BBC Science Focus

Ideoita, löytöjä, tieteen suuria kysymyksiä.

Olemme kaikki uteliaita tietämään, miten universumi toimii. Loistava paikka aloittaa vastausten etsiminen on 14 kertaa vuodessa ilmestyvä brittiläinen tiedelehti BBC Science Focus.

Sen joka numero on täynnä uutisia, löytöjä, ideoita ja innovaatioita, joiden avulla pysyt ajan tasalla nopeasti muuttuvan ympäröivän maailman monimutkaisuuksista.

Jos haluat tietää, kuinka mahtava tiede voi olla, tilaa BBC Science Focus. Lehti on tilattavissa Suomeen painettuna tai digitaalisena versiona.

Katso BBC Science Focus tarjous tästä:
Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Pidä sormesi modernin tieteen pulssilla tilaamalla Britannian johtava kuukausittain ilmestyvä tiede- ja teknologialehti. Kiinnostavalla ja helposti sulatettavalla tavalla kirjoitettu lehti esittelee kiehtovaa arkipäivän tiedettä, ihmellisiä tulevaisuuteemme vaikuttavia läpimurtoja ja uskomattomia uusia teknologioita, kuten mitä juuri nyt tapahtuu avaruustutkimuksessa.

BBC Science Focus auttaa ymmärtämään meihin vaikuttavia asioita muoveista maksuliikenteen avoimuuteen ja ilmansaasteisiin. Se esittelee myös tiedeajattelijoita, jotka tarjoavat kiinnostavia näkökulmia ja tarkkoja analyyseja, sekä auttavat saamaan otetta jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä tieteen maailmassa.

Lehti on loistava mahdollisuus katsoa taaksepäin ihmiskunnan suurimpia tieteen saavutuksia, kuten Kuuhun laskeutumista, sekä eteenpäin sitä, miten science fictionista on tulossa todellisuutta. Lisäksi siinä on kevyempi puoli ulkoiselle tutkimukselle ja asiantuntijoiden vastauksia lukijoiden kysymyksiin - jos olet koskaan miettinyt esimerkiksi "Saanko D-vitamiinia ikkunan läpi?" tai "Miksi kissat juovat maitoa?".

Tieteen maailma ei koskaan seiso paikoillaan, joten pysy ajan tasalla tilaamalla BBC Science Focus -lehti jo tänään.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram