25 Beautiful Homes

25 Beautiful Homes on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä inspiroiva brittiläinen sisustuslehti. Se esittelee aitoja koteja, joissa on persoonallisen tyylin tunnetta. Tavoittele unelmiesi kotia, nauti vierailemalla muiden ihmisten kodeissa ja inspiroidu designista ja tyyleistä.

25 Beautiful Homes -lehti lyhyesti:

  • Yli 300 inspiroivaa kotia vuosittain, uudelleen rakennettuja ja suunniteltuja koteja, sekä runsaasti omia käytännön projekteja.
  • Aitoja ideoita kaikkien huoneiden koristeluun: 25 olohuonetta, keittiötä, makuuhuonetta ja kylppäriä.
  • Room Envy -blogi esittelee toimituksen huomion kiinnittäneitä huoneita ja uusimpia trendejä, sekä painetussa lehdessä että netissä.
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

25 Beautiful Homes on kuukausittain ilmestyvä brittiläinen sisustuslehti, jota julkaisee IPC Media. Sen päätoimittajana on toiminut Deborah Barker alkaen vuodesta 2009.

Lehti sai alkunsa vuonna 1998. Sen ensimmäinen päätoimittaja oli Sally O'Sullivan, joka perusti oman Cabal Communication -yrityksen ennen jäämistään pois IPC Medialta. 25 Beautiful -lehden levikki oli 101 566 kappaletta vuonna 2013 ja 97 611 kappaletta vuoden 2014 ensimmäisellä puoliskolla.

25 Beautiful Homes logo

Eniten aitoja koteja

25 Beautiful Homes tituleeraa itseään alaotsikolla The Magazine with the Most Real Homes, lehti jossa on eniten aitoja koteja.

Lehti on täynnä koteja, jotka ilahduttavat, herättävät kiinnostusta ja innostavat. Se esittelee vuosittain yli 300 inspiroivaa kotia keskittyen uudisrakentamiseen ja uudelleen suunniteltuihin koteihin sekä auttamaan lukijoitaan heidän omissa käytännön hankkeissaan. Lisäksi lehti tarjoaa tosielämän sisustusideoita kotiin esittelemällä joka numerossaan 25 olohuonetta, keittiötä, makuuhuonetta ja kylpyhuonetta.

25 Beautiful Homes -lehdellä on ainutlaatuinen asema Britannian markkinoilla. Yli 16 vuotta sitten julkaistusta ensimmäisestä numerostaan lähtien se on pitänyt lupauksensa esitellä aitoja tosielämän koteja, jotka inspiroivat. Lehti puhuttelee lukijoita kotimaansa lisäksi Euroopassa ja muualla maailmassa. Lukijat rakastavat lehteä, koska esitellyt kodit tuntuvat aidoilta ja saavutettavilta. He näkevät lehden inspiraationlähteenä, jota he voivat käyttää oman kauniin kodin luomiseen.

Lehdessä esiteltyjä koteja löytyy myös House to Home -sivustolta. Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa: Facebook ja Twitter.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä (8,00 €/numero, 2016) sekä tilattavissa kotiin vuoden automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 lehden numeroa.

Kenelle?

Kodin sisustajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. (UK) Ltd.

Päätoimittaja

Deborah Barker

Ensimmäinen numero

huhtikuussa 1998

Levikki

91 188 (sis. printti + digitaalisen, ABC 2014)

Lukijamäärä

367 000 (ABC 2014)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

8,00 € (Lehtipiste)

ISSN

14475693

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram