Matmagasinet on ruotsalainen ruokalehti, joka tarjoaa ihania inspiraatioita heille, jotka rakastavat laittaa ruokaa ja leipoa kotona!
Lehti sisältää nopeita ja hyvänmakuisia reseptejä arkeen, hienoja ja juhlavia ruokia viikonlopuille, helposti laitettavia menuja, buffetteja, jälkiruokia ja leivonnaisia – kaikkiin luotettavat reseptit, joita on helppo seurata ja joiden avulla on helppo onnistua.
Lisäksi lehdessä on lukijoiden herkullisimpia reseptejä, juomavinkkejä, fiksuja ruoanlaittovinkkejä, ruokauutisia sekä inspiraatiota keittiöön ja kattaukseen. Lehden mukana pääset tutustumaan myös tunnettuihin ruokapersooniin ja kokkeihin.
Matmagasinet on lehti keittiötasolle, ei sohvapöydälle. Se on lehti, joka tuo nautintoa ruokaan ja iloa elämääsi. Saat yli sata uutta reseptiä joka kuukausi, joiden avulla valmistat ruokaa arkeen ja juhlaan. Resepteissä käytetään vain ainesosia, jotka löytyvät kaikista tavallisista kaupoista. Lisäksi paljon käytännön vinkkejä asiantuntijoilta keittiöön ja kattaukseen liittyen: ostosvinkkejä, viinisuosituksia ja näppäriä oikoteitä silloin, kun aika on kortilla.
Matmagasinet – todellista intohimoa ruokaan!
Lehti on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä ympäri Suomea sekä tilattavissa kotiin kannettuna 3, 6, 11 tai 22 lehden tilausjaksona. Vuodessa ilmestyy 11 numeroa, joista yksi on kaksoisnumero.
Herkullisten ruokien kuvia ja reseptejä löytyy myös lehden sosiaalisen median sivuilta: Facebook ja Pinterest.