Inferno

Metalli on Suomessa kansanmusiikkia ja Inferno raskaan rockin ja metallimusiikin pää-äänenkannattaja. Puhtaasti kotimainen lehti on ilmestynyt yhtäjaksoisesti jo 15 vuoden ajan.

Inferno on rehellinen ja asialleen omistautunut musiikkilehti, jonka pääsisältöä ovat artikkelit, haastattelut, reportaasit sekä asiantuntevat keikka- ja levyarvostelut, joissa ei kuvia kumarrella.

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän Infernon joka numero on lähes satasivuinen lukupaketti täyttä rautaa!

Inferno-lehden logo

Inferno on kotimainen raskasta rock- ja metallimusiikkia käsittelevä, kuukausittain ilmestyvä musiikkilehti, jota julkaisee Pop Media. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuona 2001 ja se on ilmestynyt siitä lähtien yhtäjaksoisesti jo yli 15 vuotta.

Sata sivua täyttä metallia

Metalli on Suomessa kansanmusiikkia ja Inferno sen pää-äänenkannattaja. Lehti kokoaa kansiensa väliin maan osaavimpien asiantuntijoiden kirjoituksia. Se on rehellinen ja asialleen omistautunut julkaisu, joka ei kumartele kuvia, vaan tarjoaa raskasta asiaa kohderyhmänsä näköisessä ympäristössä.

Lehden sisältöä ovat musiikkiaiheiset haastattelut, artikkelit, raportit sekä keikka- ja levyarvostelut, jotka liittyvät pääosin metallimaailmaan. Silloin tällöin lehdessä on myös yksittäisiä muiden musiikkilajien artikkeleja. Lehden jokainen numero on noin satasivuinen lukupaketti täyttä asiaa.

Infernon lukijat ovat raskaan rockin harrastajia, suurkuluttajia sekä alaa seuraavia ihmisiä ympäri Suomea.

Lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla sekä irtonumeromyynnissä lehtipistessä kautta maan. Lehden ilmestymispäivät 2024 löydät mediakortista (popmedia.fi).

Inferno tarjous ja tilaus

Lehden lyhyt historia

Infernon perusti Sauli Vuoti Oulussa vuonna 2001 ja se oli ensimmäinen pelkästään metallimusiikkiin keskittynyt aikakauslehti. Ensimmäinen numero julkaistiin 27.8.2001.

Keväällä 2005 Inferno yhdistyi Hamara-nimisen julkaisun kanssa, jolloin Hamaran päätoimittaja Matti Riekki siirtyi Infernon päätoimittajaksi.

Lehteä julkaisi vuoteen 2005 asti Inferno Kustannus Oy ja siitä eteenpäin Pop Media Oy. Samalla Pop Media hankki myös Rumba- ja Rytmi-lehdet, mikä teki siitä Suomen suurimman musiikkilehtikustantajan.

Nykyään Pop Media julkaisee Infernon lisäksi Soundi- ja Rumba-musiikkilehtiä sekä elokuvalehti Episodia.

Muualla netissä

Lehden nettisivut kokoavat yhteen alan ihmiset ja tekijät sekä tarjoavat musiikkimaailman uutisia päivittäin.

Sivuilta löytyy levy- ja livearvosteluja, levyjen ennakkokatsauksia, keikkakuvia ja muita kuvia sekä kilpailuja, joissa palkintona on keikka- ja festarilippuja, albumeja ja fanituotteita. Infernon Heavy Cooking Club -ruokakerhossa Miika "Mega" Kuusinen taikoo raskaalle musiikkimaulle sopivia raskaita ruokia.

Kenelle?

Raskaan musiikin ystäville

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

Pop Media Oy

Päätoimittaja

Matti Riekki

Ensimmäinen numero

2001

Lukijamäärä

30 000 (KMT 2011)

Lukijaprofiili

78 % mieslukijoita, 22 % naislukijoita

Irtonumero

7,80 € (Lehtipiste)

ISSN

1796-7600

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram