BBC Wildlife

Brittiläinen BBC Wildlife on välttämätön oppaasi luonnon ihmeelliseen maailmaan. Se esittelee kauneinta luontoa ja auttaa sinua kokemaan ja nauttimaan luonnosta enemmän.

Kuukausittain henkeäsalpaavia valokuvia, informatiivisia artikkeleja läheltä ja kaukaa, käytännön neuvoja ja paljon muuta. Pakollista luettavaa kaikille, joille luonto on lähellä sydäntä. Nautitpa sitten lintujen ruokinnasta puutarhassasi, villieläinten bongailusta niiden luonnollisissa elinympäristöissä tai upeista safarimatkoista Afrikassa, tämä on lehti juuri Sinulle.

Koe luonnon ihme ja kauneus kiehtovien artikkelien ja maailman parhaiden luontokuvaajien upeiden valokuvien kautta. BBC Wildlife tilattavissa nyt Suomeen 12 kuukauden määräaikaistilauksena!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tilaa BBC Wildlife lehti tarjoushintaan

BBC Wildlife on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka käsittelee luontoa. Lehden toiminnasta vastaa BBC Magazines ja sitä kustantaa Immediate Media Company.

BBC Wildlife perustettiin tammikuussa 1963 nimellä Animals Magazine ja sen päätoimittajana toimi elokuvaohjaaja Armand Denis. Vuonna 1974 lehden nimeksi tuli Wildlife. Marraskuussa 1983 lehdestä tuli osa BBC Magazinesia ja se nimettiin BBC Wildlifeksi.

Vuodesta 1981 lähtien lehteä toimitti 23 vuoden ajan Rosamund Kidman Cox. Toukokuussa 2004 lehti siirtyi Origin Publishing -kustantajalle, josta tuli myöhemmin osa Immediate Mediaa.

Discover Wildlife

Minkälainen lehti BBC Wildlife on?

BBC Wildlife on luonnon juhlaa ja ehdoton ykkönen luontolehtien kategoriassa. Se pyrkii innostamaan lukijoitaan silkalla luonnon kauneudella, sekä auttaa heitä ymmärtämään ja arvostamaan todella hämmästyttävää maailmaa ympärillämme.

Lehti on täynnä kiehtovia ja informatiivisia asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleja, jotka on kuvitettu palkituilla valokuvilla.

e on lehti, joka on olennaista luettavaa kaikille, joiden intohimona on luonto – niin lähellä kotoa, kuin ympäri maailmaakin.

Sivistävää, viihdyttävää ja inspiroivaa lukemista, henkeäsalpaavia kuvia ja kiehtovia tarinoita.

Tutustu lehteen tarkemmin muualla netissä:

Kenelle?

Heille, joiden intohimo on luonto

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media Company

Päätoimittaja

Sheena Harvey

Ensimmäinen numero

tammikuussa 1963

Levikki

36 000 (ABC 2014)

Lukijamäärä

223 000 (ABC 2014)

Lukijaprofiili

51 % naislukijoita, 49 % mieslukijoita (Immediate Media 2016)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0265-3656

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram