Kauneus ja Terveys

Kauneus ja Terveys on hyödyllinen hyvinvointilehti ja naisen käsikirja hyvään oloon. Se auttaa löytämään parhaat puolesi ulkonäköön, terveyteen, kuntoiluun, ravitsemukseen ja painonhallintaan liittyvissä asioissa.

K&T innostaa tehokkaaseen painonhallintaan ja liikuntaan sekä terveellisempään ravintoon ja elintapoihin. Lehti kertoo myös ajankohtaisimmat terveysuutiset ja testaa uusimmat kauneustuotteet puolestasi. Se tarjoaa hyödylliset vinkkinsä pukeutumiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla liikkumiseenkin.

Katso Kauneus ja Terveys-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Kauneus ja Terveys lehti

Kauneus ja Terveys on suomalaisille naisille suunnattu käytännöllinen ja palveleva kauneus- ja hyvinvointilehti. Se on ilmestynyt vuodesta 1956 lähtien.

Kauneus ja Terveys julkaisee kiinnostavimmat kauneus- ja terveysuutiset, esittelee ja testaa uusimmat kauneus- ja hyvinvointituotteet ja antaa asiantuntijoiden vinkit hinta-laatusuhteeltaan oikeisiin kosmetiikkavalintoihin.

Lehti innostaa painonhallintaan ja muodonmuutokseen. Se tarjoaa viimeisimmän tiedon terveellisestä ravinnosta sekä hyödyllisiä neuvoja pukeutumiseen niin töihin, arkeen, liikuntaan kuin juhlaankin. Asiantuntijavinkit auttavat lukijoita löytämään uuden muodin.

K&T:n ruokajutut tarjoavat ohjeet ja reseptit maukkaisiin ja terveellisiin ruokiin. Ruokauutisissa kerrotaan ajankohtaista asiaa ravitsemuksesta.

Kauneus ja Terveys tuottaa hyötyä naisille kaikissa elämänvaiheissa ja pitää sinusta huolta. Lehti tarjoaa mielenkiintoista sisältöä, rahanarvoisia vinkkejä ja kannustusta ulkonäköön, terveyteen, treenaamiseen ja painonhallintaan.

K&T on asiantunteva, elämyksellinen, hyödyllinen, monipuolinen, tsemppaava ja virkistävä. Se on toimeliaan naisen käsikirja hyvään oloon, joka auttaa lukijoita löytämään parhaat puolensa. Uudistunut lehti on nyt myös entistä kauniimmassa paketissa!

Lehden joka numerossa:

  • Sydämen asia: ajankohtaisen ja kiinnostavan naisen haastattelu
  • Selviytyjä: tavallisen naisen selviytymistarina sairaudesta tai muusta traumasta
  • Kauneudenhoidon uutuustuotteet
  • Pukeutumisvinkkejä
  • Meikkausvinkkejä
  • Anna Perhon suosittu kolumni
  • Ajankohtaisia terveysuutisia
  • Terveellisiä ruokareseptejä ja vinkkejä
  • Horoskooppi
  • Klinikka: lääkärit vastaavat lukijoiden kysymyksiin terveydestä

Katso myös

Kenelle?

Hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneet aktiiviset naiset

Ilmestyy

16 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Ulla Veirto

Ensimmäinen numero

1956

Levikki

61 946 (LT 2014)

Lukijamäärä

230 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

86 % naisia, 14 % miehiä, suurin lukijaryhmä 45-64 -vuotiaat

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0047-3308

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram