Valitut Palat

Valitut Palat on ollut maailman myydyin aikakauslehti jo lähes yhdeksän vuosikymmenen ajan. Se on lehti täynnä todellisen elämän tarinoita, uutisia, huumoria ja lyhytfiktiota, joka viihdyttää, inspiroi lukijoita ja antaa tietoa.

Hauskan ja jännittävän sisällön lisäksi Valitut Palat on myös vakava lehti, joka ei unohda, että joka päivä joudumme kohtaamaan kovan ja haastavan maailman. Valitut Palat ei ole lukijoilleen ylellisyyttä – se on välttämättömyys.

Valitut Palat on monipuolinen huumorin, todellisen elämän draaman ja hyötytiedon paketti, mutta sen jokaisessa numerossa on myös hienovaraista voimaa, joka ohjaa lukijoitaan heidän jokapäiväisessä elämässään. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.

Valitut Palat on suomalainen versio yhdysvaltalaisesta Reader's Digest -aikakauslehdestä, joka ilmestyy 20 kielellä 49 eri maassa. Valituissa Paloissa julkaistaan lehden omia artikkeleja sekä lyhennelmiä muissa lehdissä julkaistuista julkaistuista jutuista sekä kirjojen lyhennelmiä ja katkelmia. Lehdessä on myös lukuisia vakiopalstoja.

Suomessa Valitut Palat ilmestyy kuukausittain ja sitä julkaisee CIL Publishing AS. Lehden levikki on 122 605 (LT 2014) ja sillä on 254 000 lukijaa (KMT K15).

Raikkaasti uudistunut Valitut Palat tarjoaa entistä enemmän tietoa, iloa ja hyötyä

Maailman luetuin aikakauslehti Valitut Palat on uudistunut ja entistä raikkaampi! Tuoreen ilmeen lisäksi Valittujen Palojen tuttu, vahva ja ajankohtainen sisältö on saanut lisämaustetta uusista kolumneista, palstoista ja osioista. Yksissä kansissa nyt arvokasta tietoa, mukavaa viihdettä sekä roppakaupalla iloa, hyötyä ja hyvinvointia – ytimekkäässä paketissa.

Suomen Valitut Palat tarjoaa mielenkiintoisia tarinoita ja tietoiskuja maailman kaikista kolkista. Siitä löydät kiinnostavia selviytymistarinoita, innostavia artikkeleja tieteen ja teknologian läpimurroista sekä uskomattomia juttuja maapallon erikoisuuksista.

Valittujen Palojen artikkeleissa käsitellään luontoa, historiaa ja ajankohtaisia ilmiöitä. Se tarjoaa myös hyödyllisiä vinkkejä parempaan arkeen ja terveyden ylläpitoon ravinnon, liikunnan ja terveellisempien elintapojen kautta. Lehdessä on myös herkullisia, mutta terveellisiä reseptejä sekä tutkimustietoa ruoka-aineiden terveysvaikutuksista.

Jokaisessa Valittujen Palojen numerossa on myös roppakaupalla viihdettä ja tekemistä, kuten ristikkoja, sudokuja ja tietovisoja. Nauru pidentää ikää -palstalla kerrotaan uusimmat vitsit ja hullunkurisimmat sattumukset, matkailuosiosta löydät inspiraatiota pieniin ja suuriin seikkailuihin ja Sanavarasto-osiossa voit kartuttaa osaamistasi sanojen etymologiasta.

Omien artikkelien lisäksi lehdessä julkaistaan lyhennelmiä muissa lehdissä julkaistuista jutuista sekä kirjojen lyhennelmiä ja katkelmia. Lehdessä on useita vakiopalstoja, kuten anekdootit ja lainaukset.

Valitut Palat on ajanmukainen, arvokas, hyödyllinen, luotettava ja viihdyttävä lehti täynnä sydäntä lämmittäviä, koskettavia ja jännittäviä tarinoita, teveydenhoidon täsmäohjeita ja hersyvää huumoria.

Lehden tarinamuotoinen kerrontatapa tarjoaa samastumiskohteen ja jää mieleen. Siksi lehden parissa viihdytään paljon keskimääräistä pidempään, lähes puolitoista tuntia. Jopa kolmannes Valittujen Palojen tilaaja on tilannut lehteä jo 10 vuotta tai kauemmin.

Lehden perusfilosofia on edelleen eettinen vastuullisuus. Artikkelit ovat huolellisesti tarkistettuja, kieliasu on viimeisteltyä ja sisältö myönteistä, ratkaisukeskesistä ja kannustavaa.

Valitut Palat on aikakauslehti Sinulle, joka haluat...

  • Tietää enemmän ajankohtaisten asioiden taustoista
  • Hyvinvointia ja iloa arkeesi
  • Nauttia täysillä rentouttavista lukuhetkistä ja elämästä!

Tietoa kustantajasta

Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab on suomalainen kustantaja, joka julkaisee Valitut Palat- ja Meidän Suomi -lehtien lisäksi myös muita tuotteita.

Tietokirjojen suosikeja ovat terveyteen, ruokaan, puutarhanhoitoon ja luontoon liittyvät kirjat. Kahden kuukauden välein ilmestyvä Kirjavaliot sisältää 3-4 kansainvälistä menestysteosta taidokkaasti tiivistettynä. Musiikkikokoelmat ja -sarjat kootaan asiakkaiden toivomasta musiikista.

Valitut Palat julkaisee myös erilaisia kuvastotuotteita sekä kotimaisia ravintolisiä, jotka on suunniteltu vastaamaan suomalaisten päivittäisiä tarpeita.

Kustantaja on järjestänyt myös erilaisia arvintoja jo yli 40 vuoden ajan.

Valitut Palat -lehden virallisilta nettisivuilta löydät tarinoita ja vinkkejä, viihdettä ja pelejä, arvontoja ja kilpailuja, Luotetuin Merkki -bränditutkimuksen sekä asiakaspalvelun yhteystiedot.

Valittujen Palojen verkkokaupasta voit ostaa muun muassa kirjoja, musiikkia, koruja, asusteita, DVD:itä, lastentuotteita, kodintuotteita ja paljon muuta.

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

CIL Publishing AS

Päätoimittaja

Ilkka Virtanen

Ensimmäinen numero

1922 (Suomessa 1945)

Levikki

122 605 (LT 2014)

Lukijamäärä

254 000 (KMT 2015)

Lukijaprofiili

52 % naislukijoita, 48 % mieslukijoita, suurin lukijaryhmä yli 65-vuotiaat (KMT 2015)

Irtonumero

5,80 € (Lehtipiste)

ISSN

0042-2290

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram