Antik & Auktion

Antik & Auktion on Pohjoismaiden suurin antiikin, sisustuksen ja taiteen aikakauslehti, jota on julkaistu vuodesta 1975 alkaen. Se ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa.

Lehti sisältää Ruotsin johtavien antiikkiasiantuntijoiden mielenkiintoisia juttuja antiikista, perintöesineistä ja kirppislöydöistä sekä inspiroivia raportaaseja kauniista kodeista, hintatrendeistä sekä lukijoiden kysymyksiä ja runsaasti antiikkihuutokauppoja.

Antik & Auktion logo

Antik & Auktion on ruotsalainen antiikkilehti, jota on julkaistu vuodesta 1975 lähtien. Se ilmestyi vuosina 1977-1985 nimellä Nya Antik & Auktion. Lehteä julkaisee Aller Media ja sen päätoimittaja on Carin Stentorp. Antik & Auktion ilmestyy 11 kertaa vuodessa.

Antiikin ja taiteen asiantuntemusta

Antik & Auktion on Pohjoismaiden suurin antiikkia, sisustusta ja taidetta käsittelevä aikakauslehti. Siinä Ruotsin eturivin antiikkiasiantuntijat kirjoittavat asiantuntevasti ja mielenkiintoisesti antiikista, perintöesineistä ja kirpputorilöydöistä. Inspiroivia reportaaseja kauniista kodeista, arviointeja, hintojen kehityksen seurantaa sekä lukijoiden omia kysymyksiä aarteista harvinaisuuksiin. Ruotsalaisia ja kansainvälisiä antiikkihuutokauppoja.

Antik & Auktion on asiantunteva ja terävä antiikkilehti nykyaikaisille ja perinnettä arvostaville lukijoille.

Lehti on saatavilla irtonumerona Lehtipisteistä sekä tilattavissa Suomeen vuoden määräaikaistilauksena (12 numeroa) tai 3, 6, 11 tai 22 numeron kestotilauksena. Huomaa, että ulkomaisilla lehdillä on tavallista pidempi toimitusaika.

Katso lehti muualla verkossa:

  • Viralliset sivut – Tapahtumia, osto- ja myyntipalsta, antiikkikartta, verkkokauppa, jossa myynnissä antiikki- ja sisustustuotteita, blogeja, antiikkikysymyksiä, kalenteri, kilpailuja sekä painettuun lehteen liittyvää lisämateriaalia.
  • Facebook
Kenelle?

Moderneille ja perinnettä arvostaville antiikkiharrastajille!

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Carin Stentorp

Ensimmäinen numero

1975

Levikki

36 200, joista 30 400 tilaajia (TS helår 2014)

Lukijamäärä

171 000 (ORVESTO Konsument 2014)

Lukijaprofiili

67 % naislukijoita, 33 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 59 vuotta

Irtonumero

10,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0282-8200

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram