Kiinteistö ja Energia

Kiinteistö ja Energia on kiinteistöhuoltoon, isännöintiin ja energia-asioihin erikoistunut aikakauslehti, joka on vakiinnuttanut asemansa alan ammattilaisten keskuudessa.

Lehden aihealueita ovat muun muassa peruskorjaukset, pihat ja asuinympäristöt, julkisivut, energia, jätehuolto, LVIS ja turvallisuus. Lisäksi lehdessä on eri maakuntiin keskittyviä aluesivuja.

Kiinteistö ja Energia -lehdestä ilmestyy 8 numeroa vuodessa, joista kaksi on kaksoisnumeroita.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

 

Kiinteistö ja Energia lehden logo

Kiinteistö ja Energia (ent. Kiinteistö & Isännöinti) on suomalainen kiinteistöhuollon ja isännöinnin ammattilehti, joka on lähes 30-vuotisen historiansa aikana vakiinnuttanut asemansa kiinteistöhuollon ja isännöinnin ammattilaisten sekä taloyhtiöiden päätöksentekijöiden keskuudessa. Lehteä julkaisee Karprint ja sen päätoimittaja on Eero Ahola.

Kiinteistö ja Energia -lehden teemoja ovat muun muassa peruskorjaukset, energia-asiat, kiinteistöhallinnan tietotekniikka, pihat ja asuinympäristöt, julkisivut, jätehuolto, turvallisuus, LVIS, automaatio sekä eri maakuntien aluesivut.

Sen kohderyhmiä ovat kiinteistöalan ammattilaiset, ammatti-isännöitsijät ja heidän sidosryhmänsä sekä taloyhtiöiden päättäjät ja päätöksentekoon osallistujat.

Lehden nettisivuilla tilaajat pääsevät lukemaan digilehteä (tunnuksilla). Sivuilta löytyy myös tilaajapalvelu, jonka kautta voi tehdä uusia tilauksia, osoitteenmuutoksia ja peruutuksia. Sivujen kautta voi lähettää lehteen ilmoituksia, yleisönosastokirjoituksia, juttuvinkkejä ja lukijapalautetta.

Lehti on tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena 8 numeron tilausjaksolla.

Kenelle?

Kiinteistöhuollon ja isännöinnin ammattilaisille

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Eero Ahola

Ensimmäinen numero

1986

Lukijamäärä

26 200

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

0782-7911

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram