Chat

Chat on britannialainen naisten viikkolehti, joka pyrkii koskettamaan lukijoitaan sykähdyttävien tosielämän tarinoiden kautta.

Energiaa pursuten se kertoo keskustelua herättäviä tarinoitaan. Tosielämän tarinoiden lisäksi lehdessä on tehtäviä ja palkintoja, kyselyjä, muotia, tv-uutisia ja jännittäviä rikosjuttuja.

Chat tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena (sis. 52 numeroa)!

Katso Chat-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Chat-lehden logo

Chat on brittiläinen naisten viikkolehti, jota julkaisee Time Inc (aik. IPC Media Group). Lehti perustettiin vuonna 1985. Vuonna 2013 sen levikki oli 332 102 kappaletta.

Minkälainen lehti Chat on?

Chat on viikkolehti, joka pyrkii koskettamaan lukijoitaan jakamalla tosielämän tarinoita, joista kaikki puhuvat. Lisäksi lehti pursuaa palkintoja, pulmia, kyselyitä, muotia, tv-uutisia ja mukaansatempaavia rikostarinoita.

Lehti sisältää viikoittain toistuvia palstoja kuten Ooo...Spooky!, Your Stars, Ahh Kids, Write to Chat, Blimey! That's Clever, On the Telly ja monia muita. Lehdessä on myös tehtäviä, kuten sudokuja, ristikkoja ja sanahakuja. Enimmäkseen lehti kuitenkin sisältää tosielämän tarinoita.

Chat on pöyristyttävin ja röyhkein, mutta samalla inspiroivin ja tunteikkain tosielämän naisten viikkolehti. Koskettavia tarinoita saavutuksista ja tragedioista, sydäntä lämmittäviä kuvia ja kaikkea muuta tavallisten ihmisten elämästä.

Lisätietoa lehdestä:

Kenelle?

Naisille

Ilmestyy

52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. UK

Päätoimittaja

Gilly Sinclair

Ensimmäinen numero

1985

Levikki

274 588 (Media Kit 2015)

Lukijamäärä

622 000 (Media Kit 2015)

Lukijaprofiili

89 % naislukijoita, 11 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

02699893

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram