Nybörjarkryss

Nybörjarkryss on ruotsalainen ristikkolehti vasta-alkajille. Lehti sisältää vain helppoja ristikoita Sinulle, joka haluat päästä tutustumaan ristikoiden maailmaan. Sen avulla opit ajattelemaan oikein ja pääset kokemaan ratkaisemisen ihanan tunteen.

Lehden ruudukot ovat ekstrasuuria, mikä tekee ratkomisesta erityisen helppoa. Hauskaa ja helppoa aivojumppaa – nyt kampanjahintaan!

Katso Nybörjarkryss-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osastot: , Avainsana tuotteelle

Nybörjarkryss on ruotsalainen ristikkolehti sinulle, joka olet vasta aloittanut ristikkoharrastuksen. Se tarjoaa Ruotsin hauskimmat ja helpoimmat ristikot. Tehtävien laatikot ovat erityisen suuria, mikä tekee ristikoiden ratkaisemisesta erityisen helppoa.

Nybörjarkryss sisältää vain helppoja tehtäviä sinulle, jolla on vähemmän kokemusta ristikoiden ratkomisesta, mutta haluat tutustua sanaristikoiden ihmeelliseen maailmaan. Sen avulla opit nopeasti oikean ajattelutavan ja pääset kokemaan sen ihanan tunteen, kun olet ratkaissut tehtävän omin käsin. Hauskaa ja helppoa aivojumppaa!

8 syytä tilata Nybörjarkryss-lehti

  1. Nybörjarkryss on aloittelijaystävällinen ristikkolehti, joka tarjoaa mukavan ja helpon tavan päästä ristikoiden maailmaan.
  2. Lehden hauskat ja helpot ristikot mahdollistavat viihdyttävän ratkontakokemuksen ilman turhautumista liian vaikeisiin tehtäviin.
  3. Lehden suuret ruudut tekevät ratkomisesta selkeää myös heille, jotka ovat aloittelijoita tai joilla on vaikeuksia saada selvää pienistä kuvista ja teksteistä.
  4. Helppo tapa oppia ristikoiden ratkomista, kehittää sanavarastoa sekä loogista ajattelua.
  5. Koe ihania tunteita, kun saat tehtävän ratkaistua omin käsin.
  6. Hauskaa ja helppoa aivojumppaa, joka auttaa pitämään aivosi aktiivisina ja terävinä.
  7. Nybörjarkryss on ruotsalainen ristikkolehti, joten voit parantaa ruotsin kielen taitojasi samalla, kun nautit tehtävien ratkomisesta.
  8. Ristikoiden ratkominen on mukava ja rentouttava harrastus, joka sopii kaikenikäsille ja -tasoisille.
Kenelle?

Helppojen ruotsalaisten ristikoiden ystäville

Ilmestyy

Kuukausittain, 12 kertaa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Jonas Nirfalk

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

78 % naislukijoita, 22 % mieslukijoita

Irtonumero

6,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1653-2236

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram