Iisakin Ristikot

Iisakin Ristikot on Kolmiokirja Oy:n julkaisema visainen ristikkolehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehti sisältää haastavia aivopähkinöitä, kuten kuvaristikoita, tavuristikoita, avaruusristikoita, piilosanoja sekä erilaisia teemaristikoita.

Lehden tehtävät ovat kustantajan määrittelemällä vaikausasteikolla tasolla 9, jossa 1 on helpoin ja 10 vaikein.

Kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joissa upeat rahapalkinnot. Tilaa lehti ja aloita rahan ratkominen heti seuraavasta numerosta!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Iisakin Ristikot on ristikkolehtien arvostettu klassikko

Tilaa Iisakin Ristikot lehti tarjoushintaan

Iisakin Ristikot on suomalainen ristikkolehti, joka on vakiinnuttanut asemansa ristikkoharrastajien keskuudessa. Tämä lehti on suunniteltu heille, jotka etsivät älyllisiä haasteita ja nauttivat sanapelien tarjoamasta viihteestä. Lehti tarjoaa ratkojille monipuolisen valikoiman ristikoita ja sanatehtäviä, jotka kehittävät sanavarastoa, parantavat ongelmanratkaisutaitoja ja tarjoavat ennen kaikkea mukavaa ajanvietettä.

Ristikkolehtien kiistaton kuningas Iisakin Ristikot tarjoaa visaisten tehtävien ystäville mahdollisuuden haastaa itsensä ja samalla nauttia laadukkaista kotimaisista tehtävistä. Tämä klassikkolehti ilmestyy joka kuukauden ensimmäisenä päivänä ja tuo mukanaan monipuolisen kattauksen erilaisia ristikkohaasteita, joista riittää iloa ja älynystyröiden kutkutusta koko kuukaudeksi.

Iisakin Ristikot ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.

Monipuolisia tehtäviä

Iisakin Ristikot tarjoaa monipuolisia ja visaisia tehtäviä:

  • Kuvaristikot, joissa yhdistyvät visuaalinen äly ja sanalliset haasteet. Näissä tehtävissä kuvat toimivat vihjeinä, jotka auttavat löytämään oikeat sanat ristikkoon. Kuvaristikot ovat erityisen suosittuja niiden monipuolisuuden ja visuaalisen ilmeikkyyden ansiosta.
  • Tavuristikot testaavat lukijan sanavarastoa ja kielellistä nokkeluutta. Näissä tehtävissä sanoja muodostetaan tavuista, mikä tuo oman lisähaasteensa perinteisiin ristikkoihin verrattuna. Tavuristikot tarjoavat loistavan mahdollisuuden kehittää kielellisiä taitoja ja nauttia samalla älyllisestä haasteesta.
  • Avaruusristikot, joissa ratkaisusanoja erottavat väliruudut puuttuvat ja vihjeet on sijoitettu ristikon reuna-alueelle. Sanojen vaihtumispaikat on merkitty tai ne puuttuvat.
  • Kuva-arvoitukset ja piilosanat tarjoavat uudenlaisia tapoja testata aivonystyröitä. Kuva-arvoituksissa visuaaliset vihjeet ohjaavat ratkojaa kohti oikeita vastauksia, kun taas piilosanojen vihjeet ovat tiettyjen sääntöjen mukaan laadittuja, nokkeluutta vaativia sanaleikkejä.
  • Teemaristikot, jotka käsittelevät erityisesti tiettyä aihealuetta tai teemaa.

Lehden tehtävät ovat kustantajan määrittelemällä vaikeusasteikolla 9, jossa 1 on helpoin ja 10 vaikein.

Suuret rahapalkinnot

Iisakin Ristikot ei ole vain henkisen stimulaation lähde – se tarjoaa myös mahdollisuuden voittaa houkuttelevia rahapalkintoja. Jokaisesta ristikosta ja arvoituksesta on mahdollista voittaa rahapalkintoja, mikä lisää tehtävien ratkomiseen lisäjännitystä.

Lehden sisältämä bonuskilpailu tarjoaa mahdollisuuden voittaa jopa 1000 euroa, tehden ratkomisesta entistäkin palkitsevampaa.

Ilmestymispäivät

Iisakin Ristikot ilmestyy kuukausittain, yhteensä 12 kertaa vuodessa. Lehden uusi numero saapuu tilaajille joka kuukauden 1. päivä, joten ristikkoharrastajilla on aina jotain odotettavaa jokaisen kuukauden alussa.

Miksi tilata Iisakin Ristikot?

  1. Laadukkaita kotimaisia tehtäviä. Iisakin Ristikot tarjoaa korkeatasoisia ja huolella laadittuja tehtäviä, jotka pitävät mielen virkeänä ja tarjoavat monipuolisia haasteita.
  2. Säännöllinen julkaisu. Lehti ilmestyy joka kuukauden alussa, joten uusia haasteita on tarjolla jatkuvasti.
  3. Rahapalkinnot. Mahdollisuus voittaa merkittäviä rahasummia tekee ratkomisesta paitsi hauskaa myös palkitsevaa.
  4. Monipuolisuus. Laaja valikoima erilaisia ristikkotyyppejä varmistaa, että jokaiselle löytyy mieleistä ratkottavaa.

Älä jää paitsi tämän klassikkolehden tarjoamista haasteista ja palkinnoista. Tilaa Iisakin Ristikot jo tänään ja astu mukaan maailmaan, jossa älylliset haasteet ja jännittävät palkinnot odottavat ratkojaansa.

Tämä lehti on täydellinen valinta kaikille ristikkoharrastajille, jotka haluavat nauttia laadukkaista tehtävistä ja samalla testata älykkyyttään sekä onneaan.

Kenelle?

Visaisten ristikoiden ystäville

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Lukijaprofiili

53 % naisia, 47 % miehiä

Irtonumero

3,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram