Kissafani

Kissafani on asiantunteva ja lämmin harrastelehti kaikille kissaihmisille. Se kertoo uuden tiedon kissojen terveydestä, kasvatuksesta, hoidosta ja ruokinnasta pennusta aikuisvaiheeseen.

Lehden jokaisessa numerossa on perusteellinen rotukissaesittely, joka on saanut paljon kiitosta lukijoilta. Sen mukana pääset myös kissanäyttelyihin ja alan tapahtumiin. Lisäksi mukana upeat kissajulisteet.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti sopii kaikille kissaharrastajille aloittelijasta kokeneempiin näyttelyharrastajiin!

 

Tilaa Kissafani-lehti tarjoushintaan

Kissafani on asiantunteva, lämminhenkinen ja läheinen tietopaketti kaikenikäisille kissaihmisille. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisee Vihdin Huhmarissa toimiva harrastelehtiin erikoistunut aikakauslehtikustantaja Karprint Oy. Lehdellä on noin 25 000 lukijaa.

Hyötytietoa ja tunteita

Kissafani kertoo uusimman tiedon kissan terveydestä ja kasvatuksesta, sekä antaa hoito- ja ruokintaohjeita pennusta aikuisvaiheeseen. Asiatiedon lisäksi lehti välittää kissoihin liittyvää tunnepuolta.

Lehden jokainen numero sisältää upeita julisteita sekä perusteellisen rotuesittelyn, jotka ovat saaneet erityiskiitosta lehden lukijoilta. Sen mukana pääset vierailemaan myös kissanäyttelyissä ja -tapahtumissa, joista lehti raportoi värikkäin kuvin.

Kissafani sopii niin kissaharrastajille, näyttelyfriikeille kuin vasta kissaharrastuksen aloittaneille tai omasta kissasta vielä haaveileville.

Miten totuttaa kissa toisiin eläimiin? Miten eroon yksinjäämisen pelosta? Missä sijaitsevat Suomen parhaat kissakahvilat? Näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin antaa vastauksen kissaihmisten ykköslehti Kissafani!

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä kautta maan sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena.

Tutustu lehden viimeisimmän numeron sisältöön tai lue näytelehti lehden nettisivuilla. Lehti on myös Facebookissa.

Kenelle?

Kaikenikäisille kissaihmisille

Ilmestyy

Noin joka toinen kuukausi, 6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Mari Ahola-Aalto

Ensimmäinen numero

1992?

Levikki

-

Lukijamäärä

25 000

Lukijaprofiili

89 % naisia/tyttöjä, 11 % miehiä/poikia

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-4525

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram