Kauneus & Terveys

Kauneus ja Terveys on hyödyllinen hyvinvointilehti ja naisen käsikirja hyvään oloon. Se auttaa löytämään parhaat puolesi ulkonäköön, terveyteen, kuntoiluun, ravitsemukseen ja painonhallintaan liittyvissä asioissa.

K&T innostaa tehokkaaseen painonhallintaan ja liikuntaan sekä terveellisempään ravintoon ja elintapoihin. Lehti kertoo myös ajankohtaisimmat terveysuutiset ja testaa uusimmat kauneustuotteet puolestasi. Se tarjoaa hyödylliset vinkkinsä pukeutumiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla liikkumiseenkin.

Kauneus ja Terveys lehti

Kauneus & Terveys on vuodesta 1956 lähtien ollut suomalaisten hyvinvoinnin ja kauneuden ystävien luottokumppani. Lehden sivuilla kohtaavat kauneuden, terveyden ja mielen hyvinvoinnin monipuoliset aiheet, jotka puhuttelevat ja inspiroivat lukijoita elämään tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää.

Kauneus & Terveys, jota julkaisee arvostettu A-lehdet, on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten keskuudessa paitsi asiantuntevana neuvonantajana, myös elämäntavan innoittajana. Kansallisen mediatutkimuksen mukaan lehden lukijamäärä kohoaa vaikuttavaan 114 000 lukijaan, mikä todistaa K&T:n sisällön olevan edelleen ajankohtaista ja naisten parissa kaivattua.

Tämä lehti on oppaasi parempaan elämään, tarjoillen asiantuntijoiden näkemyksiä ja vinkkejä, jotka auttavat lukijaa löytämään oman tiensä kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia.

Päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäen johdolla lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa eli noin kolmen viikon välein, tarjoten lukijoilleen säännöllisesti uutta ja innostavaa luettavaa. Lehden 230 x 297 mm:n sivukoko tekee siitä paitsi käteen ja käsilaukkuun täydellisesti sopivan lehden, myös visuaalisesta houkuttelevan.

Kutsu kauniimpaan ja kohti fiksuja valintoja

Kauneus & Terveys on Suomen nautinnollisin hyvinvointilehti jokaiselle naiselle, joka arvostaa fiksuja valintoja ja haluaa hehkua kauneuttaan sisältä ulospäin. Lehden sivuilla käsi kädessä kulkevat kauneuden ja terveyden lisäksi henkinen hyvinvointi, tarjoten lukijoilleen paitsi inspiraatiota, myös konkreettisia työkaluja arkeen.

Lehden jokainen numero on kuin hyvinvointimatka täynnä huolella valittuja tuotevinkkejä, tutkittua tietoa ja sydäntä koskettavia tositarinoita. Se on kuin ystävä, joka jakaa kanssasi viisautensa ja tukee sinua matkallasi kohti parempaa itsetuntemusta, terveellisempiä elämäntapoja ja rikastuttavia ihmissuhteita.

Ajankohtaisimpia trendejä tasapainoiseen elämään

Kauneus & Terveys -lehden sivut ovat kuin mahdollisuus istua muotinäytöksessä eturivillä. Sen artikkelit uusimmista kauneudenhoitotuotteista ja kauneusrutiineista, painonhallinnasta, liikunnasta ja ravitsemuksesta ovat kuin henkilökohtainen valmentaja, joka ohjaa lukijoita kohti terveellisempiä valintoja ja auttaa ymmärtämään oman kehosi tarpeita.

Lehti puhuttelee erityisesti terveitä, työikäisiä naisia, jotka ovat intohimoisia ulkonäköasioissa, terveydessä, ruokavaliossa ja hyvinvoinnissa. Se on kuin uskollisista uskollisin ystävä, joka on aina valmiina tarjoamaan uusia ideoita ja inspiraatiota.

Aktiivisille ja uutuuksista innostuville naisille Kauneus & Terveys on kuin aarrearkku täynnä uusia löytöjä ja oivalluksia. Jokainen lehden numero on kuin uusi resepti kohti entistä parempaa hyvinvointia, jossa yhdistyvät ihmissuhteiden harmonia ja ulkoisen kauneuden salat.

Se on kuin paikka, jossa voit ammentaa inspiraatiota, löytää tasapainon elämääsi ja oppia nauttimaan jokaisesta päivästä yhä enemmän. K&T on elämäntapa, joka ruokkii unelmiasi ja antaa voimia niiden toteuttamiseen.

Joten liity yli 100 000 suomalaisen naisen joukkoon, jotka ovat löytäneet tästä lehdestä avaimensa kauneuden, terveyden ja onnellisuuden maailmaan!

Naisen hyvinvoinnin käsikirja

Vuodesta 1956 alkaen suomalaisia naisia viihdyttänyt ja valistanut Kauneus & Terveys -lehti on kuin luotettava ystävä ja henkilökohtainen neuvonantaja. Se on käytännöllinen ja palveleva kauneus- ja hyvinvointilehti, joka kulkee rinnallasi kaikissa elämänvaiheissa. Lehden sivuilla kohtaat kauneus- ja terveysuutisten aallonharjalla ratsastavat artikkelit, uusimpien tuotteiden testit ja asiantuntijoiden kullanarvoiset vinkit hinta-laatusuhteeltaan parhaisiin kosmetiikkavalintoihin.

Kauneus & Terveys ei ole vain kauneuden ja terveyden tietolähde, vaan myös inspiraation ja muodonmuutoksen airut. Se tarjoaa ajankohtaista tietoa terveellisestä ravinnosta, kutsuen sinut mukaan terveellisten ja herkullisten ruokien maailmaan omien ruokajuttujensa kautta.

Lehti tarjoaa myös käytännönläheisiä neuvoja pukeutumiseen – olipa kyse sitten työpukeutumisesta, arjen asuvalinnoista, liikuntavaatteista tai juhlapukeutumisesta, lehden asiantuntijoiden vinkit auttavat sinua löytämään ja omaksumaan uuden muodin, joka heijastaa omaa persoonallista tyyliäsi.

Kauneus & Terveys on monipuolinen ja elämyksellinen käsikirja, joka tsemppaa, virkistää ja opastaa. Se on lehti, joka auttaa sinua löytämään ja korostamaan parhaita puoliasi. Lehden uusi ja entistä kauniimpi ulkoasu tekee siitä vielä houkuttelevamman ja mukaansatempaavamman.

Lehden jokainen numero on kuin hyvinvoinnin juhlapöytä, tarjoten lukijoilleen rikkaan valikoiman tietoa ja inspiraatiota.

Lehden joka numerossa:

 • Sydämen asia: ajankohtaisen ja kiinnostavan naisen haastattelu
 • Selviytyjä: tavallisen naisen selviytymistarina sairaudesta tai muusta traumasta
 • Kauneudenhoidon uutuustuotteet
 • Pukeutumisvinkkejä
 • Meikkausvinkkejä
 • Anna Perhon suosittu kolumni
 • Ajankohtaisia terveysuutisia
 • Terveellisiä ruokareseptejä ja vinkkejä
 • Horoskooppi
 • Klinikka: lääkärit vastaavat lukijoiden kysymyksiin terveydestä

Kauneus & Terveys on asiantunteva, elämyksellinen, hyödyllinen, monipuolinen ja virkistävä lehti sekä toimeliaan naisen käsikirja hyvään oloon, joka auttaa lukijaansa löytämään itsestään parhaat puolet.

Ilmestymispäivät ja tärkeimmät aiheet

K&T tarjoaa monipuolisen matkan hyvinvoinnin ja kauneuden maailmassa. Sen jokainen numero on suunniteltu tarjoamaan uusia näkökulmia sekä tuomaan iloa ja hyötyä jokapäiväiseen elämään.

 1. 17.1.2024. Starttaa uusi vuosi hyvään oloon! Kevennä, huolehdi itsestäsi, liiku ja syö terveellisesti. Lisäksi perehdytään vitamiineihin, kosmetiikkalöytöihin ja hyvinvointimatkojen maailmaan. Mukana myös 10 parasta ihonhoitotuotetta eri ihotyypeille.
 2. 14.2.2024. Kaikki upeista hiuksista! Tutustu 10 parhaaseen hiustenhoitotuotteeseen, paranna suoliston hyvinvointia ja vastustuskykyä. Lisäksi vinkkejä ihon kosteutukseen, ravitsemukseen ja parempaan keskittymiskykyyn.
 3. 13.3.2024. Voimaa arkeen kevään muodin ja heleyttävien kauneusvinkkien myötä. Esittelyssä 10 parasta terveystuotetta, allergian hoito ja stressin lievitys.
 4. 10.4.2024. Upea tuplanumero! Syväsukellus meikkien, hiusten ja ihonhoidon maailmaan. Esittelyssä 50 kiinnostavinta uutuutta ja ajattomat klassikkotuotteet, kesätuoksut, vaihdevuosien hoito ja itsetunnon kehittäminen.
 5. 15.5.2024. Aurinkonumero esittelee ranta-asut, aurinkosuojat ja itseruskettavat. Mukana myös juhlien kauneusvinkkejä ja neuvoja hyvinvoiville jaloille.
 6. 12.6.2024. Kesäkuun numero tarjoaa hyvää oloa luonnosta. Kesä-Suomen ja lähialueiden parhaat kauneus- ja hyvinvointivinkit. Esittelyssä 10 parasta luonnonkosmetiikan tuotetta ja kesäterveyden salat.
 7. 17.7.2024. Nautinnon kesä! Aiheina syvemmät ihmissuhteet, parempi seksielämä, hellekosmetiikka ja nivelten hoito.
 8. 14.8.2024. Syksyn trendit, kauneuden ja hyvinvoinnin uutuudet, silmälasimuoti ja silmien terveys. Mukana myös markettikosmetiikan 10 parasta tuotetta.
 9. 11.9.2024. Syksyn innostava sporttinumero! Inspiraatiota ja vinkkejä treenaamiseen: liikuntavinkit, kauneustuotteet, muoti ja ruoka. Neuvoja ahdistuksen selättämiseen.
 10. 9.10.2024. Tuplanumero! Energian ja jaksamisen teemat. Mielen ja kehon tasapainon ylläpitäminen, muistin vaaliminen, lisäravinteet eri tarpeisiin ja apteekkikosmetiikka. Lisäksi suuri hiusnumero uusine tyyleineen ja väreineen.
 11. 13.11.2024. Valmistaudu juhlakauteen! Parhaat meikit, kampaukset ja tyylivinkit juhliin. Esittelyssä ylellisen kosmetiikan 10 parasta, uudet konstit unettomuuden hoitoon ja mielen itsehoitotyökaluja.
 12. 11.12.2024. Joululahjavinkit: kosmetiikka, tuoksut, hyvinvointituotteet ja älylaitteet. Vuoden 10 parasta meikkituotetta, flunssakauden neuvot ja itsetuntemuksen syventäminen.

Katso myös:

Kenelle?

Hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneet aktiiviset naiset

Ilmestyy

16 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Ulla Veirto

Ensimmäinen numero

1956

Levikki

61 946 (LT 2014)

Lukijamäärä

230 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

86 % naisia, 14 % miehiä, suurin lukijaryhmä 45-64 -vuotiaat

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0047-3308

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram