Bamse Kul att Lära

Bamse Kul att Lära on täysin uudenlainen konsepti, jossa lapsi oppii pedagogisella tavalla. Lehden joka numero tarjoaa niin sinulle kuin lapsellesikin mahdollisuuden oppia uutta – sarjan päähenkilöistä, dinosauruksista, numeroista, poliisista, palokunnasta, kellosta, eläimistä ja monista muista asioista.

Bamse Kul att Lära ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja se on suunnattu 4-7 -vuotiaille lapsille. Lehti on tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena.

Lähde mukaan Bamsen ja hänen ystäviensä uusiin seikkailuihin sarjakuvien, hauskojen faktojen ja tehtävien kanssa!

Katso Bamse Kul att Lära-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Bamse Kul att Lära (suom. "Bamse - Hauska oppia") on joka toinen kuukausi ilmestyvä opettavainen lastenlehti, jota julkaisee Egmont Kärnan.

Yhteistyössä kasvattajien kanssa tehtävä Bamse Kul att Lära kattaa monenlaisia aiheita, kuten aakkoset, numerot, kello, metsän eläimet, riimit jne. Lehti on suunnattu 4-7 -vuotiaille lapsille.

Lehti sisältää monipuolisen yhdistelmän eri tasoisia harjoituksia, joissa seurataan viivoja, väritetään kuvia ohjeiden mukaan, etsitään rimmaavia sanoja, kirjoitetaan sanoja jne. Lehden mukana tulee myös pieniä yllätyksiä, kuten julisteita ja muita.

Täydellinen lehti lahjaksi lapselle, joka opettelee numeroita ja aakkosia.

Lisätietoa lehdestä ruotsiksi.

Kenelle?

4-7 -vuotiaille lapsille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Kids AB

Päätoimittaja

Charlotta Borelius

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram