Nybörjarkryss

Nybörjarkryss on ruotsalainen ristikkolehti vasta-alkajille. Lehti sisältää vain helppoja ristikoita Sinulle, joka haluat päästä tutustumaan ristikoiden maailmaan. Sen avulla opit ajattelemaan oikein ja pääset kokemaan ratkaisemisen ihanan tunteen.

Lehden ruudukot ovat ekstrasuuria, mikä tekee ratkomisesta erityisen helppoa. Hauskaa ja helppoa aivojumppaa – nyt kampanjahintaan!

Katso Nybörjarkryss-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osastot: , Avainsana tuotteelle

Nybörjarkryss on ruotsalainen ristikkolehti sinulle, joka olet vasta aloittanut ristikkoharrastuksen. Se tarjoaa Ruotsin hauskimmat ja helpoimmat ristikot. Tehtävien laatikot ovat erityisen suuria, mikä tekee ristikoiden ratkaisemisesta erityisen helppoa.

Nybörjarkryss sisältää vain helppoja tehtäviä sinulle, jolla on vähemmän kokemusta ristikoiden ratkomisesta, mutta haluat tutustua sanaristikoiden ihmeelliseen maailmaan. Sen avulla opit nopeasti oikean ajattelutavan ja pääset kokemaan sen ihanan tunteen, kun olet ratkaissut tehtävän omin käsin.

Hauskaa ja helppoa aivojumppaa!

Ratkaisut lehden tehtäviin löytyvät täältä.

Kenelle?

Helppojen ruotsalaisten ristikoiden ystäville

Ilmestyy

Kuukausittain, 12 kertaa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Jonas Nirfalk

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

78 % naislukijoita, 22 % mieslukijoita

Irtonumero

6,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1653-2236

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram