Min Häst

Min Häst on Ruotsin Hevoshullu ja maan suurin lehti kaikille hevosten ystäville. Lehdestä löydät upeita sarjakuvia, tietosivuja, artikkeleja, julisteita ja lukusivuja. Mukana on tietysti myös Mulle-poni!

Min Häst on sekoitus hauskaa, viihteellistä, jännittävää ja opettavaista sisältöä, joka sopii 7-14 -vuotiaille tytöille – ja miksei myös pojille. Uusia sarjoja, vanhoja suosikkeja ja hevostietoa, joista riittää iloa pitkäksi ajaksi.

Lehti ilmestyy 26 kertaa vuodessa, joista kuusi on paksumpia tuplanumeroita. Jokaisen numeron mukana tulee pieni lahja!

Min Häst

Min Häst on lapsille ja teini-ikäisille suunnattu ruotsinkielinen hevoslehti. Se on ilmestynyt Ruotsissa vuodesta 1972 alkaen, jolloin se ilmestyi neljä kertaa vuodessa. Vuodesta 1993 lähtien se on ilmestynyt 27 kertaa vuodessa eli noin joka toinen viikko. Lehteä julkaisee Egmont Kids Media Nordic AB, joka on lasten- ja nuortenmedian sekä pelien markkinajohtaja Ruotsissa.

Monipuolista hevossisältöä ja Mulle-poni

Min Häst -lehden sisältö on monipuolinen. Etupäässä se sisältää sarjakuvia, mutta siinä on runsaasti myös raportteja, artikkeleita sekä tietoa hevosista ja ratsastuksesta.

Lehdessä julkaistaan Lena Furbergin luomaa suosittua Mulle99-sarjaa, joka käsittelee sekavaa Mulle-ponia ja hänen ystäviään. Silverpilen (tai pelkkä Pilen) on harmaa poni, jonka omistaa Kajsa. Kajsa ja Mullen omistaja Molly ovat parhaita ystäviä. Tallikissa Edgar ja lemmikkikani Tulpanöra asuvat Mullen kanssa tallissa. Mullen isä Äskmolnet oli kuuluisa rodeo-ori ja hänen äitinsä oli Smörblomma-niminen vuonohevonen. Åskmolnet kuoli, kun hän kerran hyppäsi pää edellä seinään rodeossa ja Smörblomma kuoli luultavasti rauhallisesti korkean ikänsä takia samalla maatilalla, jossa Mulle kasvoi. Mulle härnää usein Mollya, ja vaikka Molly suuttuukin siitä, he rakastavat silti toisiaan.

Lehden nettisivuilta löytyy rotutietoa, tapahtumia, askartelua ja kivoja kilpailuja. Sivuilla voi tutustua Mulle-sarjan luojaan Lena Furbergiin sekä ostaa hänen luomiaan kirjoja ja Min Häst -aiheisia fanituotteita.

Kuvat: Lehden Facebook-sivut, Egmont Univers

Kenelle?

7-14 -vuotiaille hevostytöille ja -pojille

Ilmestyy

27 kertaa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kids Media Nordic AB

Päätoimittaja

Katarina Oldenburg

Ensimmäinen numero

1972

Levikki

26 500 (painos)

Lukijaprofiili

95 % tyttöjä, 5 % poikia

Irtonumero

8,80 € (Lehtipiste)

ISSN

0345-7990

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram