Lätta Kryss

Rakastatko ristikoiden tekemistä, mutta inhoat sitä, kun joudut etsimään vastauksia? Siinä tapauksessa Lätta Kryss on ristikkolehti juuri sinulle. Ruotsin hauskimmat ja helpoimmat ristikot, yksinkertaisesti. Sopii esimerkiksi ruotsin kieltä harjoitteleville.

36-sivua yksinkertaisia ja hauskoja ristikoita heille, jotka haluavat välttää tietosanakirjoja ja netin sanakirjoja.

Lehti on ruotsinkielinen ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Lätta Kryss on ruotsalainen, kuukausittainen ristikkolehti. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi 2001 ja sitä julkaisee Aller Media

Se tarjoaa ihastuttavan sekoituksen helppoja ja keskivaikeita ristisanatehtäviä, jotka ovat hauskoja ja ovelilla kuvilla varustettuja. Kuvaristikoiden lisäksi lehdessä on muun muassa kryptoja ja sanatehtäviä.

Lätta Kryss tarjoaa sinulle ansaitsemaasi rentoutumista, mukavaa viihdettä sekä kuukausittain lukuisia hienoja palkintoja. Lisäksi saat terveellistä aivojumppaa!

Muiden kuin palkintotehtävien ratkaisut löytyvät lehden ilmestymisen jälkeen Allakorsord.se -sivustolta.

Lätta Kryss on tilattavissa Suomeen 3, 6, 12 tai 24 numeron automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena, sekä irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä hintaan 5,30 €/numero.

Kenelle?

Helppojen ruotsinkielisten ristikoiden ratkojille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Jonas Nirfalk

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

73 % naislukijoita, 27 % mieslukijoita

Irtonumero

5,30 € (Lehtipiste)

ISSN

1650-7509

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram