Leivotaan

Leivotaan on kaikille kotileipureille ja jauhopeukaloille suunnattu leivontalehti. Siinä leivotaan ilolla ja tunne välittyy myös lukijoille.

Lehden ydin on herkulliset reseptit, jotka sisältävät eritasoisia ohjeita arkeen ja juhlaan. Reseptien lisäksi Leivotaan-lehdessä haastatellaan mielenkiintoisia ihmisiä, jotka jakavat parhaat ohjeensa lehden lukijoille.

Reseptien ohella pullantuoksuisessa lehdessä kerrotaan tuoreimmat uutiset keittiömaailmasta ja esitellään toimivia leivontavälineitä.

Haluatko onnistua leivonnassa? Haluatko saada uudet ja kiehtova reseptit ensimmäisenä? Haluatko lukea muiden leivontaa rakastavien ihmisten tarinoita ja inspiroitua niistä?

Siinä tapauksessa katso paras Leivotaan-lehden tarjous alta ja tilaa Suomen herkullisin lehti nyt kampanjahintaan!

Katso Leivotaan-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Tilaa Leivotaan-lehti tarjoushintaan

Ruotsinkielisen Hembakat-lehden kauan odotettu suomenkielinen versio on vihdoin täällä! Leivotaan-lehti on ollu valtava menestys heti ensimmäisestä numerostaan (2011) lähtien. Se onkin nopeasti noussut Suomen suurimmaksi leivontalehdeksi. Leivotaan on jokaisen jauhopeukalon ykköslehti. Siinä leivotaan ilolla ja lehti haluaa jakaa tämän tunteen myös sinun kanssasi. Heidän ohjeillaan jokainen onnistuu varmasti!

Yli sata reseptiä ja ideaa joka numerossa

Lehden pääsisältöä ovat tietysti herkulliset reseptit, ohjeet ja ideat, joita on yli sata joka numerossa. Lehden reseptit sisältävät parhaat ruokaohjeet niin arkeen kuin juhlaan - ja niiden avulla leipominen on helppoa ja hauskaa. Reseptien lisäksi lehdessä on runsaasti mielenkiintoisia reportaaseja, joissa tapaat kiinnostavia ihmisiä, ja joissa he jakavat parhaat reseptinsä lukijoiden kanssa.

Leivotaan-lehti ilmestyy menestyksen innoittamana nyt kuuden numeron sijasta seitsemän kertaa vuodessa. Joka numero sisältää vuodenaikoihin ja kausittaisiin juhliin sopivia ajankohtaisia reseptejä. Niiden avulla loihdit leivät, kakut, piirakat, pullat, kääretortut, pikkuleivät, muffinsit ja monet muut herkut seuraaviin juhliisi.

Kotona leipominen on ihanaa ja tiedät varmasti, miten paljon paremmilta kotitekoiset leivonnaiset maistuvat kuin kaupasta ostetut. Leivotaan-lehdessä keskitytään leipomisen iloon. Leipominen on mukavaa puuhaa ja siitä tulee hyvälle mielelle. Monelle se on tapa rentoutua ja joillekin se merkitsee yhdessäoloa ystävien kanssa. Leipominen on suosittu harrastus ja nyt trendikkäämpää kuin koskaan - melkein kaikki leipovat. Ja kukapa ei ilahtuisi kutsusta tulla maistamaan uunituoretta, kotona leivottua, pullaa?

Lehti kertoo myös ajankohtaiset keittiöuutiset sekä esittelee hauskat leivontavälineet ja -tarvikkeet. Siinä on myös ideoita ja vinkkejä eri ruokavalioihin sekä poimintoja eri maiden herkuista.

Leivotaan-lehteä lukevat he, jotka löytää uusia ja kiehtovia reseptejä ja onnistua leivonnassaan. He etsivät hauskoja, kauniita ja kekseliäitä keittiötarvikkeita sekä haluavat lukea ja inspiroitua muista leivontaa rakastavista ihmisistä.

Lisää reseptejä ja tietoa uusista numeroista löydät lehden Facebook-sivuilta.

Leivotaan-lehteä julkaisee ruotsalainen LRF Media AB ja sen päätoimittaja on Riikka Vakkamaa.

Leivotaan-lehdestä sanottua:

"Nyt se ilmestyi, nimittäin Leivotaan-lehti! Olen odottanut tämän tyyppistä lehteä jo leipurikoulun ajoista alkaen ja se olisi ollut kuumaa kamaa vuosien ajan, ihanaa että tällainen lehti ilmestyy nyt suomessakin! Lehti on täynnä ihania reseptejä laidasta laitaan, tästä joulunumerosta löytyy joulun leivontaan monta naminami reseptiä."

-Elämä makeaksi -blogi

"Olen lievästi sanottuna aivan innoissani. Muistan kun Leivotaan-lehden ensimmäinen suomenkielinen numero julkaistiin ja ostin sen, koska lehdessä oli Ullan Unelman perustajasta juttu. Unohtamatta tietenkään kaikkia ihania reseptejä ja upeita valokuvia. Tilasin lehden saman tien itselleni ja haastateltavina lehdessä ovat olleet mm. suopersuosittujen Kinuskikissa- , Kakkuhelmi- ja Pullahiiren leivontanurkka- blogien kirjoittajat. Niin ja Leivotaan -lehti on muuten ainoa lehti, jota olen koskaan tilannut."

-Painted by Cakes -blogi

"Tätä onkin jo jokunen muukin bloggaaja ehtinyt mainostaa, mutta pakko hehkuttaa tätä nyt vielä itsekin, kun tämä tuli kerta ostettuakin! Kauppoihin on nyt ilmestynyt uusi leivonta-aiheinen lehti, Leivotaan. Lehti juuri minunlaiselle leivontahullulle! :D Lehdessä on peräti 75 ohjetta ja myös jouluisia reseptejä löytyy. Ei voi muuta sanoa kuin I-H-A-N-A-A!"

-Henskiksen hekumalliset herkut -blogi

Kenelle?

Kaikille kotileipureille, niin naisille kuin miehillekin

Ilmestyy

7 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Riikka Vakkamaa

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

27 000 (keskipainos)

Lukijamäärä

50 000

Lukijaprofiili

93 % naisia, 7 % miehiä

Irtonumerohinta

7,50 € (Lehtipiste)

ISSN

2001-0907

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram