Bamse Kul att Lära

Bamse Kul att Lära on täysin uudenlainen konsepti, jossa lapsi oppii pedagogisella tavalla. Lehden joka numero tarjoaa niin sinulle kuin lapsellesikin mahdollisuuden oppia uutta – sarjan päähenkilöistä, dinosauruksista, numeroista, poliisista, palokunnasta, kellosta, eläimistä ja monista muista asioista.

Bamse Kul att Lära ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja se on suunnattu 4-7 -vuotiaille lapsille. Lehti on tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena.

Lähde mukaan Bamsen ja hänen ystäviensä uusiin seikkailuihin sarjakuvien, hauskojen faktojen ja tehtävien kanssa!

Bamse Kul att Lära -lehden esittely

Bamse Kul att Lära on 4–7-vuotiaille lapsille suunnattu hauska ja opettavainen lehti, jossa esiintyvät monet Bamse-sarjakuvista tutut hahmot. Kuva: Story House Egmont.

Bamse Kul att Lära on 4–7-vuotiaille lapsille suunnattu hauska ja opettavainen lehti, jossa esiintyvät monet Bamse-sarjakuvista tutut hahmot. Kuva: Story House Egmont.

Bamse Kul att Lära (suom. "Bamse - Hauska oppia") on ainutlaatuinen lehti, joka on suunniteltu erityisesti 4–7-vuotiaille lapsille tarjoamaan hauskoja ja opettavaisia hetkiä yhdessä koko perheen kanssa. Lehti on täynnä mielenkiintoisia aktiviteetteja, tehtäviä ja tarinoita, jotka on luotu herättämään lasten uteliaisuus ja rakkaus oppimiseen.

Bamse Kul att Lära on suunnattu ruotsinkielisille lapsille. Se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, tuoden jokaisessa numerossa uusia teemoja ja oppimiskokemuksia. Lehti soveltuu erinomaisesti niin tytöille kuin pojillekin, ja se on oivallinen apuväline vanhemmille ja opettajille, jotka haluavat tukea lapsen varhaista oppimista ja kehitystä.

Lehti on kehitetty tiiviissä yhteistyössä pedagogien kanssa, jotta sen sisältö olisi sekä viihdyttävää että opettavaa. Jokainen numero sisältää huolellisesti suunniteltuja tehtäviä ja tarinoita, jotka auttavat lapsia oppimaan tärkeitä taitoja, kuten aakkoset, numerot, kellon lukemisen ja paljon muuta. Yhteistyö opettajien kanssa varmistaa, että lehden sisältö vastaa pedagogisia vaatimuksia ja tukee lasten kognitiivista ja sosiaalista kehitystä.

Bamse Kul att Lära tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia leikkien ja seikkailujen kautta. Tämä lehti on täydellinen tapa tukea lasten oppimista ja antaa heille eväitä elinikäiseen oppimisen iloon.

Lehti ja sen tarkoitus

Bamse Kul att Lära -lehden ytimessä on oppimisen ilo. Lehden jokainen numero on suunniteltu herättämään lasten uteliaisuus ja into oppia uusia asioita. Lehden sisällöissä yhdistyvät leikki ja oppiminen, mikä tekee oppimisesta hauskaa ja palkitsevaa. Lapset pääsevät tutkimaan maailmaa Bamsen ja hänen ystäviensä seurassa, mikä tekee oppimisprosessista seikkailun. Hauskat tehtävät, värikkäät kuvitukset ja mukaansatempaavat tarinat luovat ympäristön, jossa lapset voivat nauttia oppimisesta ilman paineita.

Bamse Kul att Lära on kehitetty tiiviissä yhteistyössä pedagogien kanssa, mikä takaa, että lehden sisältö on pedagogisesti perusteltua ja tukee lasten kokonaisvaltaista kehitystä. Lehden tehtävät ja tarinat on suunniteltu tukemaan eri oppimisen alueita, kuten kielellistä, matemaattista, sosiaalista ja motorista kehitystä.

 • Rakenne ja sisältö: Jokainen numero on huolellisesti rakennettu tarjoamaan monipuolisia oppimiskokemuksia. Tehtävät ja tarinat etenevät loogisesti ja tukevat toisiaan, mikä auttaa lapsia omaksumaan uusia taitoja johdonmukaisesti.
 • Kielellinen kehitys: Lehdessä on paljon aakkosiin, sanoihin ja tarinoihin liittyviä tehtäviä, jotka auttavat lapsia kehittämään lukutaitoa ja sanavarastoa.
 • Matemaattinen ajattelu: Numerotehtävät ja laskemispelit kehittävät lasten matemaattista ajattelua ja numeroiden tuntemusta.
 • Luonnontieteet ja ympäristö: Metsän eläimiä ja luontoa käsittelevät osiot herättävät lasten kiinnostuksen ympäröivää maailmaa kohtaan ja lisäävät heidän tietämystään luonnosta.
 • Sosiaaliset taidot: Ryhmätehtävät ja tarinat, joissa Bamse ja hänen ystävänsä kohtaavat erilaisia haasteita, auttavat lapsia ymmärtämään yhteistyön ja ystävyyden merkitystä.

Yhteistyössä pedagogien kanssa luotu sisältö varmistaa, että lehden jokainen numero on sekä viihdyttävä että opettavainen. Tämä lähestymistapa tekee Bamse Kul att Lära -lehdestä arvokkaan työkalun sekä vanhemmille että opettajille, jotka haluavat tukea lasten varhaiskasvatusta ja oppimista.

Pääteemat

Bamse Kul att Läran keskeisiä teemoja ovat muiden muassa:

 • Aakkoset ja kirjaimet: Kirjainten väritys ja etsintä, piirtämis- ja kirjoitusharjoitukset sekä aakkoslaulut auttavat lapsia oppimaan aakkosia ja kirjaimia hauskalla tavalla.
 • Numerot ja laskeminen: Numeroiden tunnistaminen, yksinkertaiset pelit, matematiikkaan liittyvät tarinat sekä lehtien mukana tulevat harjoituskirjat auttavat lapsia pääsemään alkuun numeroissa ja laskemisessa.
 • Kellon lukeminen: Kellotaulutehtävät, leikit ja pelit, kellon askarteluohjeet, sekä tarinat, joissa Bamse ystävineen käyttävät kelloa, tekevät kellonaikojen oppimisesta hauskaa ja helppoa.
 • Metsän eläimet: Eläintarinat, luontoretkitehtävät, luontoon liittyvät askartelut ja ohjeet vievät lapset luontoon ja metsän siimekseen, missä he voivat oppia eri eläimistä ja luonnosta.
 • Riimit ja lorut: Kevyet sanalliset tehtävät, runopelit, riimit ja lorut sekä sanataideaskartelut auttavat lapsia kehittämään kielellisiä taitojaan.

Julkaisutiedot

Ilmestymiskerrat

Bamse Kul att Lära -lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, tarjoten säännöllisesti uusia ja jännittäviä oppimiskokemuksia lapsille.

Jokainen numero keskittyy eri teemoihin ja tarjoaa monipuolisia tehtäviä ja tarinoita, jotka pitävät lasten mielenkiinnon yllä ja tukevat heidän oppimistaan vuoden ympäri.

Tämä on lehti, jonka seuraavaa numeroa lapsi alkaa odottaa jo hyvissä ajoin!

Lehden saatavuus

Tilaajat saavat Bamse Kul att Lära -lehden aina ennen kuin se ilmestyy kauppojen hyllyille. Tämä tarkoittaa, että tilaajat eivät koskaan jää paitsi yhdestäkään numerosta, ja he voivat nauttia lehden sisällöstä ensimmäisten joukossa. Lehden tilaaminen varmistaa, että lapsesi saa oppimismateriaalia säännöllisesti ja ajoissa.

Bamse Kul att Lära -lehti on tilattavissa TilaaLehti.fi-sivuston kautta puolen vuoden ja vuoden tilausjaksolla:

 • 6 kk:n tilaus sisältää 3 kivaa numeroa ja on erinomainen tapa tutustua lehteen ja selvittää, mitä lapsi pitää siitä.
 • 12 kk:n tilaus sisältää kaikki 6 vuoden aikana ilmestyvää numeroa ja on paras tapa varmistaa, ettei yhtään numeroa jää välistä.

TilaaLehti.fi-sivuston kautta tehdyt tilaukset ovat määräaikaisia, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta. Saat hyvissä ajoin ennen tilausjakson päättymistä muistutuksen, jonka jälkeen voit päättää jatkatko tilaustasi.

Tilaajien edut

Bamse Kul att Lära -lehden tilaajille on tarjolla erityisiä etuja, jotka tekevät oppimisesta entistäkin hauskempaa ja palkitsevampaa:

 • Bamses Kompisklubb jäsenyys: Tilaajat liittyvät automaattisesti Bamses Kompisklubbiin – kaveriklubiin, joka tarjoaa monia hauskoja ja opettavaisia lisäetuja. Klubijäsenyys tuo mukanaan erityisiä tarjouksia ja yllätyksiä, jotka rikastuttavat lasten lukukokemusta.
 • Bamses Skattkista -sovellus: Lehden tilaajat saavat pääsyn Bamses Skattkista -sovellukseen, joka on täynnä pelejä, äänikirjoja, musiikkia ja elokuvia. Tämä sovellus tarjoaa lapsille viihdyttävää ja opettavaista sisältöä, joka täydentää lehden antia ja tarjoaa lisää oppimismahdollisuuksia digitaalisessa muodossa.
 • Tilaajalahjat: Bamse Kul att Lära -lehden tarjoukset sisältävät usein tilaajalahjan, joka voi olla esimerkiksi kiva Bamse-aiheinen käyttötavara tai vaikkapa ylimääräinen numero.

Näiden etujen ansiosta Bamse Kul att Lära -lehti on enemmän kuin pelkkä lehti – se on kokonaisvaltainen oppimiskokemus, joka yhdistää perinteisen lukemisen ja digitaalisen viihteen, tarjoten lapsille monipuolisia tapoja oppia ja kasvaa.

Ryhdy Bamse Kul att Lära -lehden tilaajaksi jo tänään!

Bamse Kul att Lära -lehti on enemmän kuin vain lastenlehti – se on kokonaisvaltainen oppimiskokemus, joka tukee lasten kognitiivista, sosiaalista ja emotionaalista kehitystä. Lehden monipuolinen sisältö, joka kattaa aakkoset, numerot, kellon lukemisen, metsän eläimet sekä riimit ja lorut, tarjoaa lapsille hauskoja ja opettavaisia hetkiä. Pedagogisesti suunnitellut tehtävät ja tarinat innostavat lapsia oppimaan uusia asioita ja kehittämään tärkeitä taitoja, jotka ovat hyödyllisiä heidän tulevaisuudessaan.

Lehden säännöllinen ilmestyminen ja tilaajaedut, kuten pääsy Bamses Skattkista -sovellukseen, tekevät oppimisesta jatkuvaa ja monipuolista. Lehti sopii yhtä hyvin sekä pojille että tytöille tarjoten kaikille lapsille innostavia oppimiskokemuksia.

Liittymällä Bamse Kul att Lära -lehden tilaajaksi, saat monia etuja ja varmistat, että lapsesi ei jää paitsi yhdestäkään jännittävästä numerosta. Tilaa lehti nyt ja liittykää Bamses Kompisklubbiin, jolloin saatte:

 1. Kuusi numeroa vuodessa suoraan kotiin kannettuna ennen kuin ne ilmestyvät kauppoihin.
 2. Pääsyn Bamses Skattkista -sovellukseen, joka tarjoaa pelejä, äänikirjoja, musiikkia ja elokuvia – kaikki suunniteltu tukemaan lapsen oppimista ja viihdyttämistä.
 3. Erityisiä tarjouksia ja yllätyksiä klubijäsenille, jotka tekevät oppimiskokemuksesta vieläkin hauskempaa.

Tilaa Bamse Kul att Lära -lehti jo tänään ja anna lapsellesi mahdollisuus oppia ja kasvaa yhdessä Bamsen ja hänen ystäviensä kanssa. Oppiminen voi olla hauskaa ja palkitsevaa, ja Bamse Kul att Lära -lehti on täydellinen kumppani tälle matkalle!

Kenelle?

4-7 -vuotiaille lapsille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Kids AB

Päätoimittaja

Charlotta Borelius

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram