Ristikko-Leijona

Ristikko-Leijona on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä "ristikoiden kuningas", joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia ristikkotehtäviä. Lukijoiden toiveesta mukana nyt myös erikoistehtäviä.

Ristikko-Leijona on selkeä, tyylikäs ja edullinen ristikkolehti, jonka tehtävät on kuvitettu hauskoilla kuvilla. Lehdessä on paljon hauskoja tehtäviä, joita ratkomalla voit voittaa rahapalkintoja. Jokainen tuhti numero sisältää 52 sivua ratkottavaa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tilaa Ristikko-Leijona lehti tarjoushintaan

Niin kuin leijona on viidakon kuningas, on Ristikko-Leijona ristikkolehtien kuningas!

Ristikko-Leijona on noin joka toinen kuukausi (6 numeroa vuodessa) ilmestyvä 52-sivuinen ja edullinen ristikkolehti, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia ristikkotehtäviä monentasoisille tekijöille. Monipuolisessa lehdessä on mukana nyt myös ratkojien toivomia erikoistehtäviä. Lehteä julkaisee ristikko- ja harrastelehtiin erikoistunut Kolmiokirja.

Ristikko-Leijonan tehtävät on kuvitettu hauskoilla kuvilla, lehden ulkoasu on selkeä ja sen parissa on mukava viettää aikaa tehtäviä ratkoen.

Lehti sisältää runsaasti palkintotehtäviä, joita ratkomalla voit voittaa rahaa ja arpoja. Pääpalkinnot ovat yleensä useita satoja euroja.

Ristikko-Leijona on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena kotiin kannettuna. Lehti ilmestyy kuusi (6) kertaa vuodessa.

7 syytä tilata Ristikko-Leijona -lehti

  • Ristikko-Leijona tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia ristikkotehtäviä eritasoisille ratkojille, mukaan lukien lukijoiden toivomat erikoistehtävät.
  • Lehden tehtävät on kuvitettu humoristisilla kuvilla, mikä lisää ratkomisen iloa ja tekee tehtävien ratkomisesta miellyttävän ajanvietteen.
  • Ristikko-Leijonan selkeä ulkoasu tekee tehtävien ratkomisesta helppoa ja nautinnollista.
  • Lehti sisältää runsaasti palkintotehtäviä, joita ratkomalla voit voittaa jopa satoja euroja rahaa tai arpoja.
  • Ristikko-Leijona on edullinen ristikkolehti, jonka voit tilata edulliseen hintaan määräaikais- tai kestotilauksena, tai ostaa irtonumeroina lehtipisteistä.
  • Ristikkolehtiin erikoistuneen kustantajan ansiosta voit luottaa siihen, että Ristikko-Leijonat tarjoaa vain korkealaatuisia ristikoita ja muita tehtäviä.
  • Ristikoiden ratkaiseminen kehittää sanavarastoa sekä parantaa loogista ajattelua ja muistia.
Kenelle?

Ensiluokkaisten ristikkotehtävien ystäville

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

5/2015

Irtonumero

2,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram