Vagabond

Vagabond on Ruotsin suurin matkailulehti, joka on suunnattu heille, jotka rakastavat matkustelua, kaipaavat inspiraatiota seuraavaan reissuun tai haluavat vain haaveilla maailman upeimmista matkakohteista!

Vagabond johdattaa lukijansa maailman ihanimpiin matkakohteisiin ja antaa arvokkaita vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti matkastasi. Inspiroiva lehti, joka vertailee puolueettomasti matkatoimistojen palvelut ja hinnat. Matkakertomuksia läheltä ja kaukaa.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

 

Tidningen Vagabond prenumeration - Bra erbjudanden!

Vagabond on Ruotsin suurin matkailulehti. Sen ensimmäinen numero ilmestyi 1987 ja lehti on kasvanut vuosi vuodelta ollen nyt Ruotsin ylivoimaisesti vahvin brändi, mitä tulee matkainspiraation ja -tiedon löytämiseen.

Lehden matkavinkit, hyvin kirjoitetut matkajutut ja upeat valokuvat ovat voittaneet useita arvostettuja palkintoja ja toimitus on voittanut muun muassa Ruotsin vuoden toimittaja- ja Vuoden kolumnisti -palkinnot.

Vagabondin painetuissa ja digitaalisissa matkaoppaissa laatu ja intohimo kulkevat käsi kädessä.

Lukijat ovat uteliaita kuulemaan, minkälaisia uusia matkakohteita on tarjolla, mutta myös erilaisista kulttuureista. Uudet tuotteet, uudet teknologiat, kokemukset, hyvä ruoka ja juoma ovat tärkeitä Vagabondin lukijoille, joista melko tarkkaan puolet on naisia ja puolet miehiä.

Vagabondilla on neljä toiminta-aluetta:

  1. Matkailulehti Vagabond on Ruotsin suurin matkailulehti. Se ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja on suunnattu yksityismatkustajille. Lehti ilmestyy myös norjaksi.
  2. Vagabond.se on Ruotsin suosituin matkailusivusto, joka tarjoaa paljon inspiroivaa ja riippumatonta tietoa matkoista. Sivustolta löytyy satoja ilmaisia matkaoppaita, matka-artikkeleja, alan uutisia, matkavinkkejä, tutkimuksia, blogeja, videoita, podcasteja ja kilpailuja.
  3. Vagabond Publishing tuottaa matkainformaatiota ulkoisille asiakkaille sekä matkaoppaita ja päivityksiä verkkoon.
  4. Vagabond Förlag julkaiusee matkaoppaita suosittuihin kohteisiin, kuten Kreikka, Turkki, Thaimaa, Australia, Intia ja monet muut. Matkaoppaat ilmestyvät ruotsin lisäksi norjaksi, suomeksi ja tanskaksi.

Lisäksi yrityksellä on oma matkailumyymälä, jossa myydään kaikkea ennen matkaa ja matkalla tarvittavaa, kuten karttoja, reppuja, makuupusseja, säilytystuotteita yms.

Kenelle?

Matkailijoille

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

Tobias Larsson

Ensimmäinen numero

1987

Levikki

25 900

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

n. 50 % naislukijoita, 50 % mieslukijoita

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste, 2017)

ISSN

1400-9854

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram