Katso

Katso on Suomen paras ja kattavin tv-lehti, joka kertoo mitä kannattaa katsoa.

Lehti tarjoaa lähes 80 tv-kanavan ohjelmatiedot sisältäen kaikki ilmaiskanavat ja yli 60 maksukanavaa. Ohjelmatietojen lisäksi lehti tarjoaa kiinnostavia artikkeleja mm. elokuvien ja tv-ohjelmien taustoista ja tekijöistä sekä henkilöhaastatteluja.

Katsosta saat parhaat TV- ja elokuvasuositukset, joista on helppo poimia itseä kiinnostavaa katsottavaa!

 

Katso lehti logo

Katso on suomalainen viikoittain ilmestyvä aikakauslehti, jonka pääsisältöä ovat televisio-ohjelmien ja elokuvien ohjelmatiedot sekä niihin liittyvät artikkelit. Lehteä on julkaissut vuodesta 2006 lähtien Aller Media. Katson nykyinen päätoimittaja on Kirsi Lindh-Mansikka.

Katso se Katsosta

Televisio on tärkeä osa monen arkea ja vapaa-aikaa. Muutaman viime vuoden aikana se on kokenut paljon mullistuksia ja muutoksia on tulossa epäilemättä lisääkin.

Uusia kanavia syntyy sekä vapaaseen tarjontaan että maksutelevision puolelle. Myös ajankohtaisuus on lisääntynyt. Viihteen osalta seuraamme tv-sarjoja ja elokuvia samassa syklissä kuin Yhdysvalloissa ja Britanniassa. Uusien jakelumallien ansiosta tv-viihteen maailma on entistä runsaampaa ja nopeatempoisempaa.

Katso poimii viihdetarjonnasta helmet niin, että lukijan on helppo löytää mielekästä katsottavaa. Se on mukana sekä kotimaisessa että ulkomaisessa viihteen kentässä. Lehti auttaa löytämään omat suosikkisi ja kahvipöytien tulevat puheenaiheet tuttujen ja tuntemattomien kanavien tarjonnasta.

Lehti tarjoaa mielenkiintoista tietoa ohjelmien taustoista, niiden tekijöistä ja kertoo heidän kuulumiset. Se haastattelee viikoittain kotimaisen tv- ja elokuvaviihteen näyttelijöitä, ohjaajia ja juontajia. Jos muualla maailmassa syntyy televisioon tai elokuviin liittyviä ilmiöitä, Katso kertoo niistä.

Minkälaisia elokuvia on tulossa? Mitä suosikki tv-sarjassasi tapahtuu seuraavaksi? Millainen on kohuttu uusi tv-sarja, josta kaikki puhuvat, mutta jota ei vielä edes näytetä Suomessa?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Katsosta.

Lehti tarjoaa kattavat ohjelmatiedot liki 80 kanavalle mukaan lukien kaikki ilmaiskanavat ja 60 suosituinta maksukanavaa.

Katso on ajankohtainen, palveleva ja viihdyttävä tv-lehti, joka kertoo paljon, mutta juttelee vähemmän.

 

Tilaajaedut:

  • Ilmainen ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa kesän ja talven tuplanumeroiden yhteydessä
  • Aller Median vuosiarvonnat, joissa huikeita rahapalkintoja
  • Veloituksetta Katson digiversio, jota voi lukea selaimella tai iPadilla
  • Kutsuja Katson ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin

Tilaajaedut voivat vaihdella.

Muualla verkossa

Lehden historiaa

Katso-lehti on perustettu vuonna 1960. Alunperin lehteä julkaisi A-lehdet. Vuonna 2006 Aller osti sen A-lehdiltä.

Katso on palkinnut parhaita tv-ohjelmia ja -esiintyjiä Telvis-palkinnoilla vuodesta 1962. Voittajat saavat merkiksi voitostaan Telvis-patsaan, joka esittää television päällä istuvaa poikaa.

Vuonna 2003 Katso uudistui suuntautuen Seiskan tapaan enemmän viihdelehdeksi ja sitä julkaistiin vähän aikaa kaksi kertaa viikossa.

Pian uudistuksen jälkeen huomattiin, että Suomesta jäi puuttumaan puhdas tv-lehti, joten Aller palautti Katson takaisin tv-lehdeksi vuonna 2008.

Katson päätoimittajana ovat toimineet mm. Matti Saari, Marja Aarnipuro, Juha Heiskanen ja Markku Veijalainen.

Kenelle?

TV- ja elokuvaviihteen suurkuluttajille

Ilmestyy

Joka perjantai, 49 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media Oy

Päätoimittaja

Kirsi Lindh-Mansikka

Ensimmäinen numero

1960

Levikki

27 543 (LT 2013)

Lukijamäärä

72 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

45 % naisia, 55 % miehiä (KMT 2016)

Irtonumero

1,95 € (Lehtipiste)

ISSN

0355-2969

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram