Lätta Kryss

Rakastatko ristikoiden tekemistä, mutta inhoat sitä, kun joudut etsimään vastauksia? Siinä tapauksessa Lätta Kryss on ristikkolehti juuri sinulle. Ruotsin hauskimmat ja helpoimmat ristikot, yksinkertaisesti. Sopii esimerkiksi ruotsin kieltä harjoitteleville.

36-sivua yksinkertaisia ja hauskoja ristikoita heille, jotka haluavat välttää tietosanakirjoja ja netin sanakirjoja. Lehti on ruotsinkielinen ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Katso Lätta Kryss-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Lätta Kryss on ruotsalainen, kuukausittain ilmestyvä ristikkolehti. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi 2001 ja sitä julkaisee Aller Media.

Lätta Kryss tarjoaa ihastuttavan sekoituksen helppoja ja keskivaikeita ristisanatehtäviä, jotka ovat hauskoja ja ovelilla kuvilla varustettuja. Kuvaristikoiden lisäksi lehdessä on muun muassa kryptoja ja sanatehtäviä.

Tämä ristikkolehti tarjoaa ansaitsemaasi rentoutumista, mukavaa viihdettä sekä kuukausittain lukuisia hienoja palkintoja. Lisäksi saat terveellistä aivojumppaa!

Lätta Kryss on tilattavissa Suomeen 3, 6, 12 tai 24 numeron automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena, sekä irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä hintaan 5,30 €/numero.

Kenelle?

Helppojen ruotsinkielisten ristikoiden ratkojille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Jonas Nirfalk

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

73 % naislukijoita, 27 % mieslukijoita

Irtonumero

5,30 € (Lehtipiste)

ISSN

1650-7509

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram