Aller Media

Aller eli Carl Allers Etablissement As on Pohjoismaissa toimiva tanskalainen kustannusyhtiö, jonka perustivat Carl Julius ja hänen vaimonsa Laura Aller vuonna 1873. Konserni on edelleen Allerin perheen omistuksessa. Suomessa Aller Media Oy on toiminut vuodesta 1992. Yhtiön toimitusjohtaja on Pauli Aalto-Setälä.

Aller Media kustantaa ja julkaisee Suomessa useita aikakauslehtiä, joista tunnetuimpia ovat 7 päivää, Koti ja keittiö, Katso ja Elle. Vuonna 2013 Aller osti Bonnierilta Olivia-, Divaani- ja Costume-lehdet. Aikakauslehtien lisäksi se omistaa useita brändisivustoja, kuten Suomen suurimman verkkoyhteisö Suomi24.fi:n. Allerin aiemmin julkaisemia lehtiä ovat muun muassa Oho! ja Miss Mix.

Tältä sivulta löydät kaikki Aller Median julkaisemat lehdet, tarjoukset ja tilaussivut.

Haluatko tehdä osoitteenmuutoksen tai peruuttaa lehden tilauksen? Kirjaudu Oma Alleriin tai ota yhteyttä asiakaspalveluun puh. 075 328 5102 (avoinna ma-pe klo 8.30-16.00). Puhelun hinta 8,8 snt/min+pvm.

Näytetään kaikki 2 tulosta

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram