Leivotaan

Leivotaan-lehti – Inspiraatiota, iloa ja onnistumisen hetkiä kotileipureille!

Unelmoitko täydellisestä pullantuoksusta, vastaleivotun leivän rapeasta kuoresta tai näyttävistä juhlakakuista, joilla hurmaat ystävät ja perheen? Leivotaan-lehti on kotileipureiden ykkösvalinta – lehti, joka tuo leipomisen ilon suoraan keittiöösi.

Jokaisessa numerossa odottaa yli 100 herkullista reseptiä, joiden avulla onnistut varmasti, olitpa leivonnan vasta-alkaja tai kokenut jauhopeukalo. Leivotaan tarjoaa ohjeita arjen nopeisiin herkkuihin ja juhlapöydän kruunuihin – selkeillä ohjeilla ja upeilla kuvilla varustettuna.

Lehden sivuilla pääset kurkistamaan muiden intohimoisten leipureiden keittiöihin, saat parhaat vinkit ja tarinat sekä kuulet ajankohtaiset keittiöuutiset ja testit uusimmista leivontavälineistä. Poimi mukaasi sesongin trendit, kansainväliset klassikot ja kotimaiset suosikit – Leivotaan-lehti tekee leipomisesta hauskaa ja palkitsevaa.

Haluatko olla ensimmäisten joukossa kokeilemassa uusia reseptejä? Innostutko muiden leivontatarinoista ja haluatko kehittää taitojasi?

Nyt on oikea hetki tarttua tarjoukseen: Tilaa Leivotaan-lehti ja saat Suomen herkullisimman lehden suoraan kotiisi – täynnä inspiraatiota, iloa ja onnistumisen elämyksiä. Katso paras tarjous alta ja liity iloiseen leipuriyhteisöön jo tänään!

Leivotaan-lehti – Jokaisen jauhopeukalon ykköslehti täynnä leipomisen iloa

Leivotaan-lehti on Suomen johtava leivontalehti, joka tarjoaa yli 100 reseptiä ja tuoretta ideaa jokaisessa numerossaan. Tutustu TilaaLehti.fi:n tarjouksiin ja tilaa Leivotaan jo tänään!

Leivotaan-lehti on Suomen johtava leivontalehti, joka on valloittanut leipomista rakastavan lukijakunnan sydämet heti ensimmäisestä numerostaan lähtien. Vuonna 2011 lanseerattu lehti on nopeasti noussut markkinajohtajaksi tarjoamalla lukijoilleen yli sata reseptiä ja ideaa jokaisessa numerossa, ajankohtaisia reportaaseja sekä inspiroivaa sisältöä kaikille leipomisen harrastajille.

Seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä lehti mukautuu vuodenaikoihin ja tarjoaa sekä arkeen että juhlaan sopivia herkkuohjeita, joiden avulla jokainen onnistuu varmasti leivonnassaan. Lehteä julkaisee Kolmiokirja, ja sen päätoimittaja on Elina Uutinen.

Mitä Leivotaan-lehti tarjoaa?

Leivotaan-lehti on kokonaisvaltainen leipomisen käsikirja, joka tarjoaa käytännönläheisia leivontaohjeita, inspiroivia kuvia ja asiantuntevia vinkkejä. Se on suunnattu kaikille innokkaille kotileipureille, jotka etsivät uusia ideoita ja haluavat kehittää leipomistaitojaan.

Lehden sisältö mukautuu vuodenaikoihin ja kausivaihteluihin: talvella leivotaan lämpimiä herkkuja, keväällä raikkaita suupaloja, kesällä ja syksyllä taas loihditaan leivoksia ja muita makeita uuden sadon aineksista, sekä säilötään vitamiinit talteen talveksi.

Leivotaan-lehdestä löydät sekä makeita että suolaisia leivonnaisia sekä arkeen että juhlaan. Lehden tavoitteena on jakaa leipomisen ilo lukijoidensa kanssa ja tehdä leivonnasta helppoa ja hauskaa kaikille taitotasoille. Herkullisten ohjeiden lisäksi lehti sisältää paljon mielenkiintoisia reportaaseja suoraan keittiön herkullisesta maailmasta.

Runsas reseptivalikoima – yli 100 ohjetta joka numerossa

Jokainen Leivotaan-lehden numero sisältää yli 100 reseptiä ja ideaa, mikä tekee siitä poikkeuksellisen kattavan leivontajulkaisun. Reseptit kattavat laajan kirjon leivonnaisia: leivät, kakut, piirakat, pullat, kääretortut, pikkuleivät, muffinsit ja monet muut herkut. Lehden ohjeet on suunniteltu niin, että jokainen onnistuu, leipomiskokemuksesta riippumatta.

Reseptien lisäksi lehdessä käsitellään välineitä, uutisia ja tekniikoita. Kuvat ovat tärkeässä roolissa, ja ohjeet pyritään tekemään niin selkeiksi, että jokainen onnistuu. Lehti tarjoaa myös ideoita ja vinkkejä eri ruokavalioihin sekä poimintoja eri maiden herkuista, mikä laajentaa lukijoiden leipomishorisonttia.

Lehden reseptivalikoima sisältää:

  • Perinteiset suomalaiset leivonnaiset
  • Kansainväliset herkut ja uutuudet
  • Kausikohtaiset ja juhla-ajan erikoisuudet
  • Arkeen sopivat nopeat ohjeet
  • Kunnianhimoisemmat viikonloppuprojektit
  • Eri ruokavaliot huomioivat vaihtoehdot

Leivotaan-lehden reseptit kattavat kaikenlaiset leivonnaiset leivistä kakkuihin ja pullista pikkuleipiin. Lisäksi siinä käsitellään mm. keittiövälineitä, ajankohtaisia uutisia ja leivontatekniikoita.

Leivotaan-lehdestä sanottua:

"Nyt se ilmestyi, nimittäin Leivotaan-lehti! Olen odottanut tämän tyyppistä lehteä jo leipurikoulun ajoista alkaen ja se olisi ollut kuumaa kamaa vuosien ajan, ihanaa että tällainen lehti ilmestyy nyt suomessakin! Lehti on täynnä ihania reseptejä laidasta laitaan, tästä joulunumerosta löytyy joulun leivontaan monta naminami reseptiä."

-Elämä makeaksi -blogi

"Olen lievästi sanottuna aivan innoissani. Muistan kun Leivotaan-lehden ensimmäinen suomenkielinen numero julkaistiin ja ostin sen, koska lehdessä oli Ullan Unelman perustajasta juttu. Unohtamatta tietenkään kaikkia ihania reseptejä ja upeita valokuvia. Tilasin lehden saman tien itselleni ja haastateltavina lehdessä ovat olleet mm. suopersuosittujen Kinuskikissa- , Kakkuhelmi- ja Pullahiiren leivontanurkka- blogien kirjoittajat. Niin ja Leivotaan -lehti on muuten ainoa lehti, jota olen koskaan tilannut."

-Painted by Cakes -blogi

"Tätä onkin jo jokunen muukin bloggaaja ehtinyt mainostaa, mutta pakko hehkuttaa tätä nyt vielä itsekin, kun tämä tuli kerta ostettuakin! Kauppoihin on nyt ilmestynyt uusi leivonta-aiheinen lehti, Leivotaan. Lehti juuri minunlaiselle leivontahullulle! :D Lehdessä on peräti 75 ohjetta ja myös jouluisia reseptejä löytyy. Ei voi muuta sanoa kuin I-H-A-N-A-A!"

-Henskiksen hekumalliset herkut -blogi

Ilmestymispäivät ja teemat

Leivotaan-lehti ilmestyy 7 kertaa vuodessa, joista kolme numeroa on upeita, aina ajankohtaan sopivia teemanumeroita. Se on saatavilla sekä irtonumero- että tilausmyynnissä.

  1. 3.1.2025. Suolaista ja makeaa.
  2. 4.3.2025. Kevät ja pääsiäinen.
  3. 22.4.2025. Kevään ja kesän juhlat.
  4. 10.6.2025. Makeaa ja suolaista.
  5. 5.8.2025. Sadonkorjuuherkut.
  6. 2.10.2025. Suuri joulunumero.
  7. 1.11.2025. Loppuvuoden juhlaherkut.

Lehden painos on 10 000 kappaletta ja se tavoittaa noin 50 000 lukijaa. Tämä kertoo julkaisun vahvasta asemasta suomalaisten ruokalehtien kentässä ja vetovoimasta leipomisen harrastajien keskuudessa.

Tarjoukset ja tilaaminen

TilaaLehti.fi tarjoaa mahdollisuuden tilata Leivotaan-lehti suoraan kotiisi 6 kk tai 12 kk tilausjaksolla.

  • 6 kk tilaus (sisältää 4 numeroa) on hyvä valinta, jos et halua sitoutua pitkään tilaukseen tai haluat ensin kokeilla lehteä. Se on hyvä valinta myös lahjatilaukseksi jauhopeukalon omaavalle ystävälle tai perheenjäsenelle.
  • 12 kk tilaus (sisältää 7 numeroa) on paras sinulle, joka haluat jatkuvan virran leivontaohjeita ja inspiraatiota kotiovellesi kannettuna koko vuoden ympäri, etkä halua missata yhtään numeroa.

Tarjoukset ovat jatkuvia tilauksia, mikä tarkoittaa, että tilaus jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, mikäli et irtisano sitä. Saat hyvissä ajoin ennen tilauksen päättymistä uuden tarjouksen, jolloin voit päättää haluatko perua tilauksen vai jatkaa sitä.

Jos haluat peruuttaa olemassa olevan tilauksen, ota yhteyttä Kolmiokirjan asiakaspalveluun.

Kohderyhmä ja lukijaprofiili

Leivotaan-lehteä lukevat ne, jotka haluavat löytää uusia ja kiehtovia reseptejä ja onnistua leivonnassaan. Lehden lukijat etsivät hauskoja, kauniita ja kekseliäitä keittiötarvikkeita sekä haluavat lukea ja inspiroitua muista leivontaa rakastavista ihmisistä. Kohderyhmään kuuluvat sekä naiset että miehet, jotka pitävät leipomisesta harrastuksena tai haluavat oppia uutta.

Leipominen on mukavaa puuhaa, josta tulee hyvälle mielelle. Monelle se on tapa rentoutua, ja joillekin se merkitsee yhdessäoloa ystävien kanssa. Leipominen on suosittu harrastus ja nykyään trendikäämpää kuin koskaan – melkein kaikki leipovat. Leivotaan ymmärtää tämän ja keskittyy leipomisen iloon ja yhdessäolon merkitykseen.

Lehden historiaa

Leivotaan on ruotsinkielisen Hembakat-lehden suomenkielinen versio, joka lanseerattiin vuonna 2011. Lehti on ollut valtava menestys heti ensimmäisestä numerostaan lähtien ja on nopeasti noussut Suomen tärkeimmäksi leivontalehdeksi. Menestys kertoo siitä, että suomalaisilla oli selkeä tarve laadukkaalle leivontalehdelle, jossa yhdistyvät käytännönläheisyys ja inspiroivuus.

Lehden suosio on kasvanut tasaisesti, ja menestyksen innoittamana lehti ilmestyy kuuden numeron sijasta nyt seitsemän kertaa vuodessa. Muutos osoittaa lehden kasvavaa kysyntää ja lukijoiden toivetta saada entistä säännöllisemmin tuoretta leipomissisältöä.

Kenelle?

Kaikille kotileipureille, niin naisille kuin miehillekin

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Riikka Vakkamaa

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

27 000 (keskipainos)

Lukijamäärä

50 000

Lukijaprofiili

93 % naisia, 7 % miehiä

Irtonumerohinta

7,50 € (Lehtipiste)

ISSN

2001-0907

Maa

Suomi

Kieli

suomi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leivotaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram