BBC Good Food

BBC Good Food on Englannin myydyin ruokalehti, joka tarjoaa joka kuukausi vähintään 80 uutta, lehden asiantuntijatiimin luomaa ja huolellisesti testaamaa reseptiä.

BBC Good Food on julkaissut reseptejä jo lähes 25 vuotta, joten se tietää mitä ihmiset toivovat ruokalehdeltä. Lehden luotettavat reseptit kattavat kaikki ateriat perheillallisista juhlatilaisuuksiin ja ihaniin kakkuihin. Sen ohjeet inspiroivat kokeilemaan ja oppimaan sekä löytämään tuoreita ideoita.

Oletpa sitten aloitteleva kotikokki tai innokas uuden kokeilija, on BBC Good Food -lehdellä varmasti sinulle jotain tarjottavaa!

Tilaa BBC Good Food lehti tarjoushintaan
BBC Good Food on Britannian myydyin ruokalehti. Se tarjoaa joka kuukausi yli 80 uutta reseptiä jokapäiväisiin aterioihin, viihdettä sekä julkkiskokkien ruoka-annoksia. Lehden asiantuntijatiimin luomat reseptit testataan perusteellisesti ja tiimin vinkit opastavat valmistuksen joka vaiheessa.

Hyviä reseptejä ja tietotaitoa

BBC Good Food on lehti täynnä laadukkaita kotireseptejä, joista kaikki voivat nauttia. Lehden reseptit kattavat kaikki ruokalajit nopeista perheillallisista ystävien kanssa nautittaviin erikoisaterioihin ja loistaviin kakkuihin. Etsitpä sitten inspiraatiota terveellisiin ruokiin tai haluat tietää miten laittaa suussa sulavaa jälkiruokaa, BBC Good Food on luotettava joka kokin apuri.

Sen lisäksi, että lehti antaa ideoita mitä ruokaa voisi tehdä, se auttaa myös valmistamaan sen– ruoanlaittotekniikoista tärkeään terveys- ja ravitsemustietoon.

BBC Good Food on luonut reseptejä kotikokeille jo lähes 25 vuotta. Kokemuksellaan se tietää, mitä ihmiset haluavat ruokalehdeltään ja tarjoaa sitä kuukaudesta toiseen. Sen luotettavat, testatut ja suussa sulavat reseptit, asiantuntijoiden jakama tieto ja veden kielelle tuovat kuvat inspiroivat lukijoita kokeilemaan uusia ainesosia, oppimaan uusia kokkaustaitoja ja löytämään tuoreita ideoita kaikkiin aterioihinsa.

Joka kuukausi julkaistava tv-osio sisältää suosittujen ruokaohjelmien reseptejä.

Sisällön leveys ja kauniit valokuvat ovat syy miksi BBC Good Food on markkinoiden johtava ruokalehti. Siihen luottaa yli miljoona kotikokkia joka kuukausi.

Lehden jokainen numero sisältää:

  • Yli 100 vähintään kolmesti testattua uutta reseptiä
  • Arkiruoanlaittoa
  • Viikonloppuideoita
  • Sesonkiainesosia
  • TV- ja julkkiskokkeja
  • Inspiroivia valokuvia
  • Käytännöllisiä ruoanlaitto-ohjeita

Oletpa sitten vasta-alkaja tai haluat laittaa jotain uutta ja jännittävää ruokaa joka kuukausi – tämä on paras lehti sinulle!

Etkö keksi mitä ruokaa laittaisit tänään?

Lehden nettisivuilla osoitteessa BBCGoodFood.com on paljon toimituksen valitsemia inspiroivia ja terveellisiä ruokia perheille ja lapsille, kakku- ja leivontaohjeita, etnisiä ruokia sekä resepti-ideoita pastoihin, keittoihin, pataruokiin ja piirakoihin. Sivuilta löydät ajankohtaiset ohjeet myös sesonkeihin ja tapahtumiin, kuten ystävänpäivään, äitienpäivään, pääsiäiseen ja moniin muihin. Sivuilla on myös tietoa eri aineksista, helppoja ja nopeita ruokaohjeita myös erikoisruokavalioille ja vegetaristeille sekä oppaita, tekniikoita ja työkaluja arjen kotikokeille.

Lehden Facebook-sivu: https://www.facebook.com/BBCGoodFood

Kenelle?

Kaikille, jotka rakastavat ruoanlaittoa ja syömistä

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media Co

Päätoimittaja

Gillian Carter

Ensimmäinen numero

2006

Levikki

249 248 (TGI Net 2014)

Lukijamäärä

1 400 000 (TGI Net 2014)

Lukijaprofiili

71 % naislukijoita, 19 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 42 vuotta

Irtonumero

8,40 € (Lehtipiste)

ISSN

0957588X

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram