Viinilehti

Viinilehti on viininystävän ykköslehti ja alan pioneeri, joka on kasvanut 30-vuotisella urallaan Suomen johtavaksi viinin, ruoan ja hyvän elämän mediakokonaisuudeksi.

Tämä lifestyle-lehti tarjoaa lukijoilleen paitsi syvällistä tietoa viinimaailmasta, myös innostavia elämyksiä ja kiehtovia tarinoita, jotka rikastuttavat jokapäiväistä elämää.

Lehden sivuilta löydät asiantuntevat arviot, monipuoliset reseptit ja matkavinkit sekä syventävät artikkelit viinikulttuurista.

Tule mukaan nauttimaan elämän viinillisistä iloista Viinilehden seurassa!

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Viinilehti on suomalainen viininystävien ykkösjulkaisu ja alan järjestöjen äänitorvi. Tutustu tarjouksiimme ja tilaa 6 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti tänään.

Viinilehti on suomalainen viininystävien ykkösjulkaisu ja alan järjestöjen äänitorvi. Se ilmestyy painettuna lehtenä sekä verkossa. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Viinilehden päätoimittaja on Iina Thieulon ja painos 20 000.

Viinilehti – tarinoita viinistä ja elämyksistä

Kuvittele hetki, jolloin juuri avaamasi viinipullon ensimmäinen tuoksahdus vie sinut matkalle pitkin Ranskan viinitarhoja tai Italian idyllisiä rinteitä. Tämä on juuri se hetki, jota Viinilehti juhlistaa jokaisessa numerossaan.

Tämä lehti on omistautunut tarjoamaan lukijoilleen paitsi tietoa viinien valtavasta kirjosta, myös elämyksiä, jotka herättävät aistit ja syventävät ymmärrystä kulttuurista, joka viinin ympärille on vuosisatojen saatossa rakentunut.

Viinilehti palvelee niin viiniä vasta opettelevia aloittelijoita kuin syvällisesti viineihin perehtyneitä harrastajia ja ammattilaisia. Se tarjoaa lukijoilleen arvokasta tietoa viinien valinnasta, maistamisesta ja nauttimisesta, ja vie heidät tutkimusmatkoille maailman tunnetuimmille ja tuntemattomimmille viinialueille. Lehden sivuilta löytyy myös vinkkejä parhaimpiin viini-ruokapareihin, kattavia arvioita uutuusviineistä sekä inspiraatioita omiin viinivalintoihin.

Suomen viinikulttuurissa Viinilehti on kiistaton autoriteetti. Se ei ainoastaan vastaa suomalaisten viininystävien tiedonjanoon, vaan myös edistää viinikulttuurin kehittymistä ja luo alustan, jossa viinistä kiinnostuneet voivat jakaa kokemuksiaan ja löytää samanhenkistä seuraa. Viinilehti ei ole vain lehti; se on yhteisö, joka kokoaa yhteen niin viinin amatöörit kuin asiantuntijatkin juhlimaan elämän pieniä suuria hetkiä lasillisen äärellä.

Astu siis sisään, asetu mukavasti ja anna Viinilehden viedä sinut matkalle, joka rikastuttaa niin makuhermoja kuin mieltäkin. Tervetuloa viinilliseen seikkailuun, joka ylittää odotukset ja opastaa sinut viinien kiehtovaan maailmaan.

Mitä Viinilehti tarjoaa?

Viinilehti on enemmän kuin lehti; se on monipuolinen opas, joka kuljettaa lukijansa läpi viinimaailman rikkaan kulttuurin ja monimuotoisuuden. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti on suunniteltu rikastuttamaan niin viiniharrastajien kuin aloittelijoidenkin elämää tarjoamalla syvällistä tietoa, upeita elämyksiä ja käytännön vinkkejä.

Viiniarviot

Jokainen Viinilehden numero sisältää kattavia arvioita uusista ja kiinnostavista viineistä. Lehden asiantuntijat maistelevat ja arvioivat viinejä, tarjoten lukijoillemme luotettavia suosituksia, jotka auttavat heitä löytämään uusia suosikkeja niin läheltä kuin kaukaa.

Ruokasuositukset

Viini ja hyvä ruoka ovat erottamaton pari, ja Viinilehti tarjoaa runsaasti ehdotuksia siihen, miten eri viinit voidaan yhdistää ruokien kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.

Olipa kyse juhla-ateriasta tai arkisesta nautinnosta, lehden reseptit ja viinisuositukset tekevät jokaisesta ateriasta unohtumattoman.

Matkajutut

Viinilehti vie lukijansa matkalle maailman viinialueille. Olipa kyseessä sitten klassinen Bordeaux, eksoottinen Uusi-Seelanti tai kotimainen viinitila, jokainen matkakertomus tarjoaa syvällistä tietoa alueen viineistä, viinintekijöistä ja kulttuurista.

Haastattelut

Syventävät haastattelut alan asiantuntijoiden, viinintekijöiden ja muiden viinialan vaikuttajien kanssa tuovat esiin henkilökohtaisia tarinoita ja näkökulmia, jotka antavat lukijoille ainutlaatuisia oivalluksia viiniien maailmasta kulissien takaa.

Lukijoita yhdistää rakkaus viiniin

Viinilehti palvelee monelaisia viinin ystäviä, jotka vaihtelevat innokkaista aloittelijoista syvällisesti viinimaailmaan sukeltaneisiin asiantuntijoihin.

Jokaiselle löytyy jotakin, olipa kyseessä sitten ensimmäinen kosketus viinin maailmaan tai jo vuosia kestänyt intohimo viinejä kohtaan.

 • Aloittelevat viininystävät: Monet Viinilehden lukijoista ovat vasta aloittamassa matkaansa viinien parissa. He arvostavat selkeää ja ymmärrettävää tietoa viinien perusteista, kuten eri rypälelajikkeista ja viininvalmistusprosesseista. Viinilehti tarjoaa heille kattavia opasartikkeleja ja helppotajuisia viinisuosituksia, jotka auttavat heitä löytämään omat suosikkinsa sekä kasvattamaan itsevarmuuttaan viinien valinnassa.
 • Kokeneet viiniharrastajat: Nämä lukijat ovat jo kokeneempia ja usein he ovat kokeilleet laajasti eri viinejä. He etsivät lehdestä syventävää tietoa ja uusia ideoita viinien nauttimiseen, kuten harvinaisemmat viinit tai erikoiset viinialueet. Viinilehti vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla syvällisiä artikkeleita viinitrendeistä, haastatteluja viinintekijöiden kanssa ja erikoisempien viinien arvosteluja.
 • Viiniammattilaiset: Ammattilaiset, kuten sommelierit, viinikauppiaat ja ravintoloitsijat, luottavat Viinilehden tarjoamaan asiantuntevaan ja ajankohtaiseen tietoon, joka auttaa heitä pysymään ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista. He hyödyntävät lehden arvioita ja trendikatsauksia tarjotakseen asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.
 • Viininystävien yhteisö: Lisäksi Viinilehti yhdistää ihmisiä, jotka jakavat intohimon viiniin ja hyvään ruokaan. Tämä yhteisö ei rajoitu vain henkilökohtaiseen harrastukseen, vaan se kokoontuu myös Viinilehden järjestämissä tapahtumissa, kuten viinitastingeissa ja ruoka- ja viinimessuilla.

Viinilehti on siis paitsi tietolähde, myös inspiraation ja yhteisöllisyyden kanava, joka palvelee jokaista viinin ystävää yksilöllisesti heidän viinitietämyksensä ja mielenkiintonsa mukaan.

Tilaa Viinilehti – erikoistarjoukset ja edut

Viinilehti tarjoaa monipuolisia tilausvaihtoehtoja, jotka vastaavat jokaisen viinin ystävän tarpeisiin ja toiveisiin. Tutustu tilauspaketteihin ja valitse sinulle sopivin tapa nauttia laadukkaasta viinisisällöstä vuoden ympäri.

Voit tehdä tilauksen helposti verkossa osoitteessa TilaaLehti.fi. Valitse haluamasi tilauspaketti ja liity Viinilehden yhteisöön jo tänään. Koe viinikulttuuri uudella tavalla ja löydä uusia makuelämyksiä jokaisesta lehdestä!

Tilausvaihtoehdot:

 • Puolen vuoden tilaus (6 kk): Tämä vaihtoehto sisältää kolme Viinilehden numeroa. Se on erinomainen valinta, jos haluat tutustua lehteen ennen pitkäaikaisempaa sitoutumista.
 • Vuoden tilaus (12 kk): Täydellinen vaihtoehto intohimoiselle viininystävälle, joka haluaa varmistaa, ettei missaa yhtään julkaisua. Vuositilaus sisältää kuusi numeroa, jokainen täynnä syvällistä viinitietoutta, inspiroivia matkakertomuksia ja asiantuntevia arvioita.

Kestotilaus: Kaikki tilaukset ovat kestotilauksia, jotka uusitaan automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa Viinilehden nauttimista keskeytyksettä. Kestotilauksen voi milloin tahansa peruuttaa, mikäli et halua jatkaa tilausta seuraavalle kaudelle.

Erikoisedut ja tilaajalahjat: Viinilehti tarjoaa tilaajilleen ajoittain houkuttelevia erikoistarjouksia ja tilaajalahjoja, kuten rajoitettuja painoksia tai ainutlaatuisia viiniin liittyviä tuotteita. Nämä edut tekevät tilauksesta entistäkin arvokkaamman.

Digitaalinen sisältö ja sovellukset: Jokaisen tilauksen myötä saat käyttöoikeuden Viinilehden digitaaliseen sisältöön. Tämä sisältää pääsyn digilehteen, jota voit lukea milloin ja missä vain. Lisäksi pääset käyttämään Viinilehden mobiilisovellusta, joka tarjoaa kätevän tavan seurata uusimpia viiniarvioita ja vinkkejä suoraan älypuhelimestasi tai tabletistasi.

Lehden tapahtumat ja yhteisö

Viinilehti on tunnettu ei ainoastaan korkealaatuisesta sisällöstään, vaan myös aktiivisesta roolistaan viiniyhteisön kokoajana. Järjestämällä säännöllisesti viinitastingeja, seminaareja ja suuria yleisötapahtumia, Viinilehti luo ainutlaatuisia tilaisuuksia, joissa viinin ystävät voivat kohdata, oppia uutta ja nauttia yhdessä viinin tarjoamista elämyksistä.

Viinitastingit ja koulutukset

Viinilehti järjestää erilaisia tasting-tilaisuuksia, joissa sekä aloittelijat että kokeneemmat harrastajat voivat laajentaa viinitietämystään. Tastingit kattavat eri teemoja ja viinityylejä, aina klassisista eurooppalaisista viineistä uusiin maailman viinitrendejä edustaviin lajikkeisiin.

Nämä tapahtumat tarjoavat loistavan tilaisuuden verkostoitua muiden viininystävien kanssa ja oppia suoraan alansa asiantuntijoilta.

Ruoka ja Viini -tapahtuma

Viinilehden kruununjalokivi on vuosittain järjestettävä Ruoka ja Viini -tapahtuma. Tämä suurtapahtuma houkuttelee tuhansia kävijöitä ja on yksi Suomen suosituimmista kulinaarisista festivaaleista.

Tapahtuma tarjoaa laajan kattauksen työpajoja, esityksiä ja maistiaisia, jotka yhdistävät viinin ja ruoan monipuolisella ja innovatiivisella tavalla.

Tilaajat saavat usein etuoikeuden osallistua erikoisseminaareihin ja VIP-tapahtumiin, jotka järjestetään yhteistyössä alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Yhteisön edut

Viinilehden tilaajat nauttivat erityiseduista osallistuessaan tapahtumiin. Usein tilaajille tarjotaan alennettuja pääsylippuja tai eksklusiivista pääsyä rajoitetun osallistujamäärän tapahtumiin.

Lisäksi tilaajat saavat säännöllisesti tietoa tulevista tapahtumista ja muista yhteisöön liittyvistä aktiviteeteista suoraan sähköpostiinsa tai Viinilehden digitaalisten kanavien kautta.

Miksi viinilehti on viininystävän paras valinta?

Viinilehti erottuu markkinoilla monipuolisuudellaan, syvällisellä asiantuntemuksellaan ja sitoutumisellaan laadukkaaseen journalismiin. Se ei ole pelkästään lehti, vaan elämys, joka rikastuttaa lukijoidensa viinituntemusta ja tarjoaa uusia näkökulmia viinikulttuurin ymmärtämiseen. Tässä muutama syy, miksi Viinilehti on viininystävän ykkösvalinta:

Laadukas journalismi

Viinilehdestä on helppo huomata, että lehti panostaa korkeatasoiseen, tutkivaan journalismiin. Jokainen artikkeli, haastattelu ja reportaasi on huolellisesti tutkittu ja kirjoitettu, mikä takaa, että lukijat saavat paitsi viihdyttävää myös informatiivista ja luotettavaa sisältöä.

Lehden toimitus koostuu viinialan asiantuntijoista, jotka ymmärtävät syvällisesti niin viininvalmistuksen tekniset yksityiskohdat kuin viinien nauttimisen kulttuuriset ulottuvuudet.

Asiantuntevat arviot

Viinilehti on tunnettu tarkoista ja objektiivisista viiniarvioistaan. Jokainen arvioitu viini on valittu huolella ja maistettu sokkona, jotta arvioinnit pysyvät mahdollisimman puolueettomina. Näin ollen lukijat voivat luottaa lehden suosituksiin, olipa kyseessä sitten arjen viini tai erikoisempi herkku juhlavaan tilaisuuteen.

Lukijatutkimukset

Viinilehden merkitys ja luotettavuus lukijoidensa keskuudessa on todistettu toistuvilla lukijatutkimuksilla. Tutkimusten mukaan suuri enemmistö lehden lukijoista pitää Viinilehden mainoksia luotettavina ja kokee mainonnan sopivan hyvin lehden sisältöön.

Lisäksi merkittävä osa lukijoista raportoi ostaneensa mainostettuja tuotteita tai etsineensä niistä lisätietoja, mikä osoittaa lehden vaikutusvaltaa ja asemaa viinikulttuurin edistäjänä.

Monipuoliset sisältöteemat

Viinilehti kattaa laajasti eri viiniteemoja – aina uusimmista trendeistä klassikkoviineihin ja viinimatkailuun. Lehden monipuolinen sisältö vastaa kaikkien viininystävien tarpeisiin, tarjoten jatkuvaa arvoa niin viiniä harrastaville kuin alalla työskenteleville.

Viinilehti on enemmän kuin lehti – se on viinikulttuurin sydän Suomessa.

Viinilehden ilmestymispäivät 2024

Vuonna 2024 Viinilehden ilmestymispäivät ja teemat ovat seuraavat:

 1. vko 10: Kevätnumero. Vuoden valkoviinit. Bourgognen valkoiset nykyklassikot. Maukas viikonloppu Dublinissa. Kekseliäs nose to tail -pääsiäinen. Myllyvisiitti Saimaalla.
 2. vko 16: Kuplanumero. Vuoden samppanjat ja Vuoden kuohuviinit. Champagnen trendikkäät blanc de noirit. Herkuttelijan Lissabon. Naisten inspiroima kevätmenu. Kalastus.
 3. vko 24: Kesänumero. Vuoden roseet ja Vuoden hanaviinit (digi). Suolaiset kesäletut. Kotimaan huurteinen roadtrip. Matkatärpit Tukholmaan. Alkuperäislajikkeista tehdyt roseet.
 4. vko 36: Syysnumero. Vuoden luomuviinit. Viileiden ja korkeiden alueiden viinipioneerit. Sesongin piiraat kauden kasviksista. Hunajainen tilavierailu.
 5. vko 42: Messunumero. Vuoden parhaat – Viinilehden palkinnot ja tunnustukset. Elegantit alppiviinit. Katuruokamatka Osakaan. Sunnuntairuoaksi tuunattu comfort food.
 6. vko 48: Talvinumero. Vuoden punaviinit. Talvinen juhlabrunssi. Suloinen suklaa. Argentiinan viinit.

Jokainen numero keskittyy erityisiin teemoihin ja aiheisiin, jotka vaihtelevat sesongin mukaan.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Viinilehti Oy
Melkonkatu 24
00210 Helsinki

Tilauksiin liittyvät asiat, kuten osoitteenmuutokset, laskutus ja tilauksen peruutus:

Sähköposti: viinilehti@atex.fi

Puhelin: (03) 4246 5394

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram