Humorkavalkad

Åsa-Nisse ja Lilla Fridolf ovat käsitteitä ruotsalaisessa sarjakuvamaailmassa. Humorkavalkad-lehdessä he yhdistävät voimansa tarjoten lehden lukijoille fantastista huumoria.

Åsa Nisse tunnetaan parhaiten keksijänä, kalavarkaana, hirvenmetsästäjänä ja yleisesti kekseliäänä hahmona, joka pitää koko seutua pelossa kepposillaan. Lilla Fridolf jakaa aikansa toimistonjohtajan työnsä ja helposti kiivastuvan vaimonsa Selman välillä. Hän on tohvelisankarin henkilöitymä.

Tilaa kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Humorkavalkad-lehti nyt ja hyppää mukaan kaksikon vauhdikkaisiin seikkailuihin!

Humorkavalkad (aik. Humorklassiker, alaotsikolla Åsa-Nisse och Lilla Fridolf) on ruotsalainen, vuonna 2007 perustettu sarjakuvalehti, jota julkaisee Egmont. Lehti on yhdistelmä Åsa-Nissen ja Lilla Fridolfin aiemmin omista lehdistä.

Parhaat ruotsalaisklassikot – nyt samassa lehdessä!

Sekä Åsa Nisse että Lilla Fridolf ovat käsitteitä ruotsalaisessa sarjakuvamaailmassa. Vuodesta 2007 lähtien he ovat esiintyneet samassa lehdessä tarkoituksenaan tavoittaa korkealaatuisia ruotsalaisia sarjoja rakastavat lukijat.

Åsa Nisse tunnetaan parhaiten keksijänä, kalavarkaana, hirvenmetsästäjänä ja yleisesti hyvin kekseliäänä hahmona. Lilla Fridolf jakaa aikansa työnsä toimistonjohtajana ja helposti kiivastuvan vaimonsa Selman välillä. Hän on varsinainen tohvelisankarin henkilöitymä.

Huumoria parhaimmillaan!

Muita lehdessä esiintyviä sarjoja ovat:

  • Familjen Flax
  • Hagbard Handfaste
  • Oskar
  • Viltliv
  • Blondie
  • Medelålders plus
  • Flygsoldat 113 Bom
  • Klotjohan
  • 47:an Löken

Lehti on saatavilla irtonumerona Lehtipisteistä (7,40 €/numero, 2016) sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää kuusi hauskaa numeroa.

Kenelle?

Laadukkaan ruotsalaisen sarjakuvahuumorin ystäville

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Kids AB

Päätoimittaja

Mikael Gauffin / Daniel Carlsson / Germund Von Wowern

Ensimmäinen numero

2007

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

73 % mieslukijoita, 27 % naislukijoita

Irtonumero

7,40 € (Lehtipiste)

ISSN

1653-980X

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram