Frost

Tervetuloa Arendelliin! Tapaa Elsa, Anna ja kaikki heidän ystävänsä Frozen-elokuvasta tuttujen ihanien sarjakuvien, hauskojen askartelujen ja visaisten arvoistusten parissa. Noin 36-sivuinen Frost-lehti on viimein saatavana myös tilaajille.

Ruotsinkielinen lehti on suunnattu 5-10 -vuotiaille Frozen-faneille. Se ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja joka numeron mukana tulee pieni Frost-aiheinen lahja.

Lumoudu Arendellen maailmasta matkalla Frost-lehden kanssa

Frost lehtitarjous

Oletko sinä tai joku läheisesi Frozen- eli ruotsiksi Frost-fani? Jos vastaus on kyllä, olet löytänyt täydellisen lehden!

Frost-lehti vie sinut mukaansa Arendellen kuningaskuntaan, jossa pääset tapaamaan elokuvasta tuttuja hahmoja, kuten Elsan ja Annan, sekä heidän ystävänsä.

Lehti tarjoaa jännittäviä ja hauskoja seikkailuja lyhyissä ja helposti ymmärrettävissä sarjakuvatarinoissa, jotka on kauniisti piirretty ja värikkäästi kuvitettu.

Lehti ja sen sisältö

Frost-lehden tilaajana pääset nauttimaan monipuolisista sisällöistä, jotka ovat suunniteltu inspiroimaan ja viihdyttämään. Lehden jokaisessa numerossa on runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kuten:

  • Sarjakuvia – Seuraa Elsan, Annan ja heidän ystäviensä seikkailuja kauniisti piirretyissä ja värikkäissä tarinoissa.
  • Kivoja pulmia ja arvoituksia – Ratkaise visaisia pulmia ja kehitä älyllisiä taitojasi.
  • Käsitöitä ja askartelua – Tee viihdyttäviä pieniä käsitöitä ja askarteluja, jotka tuovat Frozen-maailman elävästi kotiisi.
  • Leikkejä ja pelejä – Opi uusia leikkejä Annan, Elsan ja muiden hahmojen kanssa. Ne tarjoavat hauskaa tekemistä koko perheelle!

Ilmestyminen ja lahjat

Lehteä julkaisee Egmont Publishing AB, ja siitä ilmestyy 8 maagista numeroa vuosittain.

Jokainen numero sisältää aina ylimääräisen pienen Frost-aiheisen lahjan, joka voi olla esimerkiksi pieni lelu, tarroja tai muita yllätyksiä, jotka tuovat lisäiloa lehden lukemiseen ja seuraavaksi ilmestyvän numeron odotteluun.

Frost-lehti perustettiin pian lasten ja aikuisten sydämet sulattaneen Frozen-elokuvan ilmestymisen jälkeen vuonna 2015.

Digilehti

Lehden tilaajana saat myös pääsyn lehden digitaaliseen versioon Flipp-sovelluksen kautta.

Digilehden ansiosta voit lukea ensimmäisen lehtesi heti tilauksen jälkeen ennen kuin ensimmäinen painettu lehti saapuu sinulle postitse.

Saat myös pääsyn arkistoon, josta löydät lehden aikaisempia numeroita.

Flipp-sovellus toimii iPhoneille, iPadeilla, Android-laitteilla ja tietokoneella.

Tilausvaihtoehdot

Frost-lehti on nyt tilattavissa myös Suomeen 6 kk:n tai 12 kk:n tilausjaksolla. TilaaLehti.fi-sivuston ja sen yhteistyökumppaneiden kautta valittavinasi on sekä määräaikaisia että jatkuvia kestotilausvaihtoehtoja.

  • Kestotilaus jatkuu automaattisesti ja tarjoaa edullisemman hinnan pitkällä aikavälillä.
  • Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa ja on hyvä vaihtoehto myös lahjatilauksiin-
  • Lahjatilaus. Voit tilata Frost-lehden lapselle lahjaksi valitsemalla seuraavalla sivulla lahjatilaus, ja täyttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Tunnetko jonkun, joka rakastaa Frozenia? Uskotko, että hän arvostaisi Frost-lehden tilausta, joka tarjoaa ihanaa luettavaa, hauskoja leikkejä ja askartelua? Etsitkö syntymäpäivälahjaa hänelle? Siinä tapauksessa lehden lahjatilaus on juuri se mitä etsit!

Kenelle?

5-10 -vuotiaille Frozen-faneille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing AB

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

2015

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram