Voi Hyvin

Voi Hyvin on kotimainen hyvinvointilehti, joka auttaa pitämään mielen energisenä, kehon terveenä ja nauttimaan elämästä. Se keskittyy terveyteen ja henkiseen kasvuun laaja-alaisesti ja lempeällä otteella.

Lehden joka numerossa kerrotaan uusin terveystieto sekä käsitellään mielen- ja stressinhallintaa. Se antaa näkökulmaa myös ravitsemukseen, kauneuteen ja liikuntaan. Voi Hyvin -lehdelle tärkeitä arvoja ovat kestävä kehitys, vastuullisuus, ekologisuus ja "vihreät" arvot.

Katso Voi Hyvin-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Voi Hyvin lehti tarjous

Voi Hyvin on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elämäntapalehti, joka kannustaa pitämään mielen energisenä, kehon terveenä ja nauttimaan elämästä. Se on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä oppaasi hyvään oloon. Voi Hyvin -lehteä julkaisee A-lehdet ja sen päätoimittaja on Ulla Veirto. Lehden levikki on yli 44 000 (LT 2014) ja sillä on 162 000 lukijaa (KMT 2016).

Onnelisen elämäntavan lehden joka numerossa käsitellään laajasti hyvinvointiin liittyviä asioita: terveyttä, liikuntaa, ravitsemusta, ihmissuhteita, työelämää, ajanhallintaa ja mielen hyvinvointia.

Voi Hyvin tarjoaa konkreettisia vinkkejä muodikkaaseen pehmeään elämäntapaan sekä vaihtoehtoisia näkökulmia terveyteen, kauneuteen, liikuntaan ja hyvinvointiin.

Voi Hyvin on LOHAS-kuluttajien lehti. Termi LOHAS tulee sanoista Lifestyles of Health and Sustainability, mikä tarkoittaa ihmisiä, jotka haluavat tietää missä, miten ja millaisissa olosuhteissa heidän ostamansa tuotteet on valmistettu ja minkälaisia terveysvaikutuksia niillä on. LOHAS-ihmisiä kiinnostavat kestävä, vastuullinen ja terveellinen elämäntyyli, vihreät eko- ja luomutuotteet sekä itsensä kehittäminen.

Lehdessä annetaan hyvinvointivinkkejä, esitellään uusia liikuntalajeja, kerrotaan puhtaasta ravinnosta, puidaan ihmissuhteita ja kehitetään mielen hyvinvointia. Sen sisältöön kuuluvat myös koskettavat kasvutarinat ja ekologinen elämäntyyli. Joka numero sisältää vähintään 101 ideaa onnelliseen elämään.

Voi Hyvin on aito, kannustava, luonnonmukainen hyvinvointilehti, joka auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan!

Lehden joka numerossa:

 • Terveyssivuilla itsehoitoa ja ennaltaehkäisyä
 • Hyvinvointijuttuja
 • Selviytymistarinoita
 • Liikuntaa
 • Ruoka- ja ravitsemusasiaa
 • Hyvinvoinnin tuulia maailmalta -palsta
 • Luonnonmukaisia kosmetiikkauutuuksia
 • Ekologisia elintarvikkeita ja luontaistuotteita
 • Voi hyvin nyt -palsta
 • Voimakuvia

Katso myös:

 • Verkkosivut – Painetun lehden sisältöä tukee lehden verkkosivut, josta löytyy hyvinvointiin liittyvää sisältöä: hoitoja, hyvinvointivinkkejä, tutkimustietoa, ratvitsemustietoa, ruoka-ohjeita ja kauneusvinkkejä. Sivustolta löytyy myös mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja ja asiaa ekologisuudesta. Sivuilla voi lukea myös lukijoiden tarinoita ja lähettää omia tarinoita.Sivustolta löytyy tietoa lukijamatkoista ja -kursseista, kilpailuja sekä muutaman viikon välein päivittyvä blogi.
 • Facebook
 • Instagram
Kenelle?

Aktiivisille, itsestään huolehtiville naisille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Ulla Veirto

Ensimmäinen numero

1986

Levikki

44 361 (LT 2014)

Lukijamäärä

162 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

77 % naisia, 23 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

3,95 € (Lehtipiste)

ISSN

0780-1122

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram