Ristikko-Leijona

Ristikko-Leijona on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä "ristikoiden kuningas", joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia ristikkotehtäviä. Lukijoiden toiveesta mukana nyt myös erikoistehtäviä.

Ristikko-Leijona on selkeä, tyylikäs ja edullinen ristikkolehti, jonka tehtävät on kuvitettu hauskoilla kuvilla. Lehdessä on paljon hauskoja tehtäviä, joita ratkomalla voit voittaa rahapalkintoja. Jokainen tuhti numero sisältää 52 sivua ratkottavaa.

Katso Ristikko-Leijona-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Niin kuin leijona on viidakon kuningas, on Ristikko-Leijona ristikkolehtien kuningas!

Ristikko-Leijona on noin joka toinen kuukausi (6 numeroa vuodessa) ilmestyvä 52-sivuinen ja edullinen ristikkolehti, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia ristikkotehtäviä monentasoisille tekijöille. Monipuolisessa lehdessä on mukana nyt myös ratkojien toivomia erikoistehtäviä. Lehteä julkaisee ristikko- ja harrastelehtiin erikoistunut Kolmiokirja.

Ristikko-Leijonan tehtävät on kuvitettu hauskoilla kuvilla, lehden ulkoasu on selkeä ja sen parissa on mukava viettää aikaa tehtäviä ratkoen.

Lehti sisältää runsaasti palkintotehtäviä, joita ratkomalla voit voittaa rahaa ja arpoja. Pääpalkinnot ovat yleensä useita satoja euroja.

Ristikko-Leijona on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena kotiin kannettuna. Lehti ilmestyy kuusi (6) kertaa vuodessa.

Kenelle?

Ensiluokkaisten ristikkotehtävien ystäville

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

5/2015

Irtonumero

2,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram