Härliga Hund

Ruotsalainen Härliga Hund on moderni lifestyle-lehti nykyaikaisille koiranomistajille. Se on täynnä iloista elämää koiran kanssa, fiksuja vinkkejä ja runsaasti hyviä ideoita, jotka voit ottaa käyttöösi arkeesi koiran kanssa.

Kerran kuussa ilmestyvä Härliga Hund tarjoaa paljon tietoa koirista, aktiviteeteista ja rentoutumisesta. Se palvelee sinua, joka rakastat elämää koiran kanssa!

Härliga Hund on ruotsalainen aikakauslehti moderneille koiranomistajille täynnä inspiraatiota elämään koiran kanssa. Runsaasti tietoa koirista, aktiviteeteista, rentoutumisesta, naurua ja paljon rakkautta! Se palvelee kaikkia, jotka rakastavat elämään koirien kanssa.

Ruotsin paras koiralehti

Uudistuneella Härliga Hund -lehdellä on uusi ulkoasu ja sisältö. Se vastaa kasvaneeseen kiinnostukseen koiria kohtaan luomalla pippurisen ja inspiroivan lehden elämästä koiran kanssa. Elämä koiran kanssa on enemmän kuin sen ulkoiluttamista ja kouluttamista. Niinpä lehti tarjoaa myös reportaaseja koirien ravinnosta, muodista, matkailusta sekä jännittävää luettavaa ihmissuhteista, psykologiasta ja liikuttavista kohtaloista – aina keskittyen koiriin!

Lue fantastisista koirista, miten parannat koiran pienet vaivat, miten työssäkäynti koiran kanssa onnistuu, parhaista koirien herkuista, uusimmista koiratrendeistä, kodeista ja paljosta muusta.

Nämä saat Härliga Hundin lukijana:

  • Ihanaa inspiraatiota. Uusia ideoita kaikkeen mikä koskettaa elämistä koiran kanssa.
  • Nautittavaa koiranelämää. Jännittävää luettavaa, liikuttavia kohtaloita, tunnustuksia ja naurua.
  • Järkeviä ratkaisuja. Vihjeitä ja vinkkejä pieniin ja isoihin arjen pulmiin.
  • Hyvinvointivinkkejä. Itsehoitoa, terveyttä, lääkkeitä ja ravintoa.
  • Viisaita neuvoja. Apua kaikkeen pennun hankkimisesta koiravakuutuksiin.
  • Shoppailua. Uusimmat, parhaat ja hauskimmat tuotteet niin koirille kuin niiden omistajillekin.
  • Koulutus ja valmennus. Harjoituksia ja koulutusvinkkejä sekä sinulle että koirallesi.
  • Tee itse -ohjeita. Hauskoja ideoita, joilla valmistat itse herkut koirallesi tai virkkaan puseron chihuahuallesi.
  • Ja paljon, paljon muuta!

 

Härliga Hund logo

Härliga Hundin nettisivut toimivat kaikkien koiria rakastavien kohtaamispaikkana, josta löydät lisää tietoa koiran elämästä, ravinnosta ja terveydestä sekä kilpailuja, blogeja ja koirakoulun. Lehteä voi seurata myös Facebookissa, jossa sillä on yli 35 000 tykkääjää, sekä Instagramissa, jossa sitä seuraa yli 6 100 koirafania.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteistä kautta maan (irtonumerohinta 7,95 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna puolen vuoden (6 numeroa) tai koko vuoden (12 numeroa) tilausjaksolla automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena.

Kenelle?

Kaikille, jotka rakastavat elämää koiran kanssa!

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Petra Aschberg

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

72 000 (Orvesto 2014)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

75 % naislukijoita, 25 % mieslukijoita, suurin lukijaryhmä 25-59 -vuotiaat (TNS -Sifo Orvesto 2012 helår)

Irtonumero

7,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1653-140X

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram