Aarre

Monipuolinen hyöty- ja elämäntapalehti käsittelee metsän hyöty- ja virkistyskäyttöä, luontoa, puuta, hyvinvointia, taloutta, ruokaa ja kotia. Aarre on lehti metsästä.

Aarre tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän asia- ja hyötytietoa metsänomistajille, luonnon virkistyskäyttäjille sekä kaikille metsästä kiinnostuneille.

Monipuolinen lukupaketti metsästä ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Aarre-lehden logo

Aarre on laadukas hyöty- ja elämäntapalehti metsästä, metsätaloudesta ja luonnosta, joka on suunnattu etupäässä metsänomistajille sekä kaikille metsästä ja luonnosta kiinnostuneille suomalaisille. Lehteä julkaisee Viestilehdet ja sen päätoimittaja on Mari Ikonen. Aarre-lehden levikki on 20 235 (LT 2014) ja sillä on 125 000 lukijaa (KMT K15).

Metsäalan erikoislehti Aarre on monipuolinen julkaisu, joka käsittelee metsän ja luonnon lisäksi hyvinvointia, puuta, juuria, omaa taloutta, ruokaa ja kotia. Lehden artikkeleissa puhutaan metsän hyöty- ja virkistyskäytöstä: elämyksiä, savottaa, tietoa, taitoa ja todellisia aarteita.

Aarre tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän konkreettista asia- ja hyötytietoa ja elämyksiä metsänomistajille, luonnon virkistyskäyttäjille sekä muille alan ammattilaisille.

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jokainen numero on liimaselkäinen ja laadukas lukupaketti.

Sähköiset palvelut

Tilaajana saat lukuoikeikeuden lehden digitaaliseen näköislehteen ja arkistoon. Lehden arkistosta löydät kaikki lehdet vuodesta 2008 alkaen.

Lehden verkkosivuilta osoitteesta Aarrelehti.fi löydät uusimman lehden sisällysluettelon, Aaltoilan, Isomäen ja vaihtuvan vierailijan kolumnit, lukijakyselyn ja tilaajapalvelun. Sivuilla voit myös ratkoa sudokuja ja lähettää mielipidekirjoituksia lehteen.

Viestimedia Oy

Aarre-lehden kustantaja Viestimedia Oy on Suomen johtava maaseutulehtien sisällöntuottaja. Sen päätuotteita ovat Maaseudun Tulevaisuus -sanomalehti sekä Aarre- ja Koneviesti-aikakauslehdet. Yhtiö työllistää noin sata viestintäalan ammattilaista.

Kenelle?

Metsänomistajille ja kaikille metsästä kiinnostuneille

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Viestilehdet Oy

Päätoimittaja

Mari Ikonen

Ensimmäinen numero

2010

Levikki

20 235 (LT 2014)

Lukijamäärä

92 000 (KMT S2013/K2014)

Lukijaprofiili

56 % miehiä, 44 % naisia (KMT K15)

Irtonumero

9,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1797-8238

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram