Vauhdin Maailma

Vauhdin Maailma on jo 50 vuoden ikään ehtinyt suomalainen moottoriurheilun ykköslehti ja alan ylivoimainen asiantuntija.

Lehden pääsisältöä ovat asiantuntevat F1- ja rallijutut, jotka pureutuvat aiheeseen aina pintaa syvemmältä. Muita tärkeitä aiheita ovat ratamoottoripyöräily, rallisprint, enduro, veneurheilu ja autosuunnistus.

Se raportoi aina ensimmäisenä moottoriurheilun uutisista, taustoista ja tuloksista. Se haastattelee huippukuljettajat ja kertoo varikoilla pyörivät huhut. Vauhtilajien lisäksi lehdessä esitellään moottoriurheilulajien tekniikkaa.

Vauhdin Maailma on paras lehti kaikille moottoriurheiluun intohimoisesti suhtautuville penkkiurheilijoille ja alan harrastajille!

Katso Vauhdin Maailma-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Tilaa Vauhdin Maailma tarjoushintaan

Vauhdin Maailma (lyh. VM) on suomalainen moottoriurheilun erikoislehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1965 lähtien. Sitä julkaisi alunperin Urpo Lahtisen Lehtimiehet Oy ja nykyään Otavamedia. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja lisäksi vuodessa ilmestyy F1-maailma. Lehden päätoimittaja on Reijo Ruokanen ja se tavoittaa 91 000 lukijaa (KMT 2016). Ruokasta tehtävässä ovat edeltäneet muun muassa Raimo Haapaniemi, Olli Koivusalo ja Peter Geitel.

Tuhti moottoriurheilun asiantuntija

Kunnioitettavaan 50 vuoden ikään ehtinyt Vauhdin Maailma on moottoriurheilun ylivoimainen asiantuntija. Se on kotimaisen moottoriurheilun ykköslehti, jossa alan parhaat toimittajat ja kuvaajat pitävät huolen, ettei suosio ole lähiaikoinakaan taittumassa.

Vauhdin Maailma menee asioissa aina pintaa syvemmälle. Se nostaa esiin uusia puheenaiheita ja mielenkiintoisia näkökulmia. Lehden pääsisältöä ovat asiantuntevat ja perusteelliset Formula 1- ja rallijutut. Muita tärkeitä aihepiirejä ovat MotoGP, enduro, rallisprint, rallicross, rata-autoilu, ratamoottoripyöräily, veneurheilu ja autosuunnistus. VM raportoi F1-, ralli- ja ratatapahtumista ja kertoo ensimmäisenä moottoriurheilun uutiset, taustat ja tulokset.

Lehti kertoo huippukuljettajien kuulumiset ja jakaa varikoilla pyörivät huhut. Vauhdikkaiden lajien lisäksi lehdessä esitellään moottoriurheilulajien tekniikkaa ja testataan kilpailukalustoja. VM tarjoaa lukijoilleen vuodessa jopa tuhat sivua painavaa asiaa konevoimalla liikkuvista.

VM nostaa esiin moottoriurheilualan uusia puheenaiheita ja mielenkiintoisia näkökulmia tavalla, johon muut lehdet eivät kykene. Se on lehti, joka uskaltaa ottaa kantaa. Lehden kolumnistina toimii Jyrki Järvilehto, jolla on yli 60 GP:n kokemus Formula 1:stä Sauberilla ja Benettonilla.

Vauhdin Maailma sopii kaikille moottoriurheiluun intohimoisesti suhtautuville penkkiurheilijoille ja alan harrastajille!

Katso myös:

Kenelle?

Moottoriurheilusta kiinnostuneille

Ilmestyy

11 kertaa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen

Ensimmäinen numero

1965

Levikki

11 673 (LT 2014)

Lukijamäärä

91 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

90 % miehiä, 10 % naisia (KMT 2016)

Irtonumero

11,00 € (Lehtipiste)

ISSN

0355-4295

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram