Allt om Trädgård

Kaunis, käytännönläheinen ja hyödyllinen Allt om Trädgård on Pohjoismaiden suurin puutarhalehti.

Allt om Trädgård tarjoaa käytännön neuvoja, istutusehdotuksia ja inspiroivaa kukkaloistoa sekä esittelee Ruotsin upeimmat puutarhat. Vuoden aikana saat runsaasti vinkkejä mitä voit tehdä omassa puutarhassa, terassilla tai parvekkeellasi.

Allt om Trädgårdenin hienot puutarhakuvat herättävät unelmia, joita lehti auttaa saavuttamaan. Parhaiden asiantuntijoiden ideat, neuvot ja vinkit – 14 kertaa vuodessa.

Tilaa Allt om Trädgård lehti tarjoushintaan

Allt om Trädgård on Pohjoismaiden suurin puutarhalehti ja itsestään selvä valinta kaikille puutarhaihmisille. Se on kaunis, käytännöllinen ja hyödyllinen lehti, joka inspiroi ja antaa osaavia neuvoja.

Lehdestä löydät parhaat käytännön neuvot, parhaat istutusehdotukset, inspiroivaa kukkaloistoa sekä Ruotsin hienoimmat puutarhat. Vuoden aikana saat paljon hyödyllisiä vinkkejä, miten voit tehdä puutarhastasi, terassistasi tai parvekkeestasi vieläkin kauniimman. Inspiroidu ja opi uutta – jotta puutarhassasi olisi hauskaa! Kaiken tämän löydät Ruotsin suurimmasta puutarhalehdestä: Allt om Trädgårdista.

Kauniit puutarhakuvat herättävät unelmia, jotka lehti auttaa saavuttamaan. Allt om Trädgårdilla on käytössään terävimmät asiantuntijat ja parhaat ideat, uusimmat kasvit, kukat ja välineet, jotka tekevät vihreästä elämästä helpompaa niin puutarhassa, patiolla kuin parvelleellakin.

Allt om Trädgård sisältää kaiken tarvittavan tiedon, millä saat puutarhasi kukoistamaan. Tilaa Allt om Trädgård ja saat paljon arvokasta inspiraatiota puutarhaasi – koosta riippumatta!

Allt om Trädgård -lehteä on julkaistu vuodesta 1993 lähtien ja se on alusta lähtien ollut puutarhalehtien markkinajohtaja. Sen levikki on kulkenut käsi kädessä kasvavan puutarhainnostuksen kanssa. Lehteä julkaistaan Tanskassa nimellä Alt om Haven ja Norjassa nimellä Haven for alle.

Muualla netissä

Lehden verkkosivuilta osoitteessa alltomtradgard.se löytyy artikkeleja, keskustelufoorumi, faktapankki, verkkokauppa ja asiakaspalvelun yhteystiedot. Sivusto tavoittaa 83 000 kävijää ja noin 200 000 sivulatausta viikossa.

Allt om Trädgård löytyy myös sosiaalisesta mediasta, kuten Facebookista ja Instagramista.

Kenelle?

Ruotsinkielentaitoisille viherpeukaloille

Ilmestyy

14 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Viveka Ljungström

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

64.200 (TS)

Lukijamäärä

217 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

73 % naislukijoita, 24 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 53 vuotta

Irtonumero

7,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1103-6575

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram