Bilar

Bilar oli ruotsalainen lastenlehti, joka perustui Disney-Pixarin huippusuosittuun Autot-elokuvaan. Lehti oli suunnattu 3-10 -vuotiaille lapsille.

Bilar-lehdessä esiintyivät elokuvasta tutut hahmot, kuten Salama McQueen, Martti, Salli Carrera ja monet muut. Lehti sisälsi myös lapsille sopivia arvoituksia, pelejä, julisteita, askartelua ja sarjakuvia.

Bilar-lehden julkaiseminen päättyi ja viimeiseksi numeroksi jäi 3/2023.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Bilar on ruotsalainen lastenlehti, joka perustuu huippusuosittuun Autot-elokuvaan. Lehdessä esiintyvät kaikki elokuvasta tutut hahmot, kuten Salama McQueen, Martti, Salli Carrera, Doc Hudson, Ramone, Kunkku, Klainari, Kessu, Luigi ja monet muut.

Bilar on on täynnä lapsille sopivia jännittäviä arvoituksia, hauskoja pelejä, isoja julisteita, askartelua, värityssivuja ja sarjakuvia. Jokaisen numeron mukana tulee hieno pikkuauto, joita on ilo kerätä ja kartuttaa omaa kokoelmaa.

Kenelle?

3-10 -vuotiaille lapsille

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Kids AB

Päätoimittaja

Sofie Nilsson

Levikki

21 000 (painos)

Lukijaprofiili

64 % poikia, 36 % tyttöjä

Irtonumero

8,20 € (Lehtipiste)

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram