Hemmets Journals Bästa Kryss

Rakastatko Ruotsin johtavan viikkolehden, Hemmets Journal -lehden ristikoita? Siinä tapauksessa Hemmets Journals Bästa Kryss on täydellinen valinta!

Lehdessä pääset ratkomaan 36 sivun edestä Ruotsin taitavimpien laatijoiden tehtäviä, mukaan lukien Gunnar Zander, Ulf Hyltén-Cavallius, Marie Petersson-Engnell ja monet muut. Äläkä missaa myöskään Barbro Henniuksen upeimpia kuvia.

Lehti sisältää klassikoita, kuten Storkrysset, sekä muita tehtäviä, kuten Kryssbilder, Allmänbildaren, Rensa i röran ja Svartbygget. Joka numerossa voit voittaa miljoonia raaputusarvoilla.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Hemmets Journals Bästa Kryss ei ole vain ristikoiden ystävien aarreaitta; se on kokonaisvaltainen elämys, joka kutsuu sinut sukeltamaan syvälle sanapelien ja älyllisten haasteiden maailmaan. Tämä lehti, joka on saavuttanut suosiota Ruotsin johtavana viikkolehtenä, tarjoaa 36 sivua tiiviisti pakattua älyllistä stimulaatiota, joka on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat älyllisen voimistelun ja onnistumisten tuomaa mielihyvää.

Kun avaat Hemmets Journals Bästa Kryssin sivut, sinut toivottavat tervetulleeksi Ruotsin ristikkomaailman huiput – laatijat, kuten Gunnar Zander, Ulf Hyltén-Cavallius ja Marie Petersson-Engnell, ovat synonyymejä laadulle ja kekseliäisyydelle. Heidän tehtävänsä eivät ole pelkkiä ristikoita; ne ovat taideteoksia, joissa yhdistyvät kielellinen nokkeluus, kulttuurinen sivistyneisyys ja luovuus mestarillisella tavalla.

Hemmets Journals Bästa Kryssin sivuilla kukoistaa myös visuaalinen kauneus, kiitos Barbro Henniuksen lumoavien kuvien. Nämä kuvat eivät ainoastaan rikasta lukukokemusta vaan myös inspiroivat ja herättävät mielikuvituksen, mikä tekee ristikoista entistäkin kiehtovampia.

Lehden rikas valikoima ristikkoja sisältää niin perinteisiä klassikoita kuten Storkrysset-jättiristikko kuin myös innovatiivisia tehtäviä, kuten sanat ja kuvat yhdistävä Kryssbilder, Allmänbildaren-yleistietovisa, Rensa i röran -sanasiivousta ja vaikeampia Svartbygget-tehtäviä. Näiden tehtävien moninaisuus takaa, että jokainen numero tarjoaa uusia haasteita ja uusia mahdollisuuksia kehittää älyllisiä taitojaan, pitäen samalla yllä kiinnostusta ja viihdyttävyyttä.

Eikä siinä kaikki – Hemmets Journals Bästa Kryssin viehätysvoimaan lisätään vielä mahdollisuus voittaa miljoonia raaputusarvoilla. Jokaisessa numerossa on tilaisuus ei ainoastaan rikastuttaa mieltäsi vaan myös mahdollisuus voittaa houkuttelevia palkintoja, mikä tuo lisäjännitystä ristikoiden ratkontaan.

Tilaa Hemmets Journals Bästa Kryss nyt ja anna itsellesi lahja, joka jatkaa antamistaan. Jokainen sivu, jokainen tehtävä ja jokainen kuva on suunniteltu viihdyttämään, inspiroimaan ja haastamaan sinua. Hemmets Journals Bästa Kryss ei ole vain lehti; se on seikkailu älyn maailmassa, kutsu kehittää älyllisiä taitojasi ja mahdollisuus voittaa samalla upeita palkintoja.

Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi – koe älyllisten haasteiden ilo ja jännitys, jonka vain Hemmets Journals Bästa Kryss voi tarjota.

Lisätietoa lehden verkkosivuilta.

Kenelle?

Ruotsalaisten ristisanatehtävien ystäville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Ab

Päätoimittaja

Håkan Ström/Joakim Sydmark

Ensimmäinen numero

.

Levikki

.

Lukijamäärä

.

Lukijaprofiili

81 % naislukijoita, 19 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram