GOAL Suomi

GOAL on Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa kansainvälisen huippujalkapalloilun erikoislehti.

GOAL Suomi keskittyy kansainväliseen ja erityisesti eurooppalaiseen jalkapalloiluun. Lehdestä löydät kiinnostavimmat jutut Englannin Premier Leaguesta, Espanjan La Primerasta, Italian Serie A:sta, Saksan Bundesliigasta, Champions Leaguesta ja monista muista maailman suosituimman lajin pääsarjasta.

Lehti kertoo reportaasein, haastatteluin, esittelyin, faktoin, taustoin ja tilastoin kaiken, mitä Euroopan parhaissa sarjoissa tapahtuu. Se esittelee jalkapalloseurat, -pelaajat ja -tapahtumat.

Jokaisen futisfanin pakollinen lehti GOAL Suomi ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Tilaa nyt itselle tai lahjaksi!

Katso GOAL Suomi-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Tilaa Goal-lehti tarjoushintaan

GOAL Suomi on kuukausittain ilmestyvä jalkapallolehti, jota julkaisee Suomessa Egmont Kustannus. Lehden päätoimittajana toimii Hermann Dill. Lehden painos on 8 000- 10 000.

GOAL Suomi on Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa kansainvälisen huippujalkapalloilun erikoislehti. Lehti tarjoaa kerran kuukaudessa kiinnostavimmat jutut maailman suosituimman lajin parista. GOAL kertoo asiantuntevin artikkelein, reportaasein, haastatteluin, joukkue-esittelyin, faktoin, taulukoin ja taustoin kaiken mitä huippujalkapalloiluissa tapahtuu kaikissa kovatasoisimmissa sarjoissa: Englannin Premier League, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga, Italian Serie A, Champions League ja monet muut.

GOAL esittelee Euroopan jalkapalloilun kuumimmat nimet, seurat ja tapahtumat. Huippuliigojen parhaiden pelaajien haastattelut kiinnostavat kaikenikäsiä futisfaneja nappuloista ikämiehiin. Joulukuun numerossa lehti valitsee vuoden parhaan pelaajan ja jakaa myös muita tunnustuksia. Esimerkiksi vuonna 2014 se valitsi vuoden shokiksi tapahtuman, jossa Uruguayn Luis Suarez puri Italian Giorgia Chielliniä vuoden 2014 MM-kisoissa. Lehden joka numeron mukana tulee myös juliste.

GOAL Suomi on saatavilla irtonumerona kautta maan sekä tilattavissa kestona tai määräaikaistilauksena suoraan kotiin. Voit tilata Goalin myös lahjaksi tai ruotsinkielisenä!

Katso myös

Kenelle?

Futisfaneille iästä riippumatta

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy

Päätoimittaja

Hermann Dill

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

8 000 - 10 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

86 % miehiä, 14 % naisia

Irtonumero

8,95 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

1458-3097

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram