Residence

Residence on ruotsalainen 10 kertaa vuodessa ilmestyvä sisustuslehti, joka antaa sinulle enemmän!

Se esittelee Ruotsin kauneimmat kodit ja tarjoaa miellyttävää luettavaa sisustuksesta, designista ja arkkitehtuurista. Saat tuoreimmat shoppailu-uutiset ja trendit sekä korkealaatuista ja inspiroivaa luettavaa sisustamisesta, tyylistä, taiteesta ja arkkitehtuurista. Lisäksi lehdessä on sopivassa suhteessa asiaaa matkailusta, puutarhasta ja ruoasta.

Residence on ruotsalainen sisustuslehti, joka on perustettu vuonna 2000. Sitä on julkaissut vuodesta 2013 lähtien Aller Media ja aikaisemmin LRF Media ja TTG Sverige AB.

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sen levikki on 25 500 (TS 2014).

Sisustuslehti joka erottuu joukosta

Charles Revlonilta, kansainvälisen kosmetiikkamerkin perustajalta, kysyttiin kerran miten hän näki oman yrityksensä. Hän mietti hetken ja vastasi: "Tehtaassa teemme kosmetiikkaa, apteekissa myymme toivoa."

Sama viisaus pätee myös hyviin aikakauslehtiin. Niiden pitää sitouttaa, viihdyttää ja kertoa – mutta avata myös ovia uusiin mielikuvituksellisiin maailmoihin. Vain niin voitat lukijoiden sydämet ja ajan puolellesi. Monet lehdet tyytyvät laukomaan vain klišeitä, vaikka niillä olisi käytössään parhaat kirjoittajat, valokuvaajat ja stylistit. Residencellä on ne kaikki ja numerosta toiseen he auttavat tarjoamaan jännittäviä ja mielenkiintoisia reportaaseja, jotka erottavat sen kilpailijoistaan.

Residencen konsepti on olla aina kärjessä – se on ensimmäinen uusimmista. Residencestä voit lukea kauneimmista kodeista, kuumimmista trendeistä, parhaista shoppailuista ja ihmisistä, jotka uskaltavat hieman enemmän.

Lisätietoa lehdestä löydät esimerkiksi sen virallisilta sivuilta tai Facebook-sivulta, jossa sillä on yli 10 000 tykkääjää.

Residencestä ilmestyy vuodessa 10 numeroa. Lehti on ostettavissa irtonumerona Lehtipisteistä kautta maan (irtonumerohinta noin 8,90 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen puolen vuoden (5 numeroa), vuoden (10 numeroa) tai kahden vuoden (20 numeroa) kestotilauksena.

Kenelle?

Kodin sisustajille, jotka haluavat vähän enemmän

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media

Päätoimittaja

Hanna Nova Beatrice

Ensimmäinen numero

2000

Levikki

25 500, joista 7 700 tilaajia (TS 2014)

Lukijamäärä

83 000 (ORVESTO Konsument 2014)

Lukijaprofiili

67 % naislukijoita, 33 % mieslukijoita

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1404-8892

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram