Matmagasinet

Rakastatko laittaa ruokaa ja leipoa kotona? Siinä tapauksessa tulet rakastamaan myös Matmagasinet-lehteä!

Matmagasinet on hyvänmakuinen ja inspiroiva ruotsalainen ruokalehti, joka sisältää nopeita ja herkullisia reseptejä arkeen, hienoja ja juhlavia reseptejä viikonlopulle sekä paljon muuta.

Saat joka kuukausi yli 100 luotettavaa reseptiä, joita on helppo seurata ja joiden avulla on helppo onnistua.

Lisäksi lehti sisältää ruokauutisia, vinkkejä juomiin, keittiöön ja kattaukseen sekä huippukokkien haastatteluja – nyt 11 kertaa vuodessa!

Prenumerera tidningen Matmagasinet

Matmagasinet on ruotsalainen ruokalehti, joka tarjoaa ihania inspiraatioita heille, jotka rakastavat laittaa ruokaa ja leipoa kotona!

Lehti sisältää nopeita ja hyvänmakuisia reseptejä arkeen, hienoja ja juhlavia ruokia viikonlopuille, helposti laitettavia menuja, buffetteja, jälkiruokia ja leivonnaisia – kaikkiin luotettavat reseptit, joita on helppo seurata ja joiden avulla on helppo onnistua.

Lisäksi lehdessä on lukijoiden herkullisimpia reseptejä, juomavinkkejä, fiksuja ruoanlaittovinkkejä, ruokauutisia sekä inspiraatiota keittiöön ja kattaukseen. Lehden mukana pääset tutustumaan myös tunnettuihin ruokapersooniin ja kokkeihin.

Matmagasinet on lehti keittiötasolle, ei sohvapöydälle. Se on lehti, joka tuo nautintoa ruokaan ja iloa elämääsi. Saat yli sata uutta reseptiä joka kuukausi, joiden avulla valmistat ruokaa arkeen ja juhlaan. Resepteissä käytetään vain ainesosia, jotka löytyvät kaikista tavallisista kaupoista. Lisäksi paljon käytännön vinkkejä asiantuntijoilta keittiöön ja kattaukseen liittyen: ostosvinkkejä, viinisuosituksia ja näppäriä oikoteitä silloin, kun aika on kortilla.

Matmagasinet – todellista intohimoa ruokaan!

Lehti on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä ympäri Suomea sekä tilattavissa kotiin kannettuna 3, 6, 11 tai 22 lehden tilausjaksona. Vuodessa ilmestyy 11 numeroa, joista yksi on kaksoisnumero.

Herkullisten ruokien kuvia ja reseptejä löytyy myös lehden sosiaalisen median sivuilta: Facebook ja Pinterest.

Kenelle?

Ruoanlaittoa ja leipomista rakastaville!

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Maud Onnermark

Ensimmäinen numero

1997

Levikki

49 100, joista tilaajia 32 700 (TNS-Sifo, ORVESTO Konsument 2014: helår, TS helår 2014)

Lukijamäärä

97 000 (TNS-Sifo, ORVESTO Konsument 2014: helår, TS helår 2014)

Lukijaprofiili

78 % naislukijoita, 22 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 51 vuotta

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1402-974X

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram