen

Lukijaprofiili

92 % naisia, 8 % miehiä

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1797-2353

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram