Sudoku för Alla

Sudoku för Alla on 100-sivuinen ruotsalainen sudokulehti, joka tarjoaa eritasoisia sudokutehtäviä helpoista hieman haastavampiin sekä runsaasti jättisudokuja.

Jokainen numero sisältää 179 tehtävää ja niiden ratkaisut samasta lehdestä. Lehti ilmestyy näppärässä taskukoossa, joka on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun tai reppuun.

Tilaa Sudoku för Alla nyt kampanjahintaan!

Katso Sudoku för Alla-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Sudoku för Alla on ruotsalainen sudokulehti, joka tarjoaa 100 sivua eritasoisia sudokutehtäviä: 22 helppoa, 72 keskivaikeaa, 24 vaikeaa ja 13 jättisudokua. Lehti on perustettu vuonna 2005 ja sitä julkaisee Aller Media.

Sudoku för Alla ilmestyy kuukausittain pienessä ja näppärässä formaatissa, joka on helppo ottaa mukaan esimerkiksi bussiin tai junaan.

Sudokuja kannesta kanteen. Ratkaisut löytyvät samasta lehdestä. Tarvitset vain kynän, kumin ja reilusti aikaa!

Sudoku för Alla on saatavissa Lehtipisteistä kautta maan (irtonumerohinta 5,20 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen 3, 6, 12, tai 24 numeron määräaikaistilauksena. Vuodessa ilmestyy 12 numeroa. Lehti on kokonaan ruotsinkielinen.

Kenelle?

Ruotsalaisten sudokujen ystäville

Ilmestyy

Kuukausittain, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Jonas Nirfalk

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

54 % naislukijoita, 46 % mieslukijoita

Irtonumero

5,20 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram