Homes & Gardens

Päämäärähakuinen, mutta saavutettava, tyylikäs, hienostunut ja hemmotteleva Homes & Gardens on brittiläinen sisustus- ja puutarhalehti, joka esittelee ajan hammasta uhmaavaa klassista designia.

Joka kuukausi ilmestyvä sisustuslehti on täynnä kauniita taloja Britanniasta ja ulkomailta, tuoreimpia sisustustrendejä, tyylikkäimpiä kankaita, huonekaluja ja somisteita, asiantuntijoiden vinkkejä ja ihania puutarhoja. Kaikki sisustustyylit klassisesta eklektiseen sekä tyylikkäitä ostoksia ja herkullisia reseptejä.

Homes & Gardens -lehti tilattavissa nyt Suomeen painettuna lehtenä tai digilehtenä. Voit valita vuoden (12 numeroa) tai kahden vuoden (24 numeroa) tilausjakson.

Homes & Gardens -sisustuslehden logo

Homes & Gardens on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä sisustus- ja puutarhalehti, jota julkaisee Time Inc. UK. Lehden toimitus sijaitsee Lontoossa ja sen päätoimittajana on toiminut Deborah Parker vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2013 sen levikki oli 122 230 kappaletta.

Britannian vanhin ja kaunein sisustuslehti

Vuonna 1919 perustettu Homes & Gardens on Britannian vanhin sisustuslehti. Se juhlii klassista englantilaista tyyliä ihanine taloineen, lumoavine puutarhoineen ja uusimpine sisustusideoineen. Sen salainen ase on pitkä perintö, johon lukijat ovat luottaneet jo yli 93 vuotta.

Tavoitteellinen, mutta saavutettava, tyylikäs, hienostunut ja hemmotteleva lehti esittelee klassista muotoilua, joka kestää ajan hampaan.

Yhtenä Britannian vaikutusvaltaisempana sisustus- ja puutarhalehtenä, se luo kiehtovia artikkeleja taloista, puutarhanhoidosta ja viihteestä, joiden avulla lukijat voivat tuoda ideansa eloon.

Inspiraatiot vaihtelevat yksinkertaisista viimeistelyistä kokonaisiin projekteihin, mukaan lukien keittiöt, kylpyhuoneet ja puutarhat. Sisäpiiritieto pitää lukijat ajan tasalla design-maailman muuttuvissa trendeissä.

Inspiroiva sisustusapulainen

Homes & Gardens on kauniiden ideoiden ja yksityiskohtaisen informaation lähde, joka inspiroi lukijoitaan tulemaan omien kotien sisustussuunnittelijoiksi.

Lehden sisältöä ovat muun muassa:

 • Designer-kylpyhuoneet
 • Kauniit kodit
 • Houkuttelevat puutarhat
 • Ostokset
 • Keittiösuunnittelu
 • Inspiroiva sisustaminen
 • Herkulliset reseptit

Lehden lukijoihin kuuluu idyllistä elämäntapaa viettäviä lapsiperheitä, kosmopoliitteja kaupunkilaisia, sekä luovan alan työntekijöitä sisustussuunnittelijoista arkkitehteihin ympäri maailmaa.

Saatavuus ja tilaaminen

Homes & Gardens on saatavilla irtonumerona hyvin varustelluista lehtipisteistä (hinta 5,90 €, 2017) sekä tilattavissa painettuna lehtenä kotiin kannettuna tai digitaalisena lehtenä, jota voi lukea iPhone- ja iPad-laitteille ladattavalla sovelluksella.

Näin tilaat lehden:

 1. Siirry kustantajan verkkokauppaan klikkaamalla katso tarjous -nappia.
 2. Valitse toimitusmaaksi Suomi.
 3. Valitse printti- tai digilehti.
 4. Valitse tilaatko itselle vai lahjaksi.
 5. Valitse tilausjakson pituus ja siirrä tuote ostoskoriin.
 6. Maksa tilaus luottokortilla tai PayPalilla.

Painetun lehden tilaukseen sisältyy digilehden määrittelemättömän pituinen kokeilujakso. Maksutapoina käyvät PayPalin lisäksi kaikki Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja tilauksesi ensimmäisen numeron kahdeksan viikon kuluessa.

Päätoimittajalta

"Alan johtavan painetun ja digitaalisen aikakauslehden, kasvavan verkkonäkyvyyden ja design-tapahtumakalenterin avulla, on Homes & Gardens vallannut ainutlaatuisen paikan brittiläisen sisustussuunnittelun sydämestä. Vuonna 1919 perustetulla lehdellä on kiintymys menneeseen ja jännitys tulevaa kohtaan, joiden kautta se inspiroi ja informoi lukijoitaan heidän valinnoissaan monilla kanavilla."

-Deborah Barker, päätoimittaja

Katso myös

Kenelle?

Sisustus- ja puutarhaihmisille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Time Inc. (UK) Ltd.

Päätoimittaja

Deborah Barker

Ensimmäinen numero

1919

Levikki

103 921 (printti+digi ABC 2016)

Lukijamäärä

642 000

Lukijaprofiili

70 % naislukijoita, 30 % mieslukijoita

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

0018-4233

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram