Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtägande -lehti on täydellinen valinta kaikille veneilyn harrastajille ja ammattilaisille. Lehti tarjoaa syvällisiä artikkeleita, asiantuntevia vinkkejä ja käytännön neuvoja, jotka auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen vesillä. Inspiroivat tarinat ja kattavat oppaat tekevät lehdestä korvaamattoman lähteen kaikille veneilystä kiinnostuneille.

 • Asiantuntevia vinkkejä: Saat luotettavia ja käytännöllisiä neuvoja veneen ylläpidosta, varusteista ja navigoinnista.
 • Käytännön neuvoja: Opit parhaita käytäntöjä veneilyn eri osa-alueilta, kuten turvallisuus, korjaukset ja varusteiden käyttö.
 • Inspiroivia tarinoita: Lue inspiroivia kertomuksia muista veneilijöistä ja heidän seikkailuistaan.
 • Eksklusiivisia alennuksia: Hyödynnä tilaajille tarjottuja erityisalennuksia ja tarjouksia veneilytarvikkeista ja palveluista.
 • Kattavia oppaita: Löydät syvällisiä oppaita, jotka auttavat sinua syventämään veneilytietämystäsi ja -taitojasi.

Praktiskt Båtägande -lehti on luotettava kumppanisi vesillä, tarjoten kaiken tarvitsemasi tiedon ja inspiraation veneilyyn. Tilaa nyt ja liity tyytyväisten lukijoiden joukkoon!

Praktiskt Båtägande – Veneilijän paras ystävä

Praktiskt Båtägande on ruotsalainen veneilyyn keskittyvä aikakauslehti, joka tarjoaa kattavaa tietoa ja inspiraatiota kaikille veneilyn ystäville. Lehden perustivat vuonna 2003 Micke Westin, Gunnar Netz ja Christer Rindeblad.  Se on nopeasti noussut yhdeksi Ruotsin suosituimmista venelehdistä. Lehteä julkaisee Hjemmet Mortensen AB ja sen päätoimittaja on Fredrik Olsson, joka seurasi tehtävässä Philip Pereira dos Reisiä.

Olitpa sitten purje-, moottori- tai ihan vain sunnuntaiveneilijä tai muuten taitava nikkaroija, Praktiskt Båtägande on suunniteltu juuri sinulle. Lehti opastaa sinua saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen vesillä sekä tarjoaa neuvoja veneen ylläpitoon ja huoltoon.

Praktiskt Båtägande -lehti tarjoaa lukijoilleen arvokkaita neuvoja ja vinkkejä. Sen motto "Kan själv!" korostaa tee se itse -asennetta ja oppimista, mikä tukee lukijoita tulemaan entistä taitavammiksi ja turvallisemmiksi veneilijöiksi.

Monipuolista sisältöä

Praktiskt Båtägande käsittelee laajasti erilaisia veneilyyn liittyviä aiheita:

 1. Tuote- ja varustetestit: Lehti tarjoaa kattavia veneilytarvikkeiden ja -välineiden testejä, jotka auttavat sinua tekemään oikeita valintoja.
 2. Tee-se-itse-oppaat: Yksityiskohtaiset ohjeet ja opastukset veneen huoltoon ja korjauksiin. Näiden avulla voit säästää rahaa ja kehittää taitojasi.
 3. Inspiraatiota ja matka-artikkeleja: Syvällisiä artikkeleja suosituista uusista veneistä, veneilijöiden suosikkikohteista sekä matkavinkkejä niin lähialueille kuin kauemmas.
 4. Lukijoiden vinkkejä ja niksejä: Fiksuja ratkaisuja ja käytännönläheisiä neuvoja suoraan lukijoilta.

Digitaalinen saatavuus

Praktiskt Båtägande -lehden tilaajana saat myös digitaalisen pääsyn lehteen Flipp-sovelluksen kautta. Tämä tarkoittaa:

 • Välitön pääsy lehteen: Voit lukea lehden heti oston jälkeen.
 • Arkiston hyödyntäminen: Pääset käsiksi aikaisempiin numeroihin ja voit lukea niitä milloin tahansa.
 • Monikäyttöisyys: Lehteä voi lukea iPhonella, iPadilla, Android-laitteilla sekä tietokoneella.

Tilausvaihtoehdot

Praktiskt Båtägande -lehti on tilattavissa Suomeen 3, 7, 13 ja 26 numeron tilausjaksoilla TilaaLehti.fi-sivuston ja se yhteistyökumppaneiden kautta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram