The Guardian Weekly

The Guardian Weekly on yksi maailman myydyimmistä kansainvälisistä viikoittain ilmestyvistä sanomalehdistä. Se tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen kansainvälisiä uutisia, politiikkaa, kulttuuria ja kommentaareja.

Lehti tarjoaa yhteenvedon neljästä johtavasta sanomalehdestä. Se kattaa Guardian- ja Observer-lehtien parhaat palat, reportaaseja, artikkeleja ja kirja-arvosteluja Washington Postista sekä käännettyjä artikkeleja Ranskan johtavasta päivälehdestä, Le Mondesta.

Guardian Weekly tilattavissa Suomeen yhden, kahden tai kolmen vuoden määräaikaistilauksena. Syvyyttä ja perspektiiviä viikon tapahtumiin!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

The Guardian Weekly -lehden logo

The Guardian Weekly on brittiläinen ja englanninkielinen viikoittain ilmestyvä uutislehti, jota julkaisee Guardian Media Group. Se on yksi maailman vanhimmista kansainvälisistä sanomalehdistä ja sillä on lukijoita yli 170 maassa.

Lehti perustettiin vuonna 1919 tarkoituksenaan levittää brittiläisia ideoita Yhdysvaltoihin ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Ensimmäinen Manchester Guardian Weeklyn numero painettiin viikon Versailles'n rauhansopimuksen jälkeen 1919. Lehdessä todettiin sen pyrkivän "esittelemään mikä on parasta ja kiinnostavinta Manchester Guardianissa sekä erottuvinta ja ajasta riippumatonta, kompaktin viikkolehden muodossa". Lehteä on painettu myös kevyemmälle paperille "lentopostipainoksena", joka jaetaan tilaajille kaikkialla, missä se ei ole muutoin ollu saatavilla.

Vahvasti asiapitoinen ja ajankohtaisia asioita käsittelevä The Guardian Weekly pohjautuu The Guardian -lehden toimituksellisiin resursseihin ja se sisältää myös artikkeleja The Observer- ja The Washington Post -sanomalehdistä, sekä ranskalaisesta Le Monde -sanomalehdestä. Lehteä painetaan Englannissa, Kanadassa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa. Sen maailmanlaajuinen levikki on 42 867 (ABC 2014).

Lehden lukijoihin kuuluu useita maailman valtiomiehiä, kuten Nelson Mandela, joka tilasi lehteä vankila-aikanaan ja kuvasi sitä "ikkunaksi muuhun maailmaan". George W. Bush on tiettävästi ensimmäinen Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carterin jälkeen, joka ei tilannut The Guardian Weeklyä. Poliittiselta linjaukseltaan julkaisua pidetään keskusta-vasemmistolaisena.

Ainutlaatuinen sekoitus kansainvälisiä uutisia, politiikkaa, kulttuuria ja kommentaareja

Kompaktin lukemiston Guardianin ja Observerin parhaista paloista tarjoavaa Guardian Weeklyä lukevat sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa.

Lehti tarjoaa harkitun sekoituksen uutisia, artikkeleja ja kirja-arvosteluja Washington Postista, sekä Ranskan johtavasta päivälehti Le Mondesta käännettyjä artikkeleja.

Tämä ainutlaatuinen sekoitus maailman neljästä suuresta sanomalehdestä antaa syvyyttä ja perspektiiviä viikon usein sekaviin tapahtumiin.

Miksi kannattaa tilata The Guardian Weekly?

  • Saat lehden parhaaseen tarjoushintaan
  • Ilmainen toimitus suoraan postilaatikkoosi
  • Vertaansa vailla oleva toimituksellinen kattavuus: The Guardian, The Observer, The Washington Post ja Le Monde
  • Kompaktissa muodossa joka viikko
  • Yksikään numero ei jää lukematta
  • Tilattavissa Suomeen vuoden, kahden vuoden tai kolmen vuoden tilausjaksolla
  • Määräaikainen tilaus loppuu automaattisesti, ellei sitä uusita ennen tilausjakson päättymistä

Katso myös:

Kenelle?

Kansainvälisiä ajankohtaisia asioita seuraaville

Ilmestyy

52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Guardian Media Group

Päätoimittaja

Abby Deveney

Ensimmäinen numero

1919

Levikki

42 867 (ABC 2014)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

5,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0958-9996

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram