Tivi

Erotatko bisneksen jargonista?

Tivi on sillanrakentaja, joka toimii tietotekniikan ja liiketoiminnan välillä. Se yhdistää teknologia- ja palvelutoimittajat sekä asiakkaat yhteisillä foorumeilla.

Tivin palvelukokonaisuuteen kuuluu kerran kuussa ilmestyvä lehti, tivi.fi-verkkopalvelu sekä Suomen suurimmat ICT-alan tapahtumat.

Tivi on aikakauslehti, joka taustoittaa tietotekniikan ja tietoliikenteen ajankohtaiset asiat ja ilmiöt.

 

Tivi-lehti. Katso tarjous ja tilaa Tivi kotiisi.

Tivi on suomalainen tietotekniikan ammattilaislehti. Lehti syntyi vuonna 2014, kun Talentum osti Sanomalta Tietokone-lehden, joka fuusioitui toisen perinteikkään tietotekniikkajulkaisun, Tietoviikon, kanssa. Uusi Tivi-lehti kantaa Tietoviikolta periytyvää nimeä, mutta se on toimituksellisesti lähempänä Tietokone-lehteä. Alma Median ja Talentumin yhdistymisen jälkeen sitä on julkaissut Alma Talent.

Yhdistymisen seurauksena lehtien toimitukset yhdistyivät ja päällekkäisiä toimintoja karsittiin. Kerran kuussa ilmestyvä Tivi on suunnattu ICT-alan ammattilaisille. Paperilehden lisäksi lukijoita palvellaan Tivi.fi -verkkopalvelussa, jossa julkaistaan uutisia ja blogeja.

Tivillä on useita vakituisia avustajia, joista tunnetuimpia ovat tietotekniikkakirjailijat Petteri Järvinen ja Kimmo Rousku. Lehdellä on myös muita vaikutuisia ja vaihtelevia avustajia.

Tivi valitsee mm. Suomen suurimmat yritykset ja vaikuttajat

Suomen ainoa tietotekniikan ammattilaisten yhteisö

Tivi toimii sillanrakentajana tietotekniikan ja sen ympärille rakentuvan liiketoiminnan välillä. Se on myös linkki, joka yhdistää teknologia- ja palvelutoimittajat sekä asiakkaat yhteisellä foorumilla. Tivi tarjoaa monikanavaisen ICT-alan palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat kerran kuukaudessa ilmestyvä painettu lehti, tivi.fi -verkkosivusto sekä useita erilaisia tapahtumia. Yhteisö tavoittaa jo yli 156 000 ICT-alan ammattilaista.

Tivin perustehtävä on teknologisen kehityksen ja ICT-hankkeiden vaikutusten avaaminen. Lehti pureutuu asioihin syvällisesti niin teknologian kuin liiketoiminnankin kannalta.

Tivi.fi-verkkopalvelu tarjoaa päivän uutiset ja taustat. Sivusto tavoittaa yli 130 000 henkilöä viikoittain. Verkkopalvelusta löytyy uutisia, blogeja ja kumppaniblogeja, viikon softan esittelyjä, vinkkejä ja videoita.

Vuoden aikana lehti järjestää 20 IT-alan tapahtumaa, joissa tuotteiden ja palvelujen tarjoajat kohtaavat loppukäyttäjät ja muita alan ammattilaisia verkoistoitumisen ja vuoropuhelun merkeissä. Tärkeimpiä tapahtumia ovat CIO, Teollinen internet ja SUMMIT-tapahtumat.

Kenelle?

Tietotekniikan ja ICT-alan ammattilaisille

Ilmestyy

11 kertaa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Mikko Torikka

Ensimmäinen numero

2014

Levikki

16 000 (jakelu, mediakortti 2017)

Lukijamäärä

39 000 (mediakortti 2017)

Lukijaprofiili

72 % mieslukijoita, 28 % naislukijoita

Irtonumero

12,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0359-8543

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram