Vene

Suomalaiset ovat veneilykansaa: vähintään joka toinen suomalainen liikkuu vesillä joka vuosi soutamalla, melomalla, purjehtimalla tai moottoriveneellä. Otavamedian julkaisema Vene-lehti on suunnattu juuri heille!

Vene-lehti vertailee, testaa ja koeajaa veneet, varusteet ja moottorit. Se esittelee joka kuukausi uudet ja vanhat satamat sekä kertoo maailmalla liikkuvista veneilijöistä. Vene kertoo miten veneharrastuksesta voi tehdä turvallisempaa, rentouttavampaa ja nautittavampaa.

Kaksi naista jahdin kannella katselemassa auringonlaskua viinilasien äärellä.

Vene on kuukausittain ilmestyvä suomalainen venelehti, jota julkaisee Otavamedia. Lehden levikki on 14 478 (LT 2014) ja se tavoittaa noin 96 000 lukijaa (KMT 2016). Lehden päätoimittaja on Reijo Ruokanen.

Vene on monipuolisin veneilylehti

Suomalaiset ovat veneilykansaa. Vähintään joka toinen suomalainen liikkuu vesillä vuosittain – soutamalla, melomalla, purjehtimalla tai moottoriveneellä.

Vene on Suomen ylivoimaisesti luetuin ja monipuolisin veneilylehti. Se kertoo kaiken veneistä, veneilystä ja varusteista sekä auttaa veneharrastajia saamaan enemmän iloa, hyötyä ja elämyksiä harrastuksestaan.

Lehti testaa veneet, varusteet ja moottorit. Se esittelee ja arvioi uudet satamat ja palauttaa mieliin vanhoja. Vene-lehti kertoo maailmalla liikkuvista veneilijöistä ja heidän kokemuksistaan sekä tiivistää, mistä suomalaisessa ja ulkomaisessa veneilyssä puhutaan juuri nyt.

Vene kertoo miten veneharrastuksesta saa rentouttavampaa, turvallisempaa ja nautittavampaa. Se neuvoo, miten omasta veneestä pidetään huolta ja miten sitä voidaan kehittää. Lehti auttaa lukijoita pysymään ajan tasalla kaikissa veneilyyn liittyvissä asioissa.

Talvella lehti antaa uusia ajatuksia tulevista matkoista ja ideoita oman veneen kehittämiseen. Lisäksi lehti kertoo veneilyn vaikutuksista ympäristöön ja yhteiskuntaan. Se seuraa viranomaistoimintaa ja raportoi siihen liittyvistä asioista veneharrastajille.

Kilpapurjehduksen maailmaan keskittynyt Purjepussi seuraa suomalaispurjehtijoiden ja hieman muidenkin saavutuksia maailmalla.

Lehden asiantuntevat ja perusteelliset testit ovat monipuolisuudessaan lyömättömiä. Lehdessä julkaistavat pursitestit ja tarkkaan mitatut koeajot tarjoavat runsaasti hyötytietoa ja lähentelevät tiedettä.

Vene-lehden lukija tietää, mitä veneilyn maailmassa tapahtuu. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa, joista yksi on tuplanumero. Se on saatavilla irtonumeromyynnissä kautta maan sekä tilattavissa vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla. Ilmestymispäivät ja teemat 2024 löydät Mediakortit.fi -palvelusta.

Katso myös:

Kenelle?

Veneharrastajille ja vesillä liikkujille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen

Ensimmäinen numero

1955

Levikki

14 478 (LT 2014)

Lukijamäärä

96 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

86 % miehiä, 14 % naisia (KMT 2016)

Irtonumero

6,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram