Runner's World

Runner's World tarjoaa kaikille juoksijoille – miehille ja naisille, aloittelijoista hardcore-maratoonareihin – informaatioita ja neuvoja, joita he tarvitsevat saavuttaakseen tavoitteensa, inspiraatiota, kaipaamaansa viihdettä sekä aidon yhteisön tunnetta, jota he eivät löydä muualta. Runner's World on kaikkialla, missä sen lukijatkin ovat.

Nyt voit tilata Runner's World (UK):n itselle tai lahjaksi joko painettuna ja kotiin kannettuna, digitaalisena näköisversiona tai yhdistelmätilauksena!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Runner's World logo

Runner's World on maailmanlaajuisessa levityksessä oleva aikakauslehti kaiken tasoisille juoksijoille. Lehden amerikkalaista alkuperäispainosta julkaisee Rodale Inc., jonka pääkonttori sijaitsee Emmauksessa, Pennsylvaniassa.

Runner's World -lehden historiaa

Runner's World -lehden perusti vuonna 1966 Bob Anderson nimellä Distance Running News. Anderson julkaisi lehteä aluksi useita vuosia yksin Kansasin kodistaan. Juoksija ja toimittaja Hal Higdon oli kirjoittanut lehteen sen perustamisesta lähtien. Vuonna 1969 Anderson vaihtoi lehden nimeksi Runner's World ja toi Joe Hendersonin sen päätoimittajaksi. Lehti kukoisti 1970-luvun juoksuinnostuksen myötä, vaikka se kohtasi kilpailua muilta juoksulehdiltä, mukaan lukien newyorkilainen The Runner.

1980-luvun alussa Anderson myi suurimman osan julkaisuistaan, mukaan lukien Runner's Worldin. Rodale Inc osti lehden vuonna 1985 ja lehden toimitus siirtyi Pennsylvaniaan. Joe Henderson ei muuttanut lehden mukana, vaan luopui päätoimittajan tehtävistään, ollen kuitenkin mukana lehden tekemisessä aina vuoteen 2003 asti. Vuonna 1986 Rodale osti myös The Runnerin ja yhdisti lehdet.

Runner's World pysyi edelleen vahvana 1990-luvun niin sanotun toisen juoksubuumin aikana. Vuonna 2004 lehti koki täydellisen uudistuksen, jonka jälkeen lehti on voittanut useita palkintoja. Uudistuksen jälkeen lehden levikki on noussut noin 125 000 lukijalla, mitä voidaan pitää hyvänä suorituksena aikana, jolloin suurimman osan lehdistä levikki jatkaa laskemistaan.

Lehden yhdysvaltalaista painosta julkaisee Molly O'Keefe ja sen päätoimittaja on David Willey.

Lehden kansainväliset painokset ja levikki

1990-luvun alusta lähtien Runner's World on laajentunut Yhdysvaltojen ulkopuolelle ja siitä ilmestyy tällä hetkellä 18 kansainvälistä painosta. Ensimmäinen ulkomainen painos oli Iso-Britannian painos, jonka omistaa Rodalen ja Hearst Corporationin yhteisyritys NatMag Rodale.

Lehden muita painoksia ovat Alankomaat, Argentiina, Australia/Uusi-Seelanti, Belgia, Brasilia, Espanja, Etelä-Afrikka, Italia, Kiina, Meksiko, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa ja Turkki, joita julkaisevat yhteisyritykset tai muut julkaisijat lisenssisopimuksella. Painosten toimituksilla on pääsy Yhdysvaltain painoksen toimitukselliseen sisältöön, mutta ne julkaisevat myös omaa sisältöään paikallisella maullaan. Suomi ei ainakaan toistaiseksi ole saanut omaa painostaan.

Kenelle?

Kaikentasoisille juoksijoille

Ilmestyy

11 kertaa vuodessa

Julkaisija

Hearst Magazines UK,

Ensimmäinen numero

1966

Irtonumero

9,60 € (Lehtipiste)

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram