Hänt Extra

Hänt Extra on Ruotsin suosituin ja luetuin julkkislehti – vähän niin kuin Ruotsin Seiska.

Haluatko tietää, mitä Ruotsin tunnetuimmat julkkikset tekevät juhlissa, mitä he ostavat ja keillä näyttää synkkaavan? Haluatko tietää ensimmäisten joukossa ketkä treffailevat keskenään tai ketkä ovat ystäviä?

Tilaa kerran viikossa ilmestyvä Hänt Extra ja saat tuoreimmat uutiset julkkisten, kuninkaallisten, elokuva- ja tv-tähtien, mallien ja muiden kuuluisuuksien jännittävästä elämästä.

Juhlia ja seurustelua, flirttiä ja romansseja, juoruja ja totuuksia – mikään ei pääse pakoon Hänt Extraa!

Hänt Extra tarjous

Hänt Extra on ruotsalainen viikko- ja nuortenlehti, joka käsittelee julkkiksia. Lehteä on julkaistu vuodesta 1986 lähtien. Lehteä julkaisee tukholmalainen Aller Media, Ruotsin johtava julkkis- ja perhelehtien kustantaja.

Hänt Extra on sekä kova että häiritsevä. Haluatko tietää mitä Ruotsin julkkikset tekevät juhlissa ja ensi-illoissa? Haluatko nähdä mihin he käyttävät rahansa ja ketkä tulevat keskenään toimeen? Haluatko tietää ensimmäisten joukossa julkkisten treffeistä, romansseista ja ystävyydestä? Tilaa Hänt Extra ja saat joka viikko tuoreimmat ja jännittävimmät uutiset kuninkaallisten, kuuluisuuksien, mallien, elokuva- ja saipputähtien sekä monien muiden elämästä – kaikki tämä Ruotsin suurimmasta ja luetuimmasta julkkislehdestä!

Suurin osa lehden lukijoista on naisia, mutta se sopii yhtä hyvin myös julkkisjuoruista pitäville miehille tai koko perheen lehdeksi. Hänt Extra tarjoaa tuoreimmat uutiset jännittävimmistä julkkiksista ja Gala Extra -palstalla tapaat suurimmat starat punaisella matolla. Julkkisten lisäksi lehdessä on juttuja muodista ja kauneudesta, unohtamatta myöskään lehden suosittuja Cocktail-sivuja.

Hänt Extra on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna määräaikaistilauksena 13, 26 tai 52 numeron tilausjaksona.

Muualla netissä

Lehden verkkosivut hant.se sisältää paljon printtilehteä tukevaa materiaalia: julkkisuutisia, hauskoja juttuja, blogeja, ruokaa, mielipiteitä, visoja ja testejä sekä paljon muuta.

Tutustu Hänt Extra -lehteen myös sosiaalisessa mediassa:

Kenelle?

Ruotsin julkkiksia seuraaville

Ilmestyy

Kerran viikossa, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Bo Liljeberg

Ensimmäinen numero

1986

Levikki

120 700, joista 29 400 tilaajia (TS helår 2014)

Lukijamäärä

362 000 (Orvesto Konsument 2014)

Lukijaprofiili

78 % naislukijoita, 22 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 47 vuotta

Irtonumero

2,80 € (Lehtipiste)

ISSN

0283-7129

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram