Frost

Tervetuloa Arendelliin! Tapaa Elsa, Anna ja kaikki heidän ystävänsä Frozen-elokuvasta tuttujen ihanien sarjakuvien, hauskojen askartelujen ja visaisten arvoistusten parissa. Noin 36-sivuinen Frost-lehti on viimein saatavana myös tilaajille.

Ruotsinkielinen lehti on suunnattu 5-10 -vuotiaille Frozen-faneille. Se ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja joka numeron mukana tulee pieni Frost-aiheinen lahja.

Katso Frost-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Frost lehtitarjous

Oletko sinä tai joku läheisesi Frozen- eli ruotsiksi Frost-fani, kuten me muutkin? Siinä tapauksessa olet löytänyt lehden, joka varmasti kiinnostaa sinua!

Lehden mukana lähdet matkalle Arendellen kuningaskuntaan, jossa tapaat elokuvasta tuttuja hahmoja, kuten Elsan ja Annan sekä heidän ystävänsä, jotka vievät sinut mukanaan jännittäviin ja hauskoihin seikkailuihin lyhyissä ja helposti ymmärrettävissä sarjakuvatarinoissa. Sarjat ovat kauniisti piirrettyjä ja värikkäitä.

Frost-lehden tilaajana pääset ratkaisemaan visaisia pulmia ja arvoituksia, tekemään viihdyttäviä käsitöitä ja oppimaan uusia leikkejä. Se tarjoaa runsaasti mukavaa tekemistä aina uuden numeron ilmestyessä.

Lehteä julkaisee Egmont Publishing AB ja siitä ilmestyy 8 maagista numeroa vuosittain. Frost-lehti perustettiin lasten ja aikuisten sydämet sulattaneen Frozen-elokuvan ilmestymisen jälkeen vuonna 2015.

Tunnetko jonkun, joka rakastaa Frozenia? Uskotko, että hän arvostaisi Frost-lehden tilausta, joka tarjoaa ihanaa luettavaa, hauskoja leikkejä ja askartelua? Etsitkö syntymäpäivälahjaa hänelle? Siinä tapauksessa lehden lahjatilaus on juuri se mitä etsit!

Kenelle?

5-10 -vuotiaille Frozen-faneille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

2015

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram