Kauppalehti Fakta

Kauppalehti Fakta on Suomen ainoa johtamisen, esimiestyön ja organisaatioiden kehittämisen sekä talouselämän aikakauslehti. Sitä lukevat johto- ja esimiestehtävissä työskentelevät sekä itsensä ja organisaationsa kehittämisestä kiinnostuneet.

Lehden pääsisältöä ovat johtamisen tuoreimmat tutkimukset ja trendit, henkilöstön ja organisaation kehittäminen, muutosjohtaminen, yrittäjyys ja esimiestyön käytännöt ja työvälineet, mutta siinä käsitellään myös työn arkea ja siihen liittyviä ongelmia. Lehden joka numero kertoo myös kiinnostavien ihmisten tarinoita heidän omista johtamiskokemuksistaan.

 

Tilaa Kauppalehti Fakta tarjoushintaan

Fakta (myös Kauppalehti Fakta) on suomalainen talouselämän alan aikakauslehti. Talentum osti johtamisen ja esimiestyön erikoislehden A-lehdiltä vuonna 2004. Alma Median ja Talentumin fuusion seurauksena siitä tuli osa Alma Talentin lehtivalikoimaa, johon kuuluu muun muassa oman alansa markkinajohtaja Talouselämä.

Kauppalehti Fakta tekee paremman johtajan

Fakta on ainoa johtamisen, esimiestyön ja organisaatioiden kehittämisen erikoislehti Suomessa. Sitä lukevat johto- ja esimiestehtävissä olevat sekä itsensä ja organisaationsa kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt. Lehti puhuttelee niin uusia esimiehiä kuin ylintä johtoakin, mutta myös yrittäjiä ja julkisella sektorilla toimivia vastuunkantajia.

Fakta kertoo johtamisen tuoreimmista tutkimuksista ja maailman trendeistä, mutta myös esimiestyön arjesta ja siihen liittyvistä ongelmista. Lehti tarjoaa uusia näkökulmia ja työkaluja helposti omaksuttavassa muodossa.

Lehden keskeisiä aihealueita ovat henkilöstön ja organisaation kehittäminen, strateginen- ja muutosjohtaminen, yrittäjyys sekä esimiestyön käytännöt ja työvälineet. Se ei unohda myöskään vapaa-aikaa, harrastuksia ja mielenkiintoisia henkilökuvia.

Joka numerossa myös kiinnostavien ihmisten tarinoita heidän omista johtamiskokemuksistaan sekä käytännön vinkkejä johtajuuteen.

Kauppalehti Fakta logo

Fakta on hyvän johtamisen äänenkannattaja, joka auttaa johtamaan paremmin ja tekee sinusta paremman johtajan. Se pitää päättäjät ajan tasalla sekä itsensä että työyhteisönsä kehittämisessä. Lehden taustalta löytyy Suomen parhaita talousmaailman asiantuntijoita ja Talouselämä-lehden toimittajia.

Faktan verkkosivut toimivat nykyään Talouselämän Työelämä-osion alla. Tilaajat pääsevät lukemaan kaikkien lehtien arkistoa Talentumin lehtiarkistossa, joka kattaa kaikki aineistot vuodesta 2001 alkaen. Uudet artikkelit ilmaantuvat arkistoon kahden viikon viiveellä. Artikkelit ovat saatavilla teksti- ja PDF-muodossa.

Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa, joista kesäkuun numero on kaksoisnumero. Lehti on tilattavissa puolen vuoden (5 numeroa) tai vuoden (11 numeroa) tilausjaksolla. Se ei ole irtonumeromyynnissä.

Kenelle?

Johto- ja esimiestehtävissä toimiville sekä itsensä ja organisaationsa kehittämisestä kiinnostuneille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen

Ensimmäinen numero

1981

Levikki

7 300 (jakelu 2017)

Lukijaprofiili

74 % naislukijoita, 26 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

0358-626X

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram